اگه امکانش هست سایر دوستان هم وضعیتشونو بگن ما که مدرسه نمیریم حداقل اینجا یه حس رقابت به وجود بیاد![]()
اگه امکانش هست سایر دوستان هم وضعیتشونو بگن ما که مدرسه نمیریم حداقل اینجا یه حس رقابت به وجود بیاد![]()
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟در پايه اول دبيرستان كتابهاي زبان فارسي، فيزيك، رياضي، مطالعات اجتماعي، تغييرات جزي داشتهاند. كتاب دين و زندگي هم تغييرات كلي داشته است.
در پايه دوم دبيرستان علاوه بر تغييرات جزيي در كتابهاي زبان فارسي 2، ادبيات فارسي، جغرافياي عمومي، جغرافياي 1 (علوم انساني) تغييرات كلي هم در كتابهاي رياضي 2، اقتصاد و تاريخ معاصر ايران ايجاد شده است.
البته سه كتاب آمادگي دفاعي پسران و دختران، جامعهشناسي نيز كاملاً تغيير كردهاند و از نو نوشته شدهاند.
امسال در پايه سوم دبيرستان هيچ كتابي تغيير كلي نداشت اما در 11 كتاب، روانشناسي، زبان فارسي 3 عمومي، زبان فارسي تخصصي (علوم انساني)، جامعهشناسي 2، جغرافيا، مباني علم رايانه، كار دانشآموز (مباني علوم رايانه)، رياضي 3، رياضي ويژه علوم انساني، جبر و احتمال و حسابان تغييرات جزيي اعمال شده است.
لازم به ذكر است سه كتاب فلسفه، منطق و زمينشناسي نيز دوباره تاليف شدهاند.
در پيشدانشگاهي هيچ كتابي از نو نوشته نشد و هيچ كتابي هم تغيير كلي نداشت. اما كتابهاي معارف اسلامي 1و2، رياضي عمومي 1و 2، هندسه تحليلي و جبر خطي، حساب ديفرانسيل و انتگرال 1 و 2
رياضي پايه 1و 2، فيزيك 1و 2 (تجربي و رياضي)، جغرافيا، علوم اجتماعي و زيستشناسي 1و2 بعضي قسمتها عوض شدهاند.
میگم نکنه اون تغییر حسابان مربوط به اون قضیه ی ابتدا و انتهای بازه باشه؟!!
راستی منبع:سایت پیروز
Last edited by mahdis_apex; 08-10-2009 at 00:30.
راستی منظورم از قضیه ی ابتدا و انتهای بازه این بود که :
تو حسابان میگه این دو نقطه بحرانی نیستن ولی تو دیفرانسیل میگه هستن!!!!!!
شمام برخورد کردین دیگه؟!؟!؟
اگه این عوض شده باشه که مشکل این جور سوالا لااقل حل میشه.
مگه اول دفترچشو نخوندي كه ٢بار اين دروس اختصاصي تكرار ميشه؟
ولي برنامشو كه ديدم احساس كردم غير استاندارده! بعضي ماهها رو خيلي كند پيش ميره و بعد يدفه ميبيني ميگه كل كتاب!
البته من كه به برنامه اون كاري ندارم!
منم که دقیقا مثل شما تقریبا هیچی واسم تازگی نداره مخصوصا دروس اختصاصی...دوستانی که امسال سال اولشون نیست در چه وضعیتی هستید؟ صبح ساعت چند بیدار میشید؟ حداقل روزی چند ساعت میخونید؟ امیدتون امسال نسبت به سال اول بیشتر شده یا کمتر؟
صبحا بعضی وقتا 7 بیدار میشم تا 12 حدود 4 ساعت مفید میخونم...
بعد ظهرا هم از 4 تا 7 بیشتر نمیتونم بخونم..کلا شبا نمیتونم درس بخونم...
خیلی کمه واسه فارغ التحصیل...اما خب زیادش میکنم الان بیشتر از این نمیتونم یعنی عادت ندارم...
سعید این برنامه رو از روی چی عکس گرفتی گذاشتی؟برنامه ی آزمون 24 مهر رشته ی ریاضی ( بنا به در خواست ) :
همین دفتر چه ایه که میگن؟
من این دفترچه رو ندارم....
منم پارسال کنکور دادم
ولی بر خلاف شما مطالب واسم تکراری و مواقعی میرسه که فحش هست که به خودم میدمکه چرا اون یه ماه اخر هیچی نخوندم فعلا هم روزی 4 ساعت میخونم بسه دیگه ادم بیشتر بخونه خسته میشه
حالا به تدریج هرچی از سال پیش بره بیشترش میکنیم دیگه مخصوصا 3 ماه اخر
![]()
همه درس خونا اینجان ولی خداییش درس خون تو اینترنت چی کار می کنه حداقل 8 ماه رو می شینه و می خونه
تا سر کنکور گریه نکنه خیلی درس خونید سال بعد گریه می کنید و به دبستان ازاد می روید
یعنی واقعا هیچکی راجع به دو تا پستای من تو صفحه ی قبل نظری نداشت؟!؟
بعد جواب این خرابکارا رو تند تند میدییین!!!!!
میگم نمیدونین تغییر حسابان مربوط به چه مطلبیه؟!!
سلام,
اون تاپیک دیگه کو؟ تاپیک تمام مباحث کنکور, برنامه ریزی و مشاوره.
سلام دوستان
تاپیک پس از ویرایش و حذف پستهای خارج از حیطه برگردونده شد به این بخش. خواهشم این هست که در صورت مشاهده ی پستهای خارج از حیطه وارد بحث نشین تا روال تاپیک باقی بمونه بر حالت مناسبش.
ممنونم و موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)