کی گفته کیفیت سونی بالاتره ؟؟؟
نگین توروخدا،سونی فقط یه مونتاژ کاره،چیزیش سونی نیست به جز مانیتورش
موفق باشین![]()
کی گفته کیفیت سونی بالاتره ؟؟؟
نگین توروخدا،سونی فقط یه مونتاژ کاره،چیزیش سونی نیست به جز مانیتورش
موفق باشین![]()
در همه موارد نگفتم ولی در کل اینجوریه
همون مانیتورش قسمت اصلیشه و سیستم داخلش وگرنه بقیش که یکیه بین لپ تاپ های دیگه
سلام
Zenbook یا همون مدل UX31 داخل بازار ایران اومده ؟؟ , چه حدود قیمتیه ؟ از Macbook Air گرون تره یا ارزون تر ؟
اره حق با شماست من فعلا ميخوام مدلش را انتخاب كنم و گرنه الان كسي تو اين وضع چيزي نميخره
ASUS n43 و dell xps چطوري هستن ؟؟؟؟؟
بينه اينا و اونهاي كه شما گفتيد كدوم بهتره
دل رو که بهتون توصیه نمیکنم
لی تصور من بر اینه که فعلا باتوجه به این بازار نا آرام ایران بهترین گزینه خرید در رنج زیر 2 تومن n55 باشه
با تشكر از جوابتون
من خودم اول ميخواستم asus كلا هم دنباله اين مار ك بودم تا dell xps را ديدم روي كاغذ از هر لحاظ از n55 بهتر بخصوص طراحي بسيار زيبايي كه داره
اما بعضي ها dellرا تاييد نميكند نميدونم چرا ؟؟
مگه xps مشكله خاصي داره ؟؟؟؟ اگه كه داره بگين كه ما كلا بيخالش بشيم و همون بريم دنباله n55
بعدش كسي از بازار خبري نداره ؟؟؟ تا كي بايد صبر كردش ؟؟؟؟ قميتها باز مثله ثابق بشن يا حدقل يكم بهتر بشن ؟؟؟
سلام دوست من هر دو مدل رو من دیدم و پیشنهاد می کنم چون هر دو از بهترین مدل ها هستند
در مورد بازار هم باید چند روزی صبر کرد تا دوباره با این قیمت جدید دلار ثبات قیمت به بازار کامپیوتر برگرده
میشه بگی چطور حساب کردی که xps رو از هر لحاظ برتر از n55 دونستی؟؟؟
ببین دوسته عزیز من این مدل های که گفتی رو جزئیاتشو در جریانش نیستم ولی چیزی رو که میدونم در مورد سخت افزار این سری از دل :
****البته این نکته رو متذکر بشم که همه مدل های دل مشکل ندارن و بعضیاش واقعا جز بهترین ها محسوب میشه****
ولی چیزی که هست این سری به دلیل طراحی ضعیفی که داره پس از مدتی بعد از خرید بدلیل اجرای performance سنگین سیستم لپ تاپ نمیتونه بازدهی لازم رو داشته باشه دلیل افزایش دما و سایر موارد که باعث فشار اومدن به سیستم میشه و سیستم رو دچار مشکل میکنه
گارانتی خوبی داره و خوب بهش میرسن ولی چیزی که هست خود سیستم لپ تاپ ضعیفه و زیاد ممکنه براش مشکل پیش بیاد
ایسوز ایکس 44 چطور در اومده؟
حیف که ظاهر نداره !
با b950 و i3 و گرافیک اینتل قیمتش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)