نه برای منم مشکلی نداره راحت باز میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه برای منم مشکلی نداره راحت باز میشه
این که ترافیکش 10 گیگ بیشتر نیست چجوری 32 گیگ دانلود ؟(منظورتون با شارژ مجدد است ؟)
مگه نمیگن که حتما باید از خود شاتل مودم بگیری ؟ پس جریان مودم asuz چیه ؟
در ضمن من از شرکتش پرسیدم گفت باید حتما یا کامپیوترت یا لب تاپت کارت شبکه داشته باشه که هیچکدوم برای من فکر نکنم کارت شبکه داشته باشه ! باید از کجا بفهمم ؟
Last edited by arman665; 27-01-2009 at 20:56.
ترافیک شبانه 1 تا7 و روز جمعه رایگان داره (البته فعلا پنجشنبه هم رایگان هست)
نه مجبور نیستی حتما از شاتل مودم بگیری.میتونی خودت تهیه کنی....
کامپیوترت احتمالا داره مگر اینکه خیلی قدیمی باشه اگه نداشته باشه هم میتونی جدا بخری کارت شبکه
خوب مشخصه یک جایی داره مثل جای فیش سیم تلفن احتمالا کنار usb البته بزرگتر...
Last edited by ahriman323; 27-01-2009 at 21:10.
با تشکر از اهریمن ... جوابش کامل بود ... مودم رو حتماً خودت بگیر ... بهترین هم asus 602 ست ... لپ تاپ که احتمال 90% داره ... آره یه سوکت شبیه به سوکت تلفن ولی یه کم بزرگتره ...
ان شاالله که همیشه 5 شنبه ها رایگان باشه ...![]()
سلام بچه ها!
نمیدونم چی شده وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم ارور 691 میده!
توی سایت شاتل هم وارد نمیشه با یوزر و پسوردم!!!!!!!!
چی شدههههههههه؟!!
ممنون از راهنماییتون .
مودم رو از بازار میشه تهیه کرد ؟ (یعنی مودم رو که خودم تهیه میکنم بگم آقا مهندسه نیاد دیگه ؟)
زنگ زدم پشتیبانی گفت پسوردتونو دزدیدن!!!!گفت الان سند و رسیو داره!!!منو میگی مثل چوب خشک شدم!گفت من اطلاعاتی ندارم ولی اینو بدونید کسی که الان کانکته از شماره های شهرکرده یعنی ویروس نیست!من فهمیدم کیه!بعد گفت الان تماس میگیرم با شمارش.بعد 10دقیقه زنگ زد گفت اون آقا هم میگه مال منه خط!!!!(چه فیلمی دارم من!!!)و بعد گفت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که امروز اکانتتون رو غیر فعال کنم!غیر علنی بهم گفت که همون کسیه که اومده واسط نصب کرده خطو!فردا میرم سراغ پشنیبانی.میخوام شکایت کنم نه به خاطر پول فقط چون از اعتماد آدم سو استفاده کردند!اما خداییش شرکت شاتل خیلی خوب و متین باهام صحبت کرد.ایول دارن شاتلیها!!!!
انشاالله به سزای اعمالش برسه
البته زحمات من هم بی دریغ نبودا
امشب هم سرعت من خوبه![]()
Last edited by ahriman323; 28-01-2009 at 01:14.
بله!!!!!!شما هم لطف کردید ایمیل زدید و راهنماییم کردید
ممنون
با سلام به دوستان اقا من یه سوال دارم و اون اینکهمنو دوستم هر دو از نمایندگی پارس انلاین یرویس گرفتم ولی نمی دونم اونا روی مودم دوستم پسورد گذاشتن یا نه چون من مودم خودم هریدم می دونم که پسورد نداره ولی وقتی می خوام وارد مودم اون بشم یک پنجره می یادکه از من یوزر نیم و پسورد می خواد البته من منظورم برای کانفیک نیستا منظورم از توی شبکه هست وقتی که ما کانکتیم و ای پی خودمونو به هم معرفی می کنیم وقتی من می خوام وارد بشم ازم یوزر و پسورد می خواد کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره که یوزر و پسورد پارس انلاین که روی مودم می زاره چیه
نکته1 منظورم یوزر و پسورد کانفیگ نیست
نکته2 منظورم یوزر و پسوردی که با اون وارد شبکه می شه نیست
ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)