Samsung YP-R0
کسی میتونه تو پیام خصوصی بگه کجا موجود دارن این پلایر رو
Samsung YP-R0
کسی میتونه تو پیام خصوصی بگه کجا موجود دارن این پلایر رو
ممنون از عزیزان... والا همونطور که گفتم من بیشتر به MP3 میخوام محدود باشه... بعد اینکه من گوشیم Galaxy S هست...
واسه همین MP4 زیاد به دردم نمی خوره... و همون گوشیم تمام فرمتها رو 720ح ,اسم پخش میکنه...
در اصل یه مدلی میخوام که کیفیت خروجی صداش و ایرفونش بهتر از گوشیم Samsung Galaxy S باشه...
و اینکه تاکیید دارم ایرفونش از اون مدلایی باشه که توی گوش کیپ میشه ... مثل سونی اریکسون W700
مدلایی که فعلا پسندیدم... ایناست ...
Sony nwz-b163
Cowon i10
Samsung yp-q3 8gig
Sony NWZ-E463
گزینه ی اولی چون هدستش از اون مدلایی نیست که میخوام زیاد خوشم نمیاد ازش ... گزینه ی دومی و سومی و چهارمی و MP4 هم هست ... البته اگه MP4 های موجود صداشون بهتر از اون مدلایی باشه که صرفا MP3 Player هستن حاضرم بدون برو و برگرد بخرم...در کل بین این 4 تا کدوم یکی از همشون بهتره؟
Cowon i10 به نظر حرفه ای میاد ... نظرتون چیه راجع بهش؟
و همینطور نظرتون راجع MP4 مدل سونی چیه؟ هدستش هم از هموناییه که می خوام ... یعنی اینکه مدل Cowon i10 بهتره یا Sony NWZ-E463 ؟؟
و اینکه دوباره گوشزد کنم که من سبک الکترونیک گوش میدم... اونم Trance و واسم بیس و زیر صداها خیلی مهمه...
بازم ممنون از همه ی دوستان...
Last edited by Xenon360; 15-03-2012 at 19:05.
دوستان یه عنایتی بکنن ممنون میشیم...
بزار یه مقایسه برات بکنم که دیگه حسابی مطمعن بشی
منم خودم گوشیم galexy s هستش اگه با همون هدفون خودش در نظر بگیری
cowon i9 هم پلیرمه با هدفون she9800 فیلیپس
از لحاظ حجم صدا دو سوم پلیرمه
از لحاظ بیس یک سوم پلیرمه
از لحاظ کیفیت صدا دو سوم پلیرمه
همین طور که میبینی اصلا قابل مقایسه نیستند
من خوددم یه بار پلیرم شارژ نداشت اومدم با گوشی گوش کنم اصلا نتونستم از بس تفاوت زمین تا آسمون بود
درسته که اسما به امثال cowon i10 میگن mp4 ولی عملا صفحه ی نمایششون رنگیه و عملا mp4 های واقعی به مدلهایی مثل d3 میگن که صفحه نمایش بزرگی دارند
اگه فقط کیفیت صدا مد نظرته cowon
چون مخصوصا تو سبک مورد نظر شما بسیار توصیه میشه
اما اگه نمیخوای دیگه هدفون بخری
سونی را وردار که هدفون کپسولی روشه
اما اگه هدفون میخری cowon![]()
مرسی از جوابت ر فیق گلم...
نه من واسه بهترین کیفیت حاضرم بیشتر از 150000 پول بدم...
پس نظر شما اول Cowon هست بعد سونی؟
پس Cowon i9 گالاکسی اس رو میزاره تو جیب؟ یعنی هم صداش بلندتره هم بیس قوی تری داره نسبت به گالاکسی اس؟
بعد اینکه سونی همون مدل Sony NWZ-E463 میگید ؟
خواهش میکنم گله
بله
چه جورم
بله
هدفون خوب یادت نره![]()
ممنونم... حالا واسه Cowon چه eraphon خوب پیشنهاد می کنید؟ تو رینج قیمت 30000 تا نهایتا 50000 هزار تومن؟
و اینکه قیمت Sony NWZ-E463 چنده؟
دوست عزیز من تو این مورد تخصص ندارم
دوستان تو بخش هدفون راهنماییتون میکنن
ولی من خودم she-9800 فیلیپس دارم با i9 راضیم که الان فک کنم همون 50 تومنه
فکر میکنم 8 گیگش با ید حدود 180 باشه![]()
دوستان من شدیدا بین این دو مدل موندم و گیر کردم ... لطفا راهنمایی کنید ... کسی نیست جایی تست کرده باشه یا بشه بری تست کرد؟
Cowon i10
Sony NWZ-E463
سونی 30000 گرونتره ولی اگه واسه i10 یدونه ایرفون خوب بخری همون قیمت سونی در میاد ...
حالا به نظرتون کدومش؟ تصمیم نهایی روو می خوام بگیرم و اینکه دارم کلافه میشم از بس عکساشون رو نگاه کردم ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)