با سلام
اما دوستمون از 10 گفتن استفاده ميكنن
موفق باشيد.
با سلام
اما دوستمون از 10 گفتن استفاده ميكنن
موفق باشيد.
خب الان به جای اینکه بره توی کنفرانس میتونه یه کار دیگه هم انجام بدهاما دوستمون از 10 گفتن استفاده ميكنن
یا ورژن قدیمی نصب کنه یا بره کنفرانس
که توی کنفرانس هم کیفیت صدا میاد پایین
سلام به همگی دوستان...
بابت راهنمایی ها ممنونم...
راستش با رفتن به کنفرانس مشکل حل نمیشه ! به محض accept کردن یاهو کسی که میخواد ببینه Dont Sent میزنه و هنگ میکنه ! مجبوره ببنده و دوباره آنلاین بشه !
ممکنه مشکل از وبکم باشه ؟ اینم بگم که هر کسی که بخواد وبم رو ببینه این بالا سرش میاد !
همگی موفق باشین...![]()
دوست من شما موقع وب انيوز نباشين.. و يا اين كه با يه آيدي ديگه وب خودتون رو تست كنيد
يعني با دو تا آيدي لوگين شين و بعد.....
سلام من YM نسخه 10 رو دارم چطور میتونم یه نفر رو IGnore کنم و دیگه به من پیام نده ؟
سلام آقا میلاد عزیز...
بابت راهنمایی ممنونم...
راستش همین کارم تست کردم ! ولی باز نتیجه نمیه ! یه صفحه سیاه باز میشه و هیچ تصویری نمیاره ! حتی با وی+پی+ان هم تست کردم ! و برنامه آنتی ویروسم بستم که شاید مشکل از آیپی یا Firewall باشه... ولی مشکل پابرجاست !
این مشکل رو با Windows Live Messenger ندارم ! فقط با یاهو اینجوریه...
موفق و شاد و سلامت باشین...![]()
سلام دوستان من تاز اين تاپيك رو كشف كردم
با ياهو مسنجر مشكلي مشابه با بعضي از دوستان دارم
يعني خالي بودن صفحه چت
دليلشم مي دونم چيه
فعلاتنها راه حلي كه بتونه درستش كنه عوض كردن ويندوزه
اما كسي از دوستان راه حل ديگه اي داره كه نياز به عوض كردن ويندوز نباشه؟
چت ارزش تغيير ويندوز روداره
مشكل هم از اونجايي شروع شد كه اخرين نسخه يه اكسپلورر رو نصب مي كنيم
مناخريننسخه اپرا رو نصب كردم و اين بلا سرم اومد البته مشكل فقط سفيد بودن صفحه چت نبد ديگه با اينترنتاكسپلورر وارد اين فروم و يه تعدادي سايت ايراني ديگه هم كه عضوش بودم نميشد و فربيدن ميداد
از دستورات داس تا تغييرنسخه مسنجر وتمام انيستال كردنتمام اكسپلورر ها و و تعمير رجستري رو امتحان كردم حتي اخرين نسخه جاوا رو هم از سايتش دانلودكردم و باز دستوراتداس رو نوشتم اما نشد كه نشد
كسي مي دونه به چه قسمت از وندوز اسيب مي رسه كه اين اتفاق مي افته؟
میتونید از سایت های جایگزین استفاده کنید مثل وب مسنجر!
تا وقتی که مشکلتون برطرف بشه
چطوری میشه کاری کرد که بعد از عوض کردن ویندوز pm ها پاک نشوند ؟؟
بعید میدونم بشه
شما حتی از محتویات و فایل های مرتبط با مسنجر هم پشتیبان بگیری و روی سیستم عامل جدید کپی کنی جایی برای لود کردن محتوای قبلی تو مسنجر من ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)