تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 312 از 2550 اولاول ... 2122623023083093103113123133143153163223624128121312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

12

واقعا چه باجنبه هست اين دوستون هم خيرات مي دهد هم قبول دارد كه تجهيزات ندارند هم بدهي ندارند چه خوب و عالي انشاءالله مشكل همه حل شود ولي خوب نيست كه يك دوست اينطوري رقابت كند كه وقتي از شركتي عقب افتاد بگويد بدهي دارد و مشكلات ديگر ...
    تبريز شهر بزرگي براي كاركردن هست و براي همه جا براي فعاليت وجوددارد
    موفق باشيد
    شما بهتره برین لفظ قلم خودت و حذف کنی و کتابی صحبت کردنم بهتر یاد بگیری

راستی پیش یه شرکت چند میلیاردی یه یوزر بی نام و نشان مثل جناب عالی که فرق dsl / adsl نمیدونه نظر دادن کمی خارج از لطف هستش .

سواد بعضیا در حد چند صفحه از مقدمات network+ دور از جون

جناب عالی صاحب شرکت isp تونستی بشی خیرات نده شرکت مال منه من میدونم چند کیلو خیرات بدم )

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

6 لایزر

سلام دوستان امروز خبر جالبي دارم
    طبق اعلام دوستان در پارس آنلاين اين شركت نيز مانند صبانت در حال باز كردن پورتها تا 2 مگ مي باشد و براي تست مركز رحيميان را باز نموده است و به زودي تمام مراكز را باز خواهد كرد و براي اينكه خدايي نكرده مثل بعضي از شركتها پهناي باند كم نيارد اقدام به افزايش پهناي باند خود در تبريز نموده است.
    در ضمن نمايندگي جديد پارس كه همان net4u.ir با شماره تلفن پشتيباني 5549121 مي باشد به غير از پارس داره خدمات 040 تلفن بين المللي را نيز ارائه مي كند البته طبق اعلام خودشان به زودي IN را نيز راه اندازي خواهند كرد.
    اين طوري فكر كنم رقابت بسيار خوب و محكمي بين شركتها باشه البته قيمت مناسب و كيفيت خوب
    ---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی پیش یه شرکت چند میلیاردی یه یوزر بی نام و نشان مثل جناب عالی که فرق dsl / adsl نمیدونه نظر دادن کمی خارج از لطف هستش .

جناب عالی صاحب شرکت isp تونستی بشی خیرات نده شرکت مال منه من میدونم چند کیلو خیرات بدم )

خسته نباشيد از شما بعيد هست با داشتن يك شركت چند ميلياردي اينطوري صحبت مي كنيد

همین شرکت A&D هستش که لایزر و خراب کرد . هر چقدم تونست تیغ زد رفت سراغ پارس آفلاین
    نوع كلمات شما خوب نيست پارس آنلاين در ضمن فكر ميكنم با زحمات اين شركت بود كه لايزر توانست در تبريز كاري كند

يادت باشد پول ادب و احترام نمي آورد بلكه صبر و شكيبايي هست كه آدم را موفق مي كند

شما به بزرگي خودتان ببخشيد

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11 لایزر

خسته نباشيد از شما بعيد هست با داشتن يك شركت چند ميلياردي اينطوري صحبت مي كنيد

نوع كلمات شما خوب نيست پارس آنلاين در ضمن فكر ميكنم با زحمات اين شركت بود كه لايزر توانست در تبريز كاري كند

يادت باشد پول ادب و احترام نمي آورد بلكه صبر و شكيبايي هست كه آدم را موفق مي كند

شما به بزرگي خودتان ببخشيد
    ---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:02.

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز این طرز حرف زدن اصلآ مناسب نیست حالا مدرک mcse دارین یا network پلاس یا سنتون بالاس یا پایین یا پولدار هستین یا بی پول لطف کنید ادب و احترام رو رعایت کنید.به یقین اولین چیزی که مشترکین رو به طرف شما میکشونه متانت و طرز برخورد شماست.اگه قرار باشه با یه کلاینت که به پشتیبانیتون زنگ میزنه هم این رفتار رو بکنید که دیگه...
    همه ی شرکتای تبریزی افتخار این شهر هستند, شما میتونین جواب دوستمون رو با دلیل بفرمایید چون هدفتون اینه که مارو ترغیب به استفاده از سرویس هاتون بکنید.

چه جالب معني نماينده انحصاري را نيز فهميدم هنوز كه روي سايت نوشته نشده است
    مطمئن هستيد
    واقعا اين همه بدهي داشته لايزر كه بدهي ندارد چون من مي خواهم سرويس بگيرم مشكلي نداشته باشد
    شما هم لطف کنید حرفایی که میزنید به دور از تخریب باشه, اگه اطلاعات مفیدی دارین بفرمایین تا استفاده کنیم اگر نه لطف کنید تخریب نکنید.
    ما دوست داریم شرکت ها با هم رقابت سازنده داشته باشند نه اینکه به جون همدیگه بیفتند چون یقینآ رقابت به سود استفاده کننده است.

موفق باشین

ادیت:
    ... و خداوند پ.خ را آفریــــــــد!
    Last edited by Bh_hellboy; 17-10-2009 at 19:30.

6. 2 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بهتره بدونین یه آدم با شخصیت با یه شخص سن بالا دروس صحبت میکنه

یادت نیگه دار وقتی تو تبریز کارت اینترنت یکی 2 تا بود من کارت اینترنت هارمونی را انداخته بودم با جلیل زاده سره یه سفره غذا خوردم با دکتر جمالی شوخی داشتم

دلیل نمیشه ما چند تا شرکتیم یکی بیاد در مورد ما بد بگه اگه صاحب a&d جناب عالی میشناسی که هیچ اگه نمیشناسی نظر الکی ندین

من میدونم لایزر و داشتن چطور حراج میزدن من بودم که اومدم سرو تحش و یه جا جم کردم
    الانم ادعا میکنم لایزر توی سرویس های شرکت های دیگه قابل مقایسه هستش

یا علی موفق باشین
    دوست عزيز شما بچه هاي A&D را مي شناسيد

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان من دیگه دلیل منطقی نمیبینم برای سرویس محدود برم سراغ همارا.
    کسی خبر داره قصد بالاتر بردن سرعت رو دارند یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من دیگه دلیل منطقی نمیبینم برای سرویس محدود برم سراغ همارا.
    کسی خبر داره قصد بالاتر بردن سرعت رو دارند یا نه؟
    یکی از دوستام که یه نمایندگی شاتل داره، میگفت قراره تا یه ماه آینده، شاتل سرعت سرویس اکو رو افزایش بده.

با این حال، همارا هنوز یه مگ محدود رو برای یه سال میفروشه....

همارا کم کم .................................................. ..

15 آذر اشتراک من تموم میشه....

اگه تا اون زمان سرعتها رو افزایش نشده، میرم سراغ صبا نت ویات شاتل (اگه بیشتر شه)....

آخه میدونید دانلود با 220 یعنی چی؟! (البته مطمئنم که میدونید )

یعنی هر شب 4 گیگ دانلود...

موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 19-10-2009 at 11:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

من میخام از همارا و یا صبانت 128 بدون محدودیت بگیرم میخاستم بدونم تو یک ساعت چقدر میتونم دانلود کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخام از همارا و یا صبانت 128 بدون محدودیت بگیرم میخاستم بدونم تو یک ساعت چقدر میتونم دانلود کنم؟
    سلام

برفرض اینکه متوسط سرعت دانلودتون 15 کیلوبایت برثانیه باشه، هر ساعت حدودا 52 مگابایت.

موفق باشید

12. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •