تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 1126 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام

دوستان من امروز کارت آزمون سراسریم رو پرینت گرفتم
    من علاقمندی های پیام نور و غیرانتفاعی رو هم انتخاب کرده بودم و کارتشو دارم اما کارتی که فقط برای من پرینت گرفتن کارت ورود به جلسه ی سراسری بود.نباید کارتی در رابطه با پیام نور بهم بدن؟همین کارت کفایت میکنه؟تو نتیجه گیری نهایی پیام نور رو خودشون اضافه میکنن؟یعنی بعد اینکه نتایج کنکور اومد خودشون پیام نور و غیرانتفاعی رو اضافه میکنن و تاثیر میدن؟؟

ممنون میشم یکی جواب سوالام رو بده
    دانشگاه پیام نور کارت و امتحان جداگانه ای نداره. بعد از اینکه توی آزمون سراسری مجاز شدی میتونی از بین رشته های دانشگاه پیام نور هم توی صد تا انتخابت داشته باشی. معمولا توی اولویت بندی اول رشته های روزانه رو انتخاب میکنن بعد شبانه بعد پیام نور و بعد غیر انتفاعی.

دوستان عزیز اگه من امسال کنکور پیام نور قبول بشم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم میتونم سال بعد سال بعد کنکور بدم و سراسری قبول بشم و همزمان هم سراسری دولتی و هم پیام نور بخونم؟

ممنون
    اره فکر میکنم بشه ولی اگه از پیام نور انصراف بدی دیگه نمیتونی ادامه بدی. تاجایی که میدونم به طور همزمان مشکلی نداره با این حال یه پرس و جویی از خود آموزش دانشگاه بکن چون ممکنه که قوانین عوض بشن!
    Last edited by Squall Leonhart; 26-06-2011 at 20:10.

2. 3 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم این مجاز شدن حکمتش چیه؟
    یعنی اگه مثلا درسارو خیلی پایین هم بزنی مجاز میشی؟

و یه سوال دیگه داشتم.میدونم اینجا جاش نیست ولی گفتم بپرسم.اینجور که من فهمیدم و پرس و جو کردم نمیشه بدون مدرک پیش دانشگاهی پیام نور ثبت نام کرد و بعد پول 1ترم رو ریخت تا دی ماه مدرکتو ببری.میخواستم بدونم اینکارو میشه تو غیر انتفاعی انجام داد؟من خونم تهرانه میتونم برم مثلا دانشگاه غیرانتفاعی شهرستان دیگه؟مثلا زنجان؟درومدنش راهته؟چه ترازی میخواد؟چه رتبه ای؟

این شبانه قضیه ش چیه؟چیه اصلا؟پولیه؟و اینکه تو شبانه هم میشه پول 1ترم رو ریخت تا مدرکتو ببری؟و اینکه تو اینم میشه برم تو شهرستان دیگه بخونم؟چه ترازی میخواد؟چه رتبه ای؟

معذرت میخوام سوالا زیاد شد

ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم این مجاز شدن حکمتش چیه؟
    یعنی اگه مثلا درسارو خیلی پایین هم بزنی مجاز میشی؟

و یه سوال دیگه داشتم.میدونم اینجا جاش نیست ولی گفتم بپرسم.اینجور که من فهمیدم و پرس و جو کردم نمیشه بدون مدرک پیش دانشگاهی پیام نور ثبت نام کرد و بعد پول 1ترم رو ریخت تا دی ماه مدرکتو ببری.میخواستم بدونم اینکارو میشه تو غیر انتفاعی انجام داد؟من خونم تهرانه میتونم برم مثلا دانشگاه غیرانتفاعی شهرستان دیگه؟مثلا زنجان؟درومدنش راهته؟چه ترازی میخواد؟چه رتبه ای؟

این شبانه قضیه ش چیه؟چیه اصلا؟پولیه؟و اینکه تو شبانه هم میشه پول 1ترم رو ریخت تا مدرکتو ببری؟و اینکه تو اینم میشه برم تو شهرستان دیگه بخونم؟چه ترازی میخواد؟چه رتبه ای؟

معذرت میخوام سوالا زیاد شد

ممنونم
    سلام
    سوالاتون خیلی زیاده و بنظرم شما اول دفترچه کنکور رو مطالعه کنید که وضعیت مدرک پیش دانشگاهی و شهریه دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور اونجا قید شده سپس به یکی از سایت های معتبر مثه گزینه2 مراجعه کنید که سوالات مربوط به رتبه و محل قبولی احتمالی رو متوجه بشید اونجا کامنت زیاد میذارن و همه بچه کنکوری هستن حتما سوالاتون رو جواب میگیرین .
    هرچند توضیح دادن اینها کار سختی نیست اما وقت گیره و درحوصله و گنجایش این صفحه وب نیست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

گلستان 2 روز بسته است وضعیت شما چیه میتونید وارد سیستم بشید؟

داره خودمونی میشه fateme_rauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاها

پيش فرض

واسه من مشکلی نداره.سایت بازه،آخرین بار1ساعت پیش رفتم

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

میگم چرا این نمره بنده خدا نمیاد !!!
    روز دوم تیر امتحان داده هنوز نمره رو نزدن !
    آخه بقیه نمره هاش رو دقیقا روز بعد امتحانش میزدن .
    خوب پس گلستان ایراد داره . باز میشه ها اما اطلاعاتش واسه چند روز پیشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم. برای قبول شدن رشته مهندسی نرم افزار پیام نور تهران کنکور حداقل رتبه چند باید بیارم؟ اصلا درصد هام حداقل باید چند باشه؟

10. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام از دانشگاه پیام نور فوق دیپلم بگیرم بعد امتحان بدم برم دانشگاه آزاد رشته مترجمی زبان یا بالاخره یه رشته دیگه
    من تو پیام نور IT میخونم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم جونم به لب اومده از این همه بی نظمی و حجم زیاد دروس و...
    میخواستم بدنم این کار امکان پذیره یا نه؟پایان خدمت هم ندارم در واقع از معافیت تحصیلی استفاده میکردم تاحالا

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام از دانشگاه پیام نور فوق دیپلم بگیرم بعد امتحان بدم برم دانشگاه آزاد رشته مترجمی زبان یا بالاخره یه رشته دیگه
    من تو پیام نور IT میخونم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم جونم به لب اومده از این همه بی نظمی و حجم زیاد دروس و...
    میخواستم بدنم این کار امکان پذیره یا نه؟پایان خدمت هم ندارم در واقع از معافیت تحصیلی استفاده میکردم تاحالا
    آره میشه . شما باید 75 واحد پاس کنید مطابق سرفصل دورسی که اعلام شده واسه ترم ها .
    بعدش میری آموزش میگی میخوام فوق دیپلمم رو بگیرم ولش کنم و اونا هم درخواستت رو میزنن مرکز و بررسی میشه و .......... تمام .
    هیچ مشکلی نداره .

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

دوستان یه سوال داشتم. برای قبول شدن رشته مهندسی نرم افزار پیام نور تهران کنکور حداقل رتبه چند باید بیارم؟ اصلا درصد هام حداقل باید چند باشه؟

تهران رو شرایطش رو نمیدونم . اما واسه مهندسی پیام نور معمولا بین 30 هزار تا 50 هزار

13. این کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخام بدونم اگه از طریق کنکور سراسری برم پیام نور چقدر شانس قبولی دارم. بعد میخام مدرک کاردانی بگیرم چند سال طول میکشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •