امیر جان من هرجی البته تا 4 ماه پیش گوشی رو آپدیت میکردم همش همین ورژن r6e28 رو نصب میکرد
باید هنگام اپدیت کار خاصی کرد تا آخرین ورژن نصب بشه یانه
ضمنا این تشخیص دستخط فارسی رو من ریختم ولی خبری ازش نیست یه توضیح میدین
ممنون
امیر جان من هرجی البته تا 4 ماه پیش گوشی رو آپدیت میکردم همش همین ورژن r6e28 رو نصب میکرد
باید هنگام اپدیت کار خاصی کرد تا آخرین ورژن نصب بشه یانه
ضمنا این تشخیص دستخط فارسی رو من ریختم ولی خبری ازش نیست یه توضیح میدین
ممنون
سلام..
وقتی میخوام برنامه x-plore رو نصب کنم این پیغام رو میده و نصب نمیشه :This version of the installation file is no longer supported
باید چیکار کنم ؟؟
امیرجان همون نسخه 1.27 رو ریختم قبلش هیچی نریخته بودم الان on_startرو نصب میکنم خطا میده. البته یه چیری دیگه اینکه نرم افزار بانک ملت رو نصب کرده بودم الان داخل گوشی نیستش دوباره میریزم cannot install میده نمیدونم چرا اینجوری شده. ولی تم رو نصب میکنم نصب میشه. نصب برنامه به مشکل خورده به نظرم. قسمت unistall گوشی رو باز میکنم برنامه پاک کنم اون هم خطا میده نمیدونم چرا. اگه پشتیبان بگیرم فرمت کنم دوباره از پشتیبان استفاده کنم unistall درست نمیشه نه؟؟؟ امسرجان قسمت unistall به صورت زیر هست:
قسمت Unistall یه برنامه روحذف کنم روی Unistall کلیک میکنم این پیغام ر میده Not Found چرا اینطوری شده؟؟ مگه سیستمی نیستش؟؟ بعد Continue رو میزنم پیغام
Application:
Application installer
Reason code:
kern-exec
reason numbe:
3
دوباره که Continue رو میزنم بسته میشه پیغام همین. این مشکل از چیه؟؟؟ چکار نم؟؟ دیگه هیج جور دیگه نمیش نرم افزار رو پاک کرد
از دوستان یکی یه محبتی کنه این دو تا فایل mmmgmtserver.exe و M3SAudioPolicyMgr.dll رو از درایو z گوشیه خودش برام آپ کنه گوشیه من p1 ه از وقتی که این فایل های مربوط به این پست رو ریختم گوشیم همون اول که آرم سونی اریکسون میاد دوباره ریست میشه نمی تونم از درایو z خودم برشون دارم اگه کسی می تونه این دوتا فایل رو برام آپلود کنه تا من با برنامه xs++ این فایلا رو روی گوشیم آپلود کنم آخه الان دسترسی به اینترنت ندارم که گوشیمو آپدیت کنم
فقط سریعتر
با تشکر
سلام منم همین مشکلو دارم
می خوام آپدیت کنم ... ولی اگه برنامه ای هست که بشه برگردوند یکی به منم یاد بده دیگهنبرم برا آپدیت![]()
من وقتی اینو می زنم واکمنم دیگه بالا نمیاد
ممنون اقا امیر از زحماتتون
ولی این Speaker_phone_Call و این Headsets باید کجا کوپی بشن؟؟؟؟؟؟
ممنون
شدنش با برنامه xs++ میشه که اون فایلارو پاک کنی و فایل های جدید رو جایگزین کنی وقتی که گوشی خاموشه .
اگه یکی از دوستان زحمت آپلود رو بکشه همینجا آموزششو میزارم
با تشکر
تو همون مسيري كه بقيه فايل ها رو ريختي ، محتويات اونها رو بايد بريزي تو پوشه AATFiles و در آخر هم overwrite بشه
سلام
آقا منم مثل چندتا از باقی بچه ها این هک صدا رو روی p1 ریختم بعد وقتی ریست کردم دیگه گوشی بالا نیومد!!!
الانم دارم میگردم یه اینترنت پر سرعت گیر بیارم آپدیتش کنم
اقا amir_sa شما این هکو رو p1 تست کردی؟ مطمئنی جواب میده (آخه فقط من این مشکلو ندارم)
اگرم راهی برای اینکه بدون آپدیت درست بشه هست یه راهنمایی مارو بکن ثواب داره به خدا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)