تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 905 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لنتهاي زيادي در بازار وجود داره، از لنت پارس با قيمت حدود 25000 گرفته تا تكستار كه قيمت امروز رو ندارم.يك مدل لنت اسپانيايي هست كه در قوطيهاي خاكستري بسته بندي شده و كيفيت فوق العاده اي داره و حدود 50000 قيمتشه.
    يك مدل ديگه ساخت شركت والو تحت ليسانس كره جنوبي كه اونهم 50000 قيمت داره و اينهم خوب جواب داده.
    در مورد تاير، من تجربه خوبي با تايرهاي ايراني نداشتم و بيشتر آزار دهنده بودن تا كار راه انداز، اما خارجيها، بخصوص كره اي مثل هانكوك يا مارشال خيلي عالي جواب داده.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    پراید 82 دارم
    روغن سوزی داشت
    دادم تعمیر شد و الان 3 روز از تعمیرش می گذره
    اولا اوایل صبح گاز می دم دور موتور 3000 تا دود می کنه سفید
    اتوبان هم وقتی گاز می دم بعضی وقتا دود سفید می کنه
    سه روز قبل که مکانیک بهم ماشین رو داد گفت شنبه ببرم روغنش رو عوض کنه امروز عصر می برم مکانیک روغنش رو عوض کنه
    این دودها عادیه؟
    با تشکر...
    Last edited by takotok; 06-07-2013 at 10:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    پراید 82 دارم
    روغن سوزی داشت
    سه روز قبل که مکانیک بهم ماشین رو داد گفت شنبه ببرم روغنش رو عوض کنه امروز عصر می برم مکانیک روغنش رو عوض کنه
    این دودها عادیه؟
    با تشکر...
    تعمير موتور اگر به صورت صحيح و اصولي انجام شده باشه، تا چند روز اول دود آبي رنگ رو خواهيد داشت، چون معمولا مكانيكها براي آب بندي موتور مقداري روغن داخل محفظه سيلندر ميريزند تا رينگها با ديواره سيلندر اصطكاك كمتر داشته باشه ، و البته زمان جا زدن پيستونها به همراه رينگ، هميشه داخل ديواره سيلندر با روغن چرب ميشه تا راحت جا بره.
    در حال حاضر ماشين شما حكم بيماري رو داره كه تازه از اتاق عمل بيرون آمده و نبايد بهش فشار بياريد.
    زماني كه موتور سرده نبايد به اون گاز بديد، بخصوص وقتي كه تازه تعمير شده و اصولا دور موتور رو تا 1000 كيلومتر اول سعي كنين زير 2000 باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    پراید 82 دارم
    روغن سوزی داشت
    این دودها عادیه؟
    با تشکر...
    سلام.در تكميل فرمايشات اقاي كامارو ال تي با مشخصاتي كه شما فرموديد فكر كنم مشكل از لاستيكهاي ساق باشه.از مكانيكتون سوال كنيد كه لاستيكهاي ساق رو عوض كرده يا اينكه همون قبلي ها رو دراورده و دوباره جا زده؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

معمولا لنت تکستار میندازیم حدود 80 تومن لنت جلو قیمتشه. حالا چیز دیگه هم شد اشکال نداره، در مورد لاستیک هم اگه حاد نیست میتونی جای لاستیکای جلو و عقبو عوض کنی و بازم کلی استفاده کنی اما اگه می خوای بخری استاندارد پژو 14/175 هست سایزش اما من معمولا خودم 14/185 میندازم. اگه وضعت خوبه می تونی لاستیک خارجی بگیری مثل مکسس یا اگه خیلی اوضات توپه میشلن. اگه نه من کویر و یزد تایر رو پیشنهاد میدم. بد نیستن. من خودم انداختم راضیم.
    نه اونقدرام ساییده نشده ولی نسبت به لاستیک های عقب یکم ساییده تر شده
    اگه من میخوام لاستیک هایی تا 450 جفتی بگیرم چی خوبه؟
    دوست عزیز بستگی داره کجا باشید یه زمان لنت تکستار خوب بود ولی نمی دونم یگه گیر بیاد یا نه من خودم آخرین باز لنت ایتالیایی خریدم که خوبه
    مصرف لنت و لاستیکتون برا 24 هزار زیاد بوده احتمالا ترمز یاد می گیرید
    من لنت رو حدود 40000 و لاستیک رو البته درست نیست ولی 5.5 سال بعد اونم بخاطر سفر عوض کردم مهم اینه که چه مارکی براتون گذاشته اگه بریجستونه که معمولا اون یا بارز میندازن تا 3 سال جواب میده اگه میگید خیلی ساییده شده میتونید یه جفت بگیرید مثل خودش عوض کنید
    در ایرانی ها هم یزد از همه بهتره
    یعنی شما از اول که ماشینو گرفتی تا 40000 عوض نکردین؟
    من لنت های فابریکمه و قبلا ها که 8 هزار رفته بودم صدا میداد که رفتم ایران خودرو گفت جنسش داغونه صدا میده ولی الان 24 هزار رفتم دیروز داشتم تو سرازیری میرفتم یه صدایی خفت تری میداد و اینکه ترمز پایین تر میگیره
    من امروز رفتم نشون دادم گفت داره هنوز و 4 هزار دیگه بری بیا عوض کن
    لاستیکای زی ماشینم فابریکه کارخونه هست نمیدونم چه مارکی فقط مطمئنم خارجیه و چینیه

+

اگه بخوام لنت هامو عوض کنم تکستار (البته اگه گیرم اومد) اگه گیر نیومد اون ایتالیایی که گفتی مارکش چیه؟
    لاستیکم یه چیز در حد 450 (آخرشه) چی خوبه؟
    فقط قیمت بارز و میشلن و مکسسو بگین + قیمت همه ی لاستیک های پیشنهادیو و کیفیتشونو بگین

+
    احتمالا جای لاستیک های جلو وعقبو عوض کنم که 4 تا رو بعدها باهم عوض کنم که یه دست باشه نمیخوام لاستیک هام با هم فرق کنن

خیلی خیلی ممنون
    Last edited by Abdolreza2012; 06-07-2013 at 19:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تنظیم موتور و فیلر گیری
    چک کردن ف بنزین و شمع
    اگر خنک کنندگی کولر به اندازه کافی هست یا نیست؟
    ممکنه از سفتی تسمه گرفتگی لوله های گاز و یا جام بودن و سفتی کمپرسور باشه کولر سساز تست کنید
    خنک کنندگی کولر خوبه ولی وقتی روی درجه 2 یا 3 میگذارم ماشین به لرزش میوفته و تازه از سرعت ماشین خیلی هم کم میشه که این مسئله واقعا مشهوده و باید حتما کولر را خاموش کنم تا ماشین تو سرعت بالا کم نیاره، ولی قبلا اصلا اینجوری نبود (قبل تصادف)

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلم دوستان...ی سوال داشتم...چرا وقتی با ماشین در حال حرکت هستم و پدال گازو نم نم فشار میدم ماشین خیلی خوب شتاب میگیره ولی اگر از ی حد بیشتر فشار بدم پدال گازو نتیجه عکس میده؟(پراید)

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه امروز رفتم ایران خودرو چون بعضی اوقات استارت میزدم دیر روشن میشد گفتم یه نگاه به شمع ها بندازه ، نگاه کرد و گفت باید عوض شه
    عوض کرد حالا 2 تا سوال
    1- 50 تومن ازم گرفت هزینه ی شمع ها و دستمزد ، درسته؟
    2- خیلیا بهم میگن زود عوض کردی حالا حالاها جا داشت بمونه درسته ؟ کارکرد 24 هزار پژو 405 glx

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من مشکلی داشتم در رابطه با پلوس که هنوز حل نشده ماشینم واشر سرسیلندر سوزوند...
    آب و روغن قاطی کرد و...الان سر سیلندر باز شده
    از چندجا خوردگی بهم زده رفته برای جوش آلومینیوم و سپس کف تراشی و بستن دوباره
    واشری که تهیه کردم از مارک Elring هست که روش نوشته Engine Germany تهیه شده از نمایندگی ایساکو هست.
    آیا واشر بهتری وجود داره توی بازار؟ هنوز سر سیلندر بسته نشده
    ماشینم 206 تیپ 2 هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه امروز رفتم ایران خودرو چون بعضی اوقات استارت میزدم دیر روشن میشد گفتم یه نگاه به شمع ها بندازه ، نگاه کرد و گفت باید عوض شه
    عوض کرد حالا 2 تا سوال
    1- 50 تومن ازم گرفت هزینه ی شمع ها و دستمزد ، درسته؟
    2- خیلیا بهم میگن زود عوض کردی حالا حالاها جا داشت بمونه درسته ؟ کارکرد 24 هزار پژو 405 glx
    آيا با تعويض شمعها، مشكل دير روشن شدن حل شد؟
    1. اين بستگي به مارك شمع داره، چه نوع شمعي استفاده كرديد؟ در مورد دستمزد اين كار به نظر من اونقدر ساده است كه نبايد بيشتر از 1000 تومان دستمزد گرفته بشه( گاهي اوقات براي مشتريها بطور مجاني انجام ميدم)
    2.شمعها هم معمولا بر اساس كيلومتر كاركرد خودشون تعويض ميشن، كه حدودا ميشه گفت بين 40 تا 60 هزار كيلومتر متغيره.
    البته ممكنه خيلي زودتر يا ديرتر هم نياز بشه كه اين بستگي به سالم ماندن شمعها و يا صدمه ديدن اونها داره.

12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •