نه!هنوز از سگ وگـــربه خبری نیست.ایشالا که پک حیوانات خونگیشم سریع میاد![]()
نه!هنوز از سگ وگـــربه خبری نیست.ایشالا که پک حیوانات خونگیشم سریع میاد![]()
سلام
خوب این همه صفحه رو خوندیم و هر کی یه روشی رو برای حل مشکل ریختن پک جدید سیمز گفت ...آخرشم من که نفهمیدم چی شد !!!
خوب این فایل 700 تایی به چه دردی میخوره ... یعنی هر کی پک بازی رو بخره باز هم باید این 700 تا رو دانلود کنه !!! یکم غیر عادیه ... اینطوری که dial up ها هیچ وقت نمیتونن بازی کنن !!!
Last edited by aroosak_kooki; 12-12-2009 at 14:50.
رفتم یک کرک از تو اینترنت دانلود کردم واسه پچ 1.7.9 وارد بازی شد ولی بازم از من cd میخواد نمیتونم بازی کنم کمک![]()
کرک شاید نریختی...
اگرم که خود سیمز 3 رو اینطوری کردی خودشم کرک میخواد
عروسک جون شما راهی رو که من صفحه قبل گفتم برو اوکیه
ببخشید یعنی هیچکس نمیدونه من باید چجوری اون پوشه رو بیارم؟![]()
شما یک عکس از HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE بذار تا بگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/Sims3_2.2.8.002001_from_2.0.86.002001.exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsims3 EP1 updatesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsims3updatesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایین این قسمتی که گذاشتی پوشه sims نداره؟
نه تو قسمت S ها فقط یدونه sonic هست و یدونه فولدر دیگه که مطمئن باش سیمز نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)