از اونجایی که پستاتو دنبال میکنم میبینم که این ماشین از اون اول تا الان خیلی اذیتت کرده! خدا صبرت بده![]()
از اونجایی که پستاتو دنبال میکنم میبینم که این ماشین از اون اول تا الان خیلی اذیتت کرده! خدا صبرت بده![]()
آره والا الان نگام کنی فک میکنی 40 سالم هست !
ولی من آدمش میکنممن از اون لج باز ترم !
البته گندی هست که ایران خودرو زده دیگه
در رابطه با مصرف
هم شادو جان مصرفت خوبه کمتر این انتظار نداشته باش . من با سوپر چیپ مصرفم 9-10 در نوسان هستالبته تیپ 5
ولی تفاوتی بین مصرف تیپ 2 و 5 نیست![]()
سلام
من 206 تیپ 4(اتوماتیک) دارم.
ال سی دیش نسبت به بقیه 206 ها بزرگتره. ولی الان خراب شده و هیچی نشون نمیده. یعنی اول صبح خوب همه چی رو نشون میده ولی یه کم که میگذره و گرم میشه دیگه سیاه میشه.
هرجا رو هم گشتم گفتن این مدل ال سی دی تو ایران نیست.
باید چیکار کنم؟
اندازش یه چیزی تو این مایه هاست:
![]()
سلام محمد جان .
تیپ 4 یا 6 ؟
این مدل دیسپلی تایپ B هستش .قیمتش 250 260 تومنه . استوکشو من گرفتم 190 تومن . البته ببین واقعا خراب شده مال خودت یا شاید درست بشه .
تو بخش بازار TT بگردی پیدا میکنی .
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
تیپ 4.
آره ال سی دیش همون تیپ بی هست ولی فابریک خودشه. تیپ 4ها موتور فرانسوی هستن. با بقیه تیپ ها یه کم فرق دارن واسه همین ال سی دیش با بقیه فرق داره.
190 هم گرونه.![]()
سلام.
یه مشکلی برای ماشین پیش اومده گاز که میدم انگار به ماشین گاز نمییدی بعد یه دفعه شتاب میگیره نمیدونم چجوری بگم
گاز که میدم ماشین خودش رو ول میکنه باز شتاب میگیره.مشکل چیه؟؟
سلام
به اصطلاح بهش میگن تاخیر گاز!
ماشین احتمال داره برق دزدی داشته باشه و ...
ببر دیاگ بزنن و همچنین کوییل چک بشه![]()
فکر کنم منظورتون این هست که دارید گازش میدید که شتاب بگیره اما بعد از چند لحظه یک دفعه میبینی ناجور داره پرواز میکنه!!!!
اگه منظورتون این هست برای منم بعضی وقتا اینجوری میشه و ناجور قاط میزنه یک دفعه میبینی بعد از چند لحظه که گاز دادی یک دفعه شتاب میگیره....
در حال گاز دادن هم اینطوری میشه.فقط اول حرکت یا اول گاز دادن نیست.چراغ چک هم روشنه.![]()
به یحتمل زیاد دریچه گاز هست حتما ببر دیاگ بزن اونم pps فقط که معلوم شه دقیق چیه !( نایز به تعویض ممکنه باشه ) گارانتی داری؟
این ویروس داره همه گیر میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)