چه ورژنی هستش؟
چه ورژنی هستش؟
اخرید ورژن 6.17 build 11
برای من هم کار نمیکنه...waterfox نصب کردم ...صفحه دانلودام رو با اون باز میکنم....مشکل از افزونه اش هست که همچنان مشکل داره
اخه چیکار باید بکنیم از بدشانسیمون فقط همین idm سرعت دانلودش خوبه
گفتم یه مرورگر دوم هم همیشه داشته باش، اگر سیستمت 64 بیتی هستش waterfox رو دانلود کن نصب کن اگر 32 بیتی هستی فایر فاکس...
یا دانلود منیجرهای دیگه رو هم امتحان کن Download Accelrator Plus یا Flashget به ما هم بگو خوب بودن یا نه از تو سایت میتونی آخرین ورژنشون رو بگیری....
Last edited by ALI V8; 27-09-2013 at 13:01.
سلام دوستان
من یه کرک دائمی دارم برای idm که هر ورژنی رو کرک میکنه
قضیه اینکه آخرین ورژن idm رو pc با وین 8 نصب کردم و با همین کرک اکتیو کردم ولی همین idm رو روی لپ تاپ با وین 8.1 نصب کردم هر کاری میکنم کرک نمیشه،خیلی عجیبه
چجوری کرک کنم روی 8.1.کسی کرک دیگه نداره؟
مشکل از افزونه است.من وقتی این مشکل رو با فایر فاکس پیدا میکنم روی منوی فایر فاکس (نارنجی بالای صفحه) کلیک میکنم و addons رو انتخاب میکنم و بعد از کلیک روی Extensions خود IDM یه پیغام میده مبنی بر اینکه با فایر فاکس همسان شد.
اينترنت دانلود منيجر ورژن 6.17 نصب كردم پچ كردم ولي سريال ميخوام و من ندارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
یعنی یه مدتی کار میکرده ؟ اگر اینطوره احتمالا آپدیتش کرده اید؟معمولا وقتی آپدیت میشه این مشکل پیش میاد اگر تازه نصب کردید و اینجوریه یعنی اینکه قبلا روی سیستمتون نصب بوده ولی کامل پاک نشده و حالا رجیستر قبلی که fake شده باقیمانده است.
بهتره با your uninstaller کامل پاکش کنید که از رجیستری هم پاک بشه و سپس دوباره نصب و رجیستر کنید
دوستان اطلاعات قسمت SIte logins تو IDM دقیقا کجا ذخیره میشه ؟
من یه سری یوزر و پسورد دارم و میخوام به یه شخص دیگه بدم که با جایگزین کردن فایلش تو کامپیوتر خودش از اون یوزر و پسوردها استفاده بکنه
نمیخوام پسورد رو بدونه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)