تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 2365 اولاول ... 2122623023083093103113123133143153163223624128121312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    718 كه خيلي كم شده،و گير نمياد
    SPS600C قيمت 110،000 تومن
    INFINITY 7541 قيمت حدود 220-30
    PCX 1000D اگر آمپ PDX 1.1000 آلپاين منظورت هست،780،000 تومن
    ساب رو ميدونم
    داش حمید به اون سوال من هم جواب میدادی ، دیگه هیچی نمیگم !

همونطور که گفتم از کف لرزش زیاد اومدم بیرون ، دوست دارم ، خوب بکوبه و لرزش هم در مواقع لزوم ( آهنگ های بیس پائین ) داشته باشه ، اگه 12 اینچی هم باشه بهتر ، فقط چیزی که مهمه ، اینکه زود راه بیوفته ، چی بگیرم ؟ از 100 تومن هم یه ذره بیشتر اشکال نداره !
    آلپاین سری s یا mtx تو این مایه ها هست ؟

راستی pw12 چجوریه ؟
    Last edited by vahoa; 28-06-2010 at 17:29.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داش حمید به اون سوال من هم جواب میدادی ، دیگه هیچی نمیگم !

همونطور که گفتم از کف لرزش زیاد اومدم بیرون ، دوست دارم ، خوب بکوبه و لرزش هم در مواقع لزوم ( آهنگ های بیس پائین ) داشته باشه ، اگه 12 اینچی هم باشه بهتر ، فقط چیزی که مهمه ، اینکه زود راه بیوفته ، چی بگیرم ؟ از 100 تومن هم یه ذره بیشتر اشکال نداره !
    آلپاین سری s یا mtx تو این مایه ها هست ؟

راستی pw12 چجوریه ؟
    سلام
    تايپ S رو من تو باكس پورتد 66 ليتري شنيدم،به نظرم گزينه مناسبي هستش.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض بهترین باند برای پژو 206 تیپ 2 چیه ؟

سلام
    از راهنماییتون ممنونم اما الان نمیتونم بیشتر از 100 تومان واسه خرید باند هزینه کنم
    میخواستم بدونم چه مدلی الان پیشنهاد میکنید که کیفیت خوبی داشته باشه.مدل ضبطم mcd-206
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

مبارك باشه،صدا راضي كننده هست؟
    در مورد تنظيم سيستم آخرين پست اين تاپيك رو مطالعه كن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محل نصب تيوترها مناسبه.

!
    سلام

این پست رو قبلا دیده بودم اما یادم رفته بود ( انشاالله ببرم یه جای خلوت طبق توصیه ها تنظیمش می کنم )

در مورد ساب هم می تونید نحوه تنظیمش رو بگید (و امپ مربوطش )

من قبلا ساب jvc 12 اینچ ضعیف روی طاقچه داشتم ویبره ها رو اجرا می کرد (در حد خودش ) اما حالا این ساب رو که تو باکس (دست ساز -مربعی-حدود40*40*40 ) ویبره ها رو اجرا نمیکنه و یه صدای بم مبهم ازش بیرون میاد

یه سری فایل صوتی هم دوستان گذاشتن برای تست که دارای فرکانسهای مختلف هست خیلی هاشون رو وقتی تو کامپیوتر اجرا میکنم (با اسپیکر معمولی ) اصلا چیزی شنیده نمیشه میشه بگید نحوه استفاده از اینها چگونه هست

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

این پست رو قبلا دیده بودم اما یادم رفته بود ( انشاالله ببرم یه جای خلوت طبق توصیه ها تنظیمش می کنم )

من قبلا ساب jvc 12 اینچ ضعیف روی طاقچه داشتم ویبره ها رو اجرا می کرد (در حد خودش ) اما حالا این ساب رو که تو باکس (دست ساز -مربعی-حدود40*40*40 ) ویبره ها رو اجرا نمیکنه و یه صدای بم مبهم ازش بیرون میاد

یه سری فایل صوتی هم دوستان گذاشتن برای تست که دارای فرکانسهای مختلف هست خیلی هاشون رو وقتی تو کامپیوتر اجرا میکنم (با اسپیکر معمولی ) اصلا چیزی شنیده نمیشه میشه بگید نحوه استفاده از اینها چگونه هست

با تشکر

آهنگ های ویژه تست ساب ، اکثرا" دارای فرکانس های پائینی هستند و باند های معمولی قادر به اجرای اونها نیستند ، و هیچ اتفاقی نمی افته !

اما من یه چیز جالب دیدم ، اون هم اینکه با یه باند نیمه حرفه ای ، یه آهنگ تست حرفه ای رو گذاشتم ، بعضی مواقع باند می لرزید ولی هیچگونه صدایی به گوش نمی خورد ، واقعا" برام جالب بود !

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از راهنماییتون ممنونم اما الان نمیتونم بیشتر از 100 تومان واسه خرید باند هزینه کنم
    میخواستم بدونم چه مدلی الان پیشنهاد میکنید که کیفیت خوبی داشته باشه.مدل ضبطم mcd-206
    مرسی
    سلام
    اگر بيس زياد نميخواهي و بيشتر دنبال كيفيتي،كامپوننت آلپاين تايپ E مدل SPE-17CS ميتوني بگيري،پاپ استريو الان تخفيف هم روش گذاشته از 101،000 تومن آورده روي 91،000 تومن.
    سلام

با تشکر
    درمورد تنظيم دقيق امپلي فاير ساب ووفر،نياز به مولتي متر ديجيتال هستش. شما داري؟
    اگر نداري بايد با گوش تنظيم كني.دقيقا مثل تنظيم امپ كلاس A/B ميمونه با چند تفاوت:
    1-از CD با فركانس 50HZ براي پخش سيگنال بايد استفاده كنيد
    2-ف ي ل ت ر LPF رو روي بالاترين عدد كات قرار دهيد
    3-براي اينكه صداي وكال تو ساب شنيده نشه،انقدر لول LPF رو كاهش دهيد تا به منظور مورد نظر برسيد.
    4-گين رو هم انقدر كم كنيد تا صداي Distort از ساب شنيده نشه.

در مورد اون فركانسها هم ،چون اسپيكرهاي كامپيوتر و كلا خونگي (پورتدها بيشتر مورد نظرم هست)رو فركانسهاي 50Hz به بالا تيون ميشن و شما فركانس پائينتر از اون فركانسها مثلا 30HZ رو اجرا كردي ،بنابراين صدائي شنيده نميشه.البته حواستون باشه اين فركانسهائي كه زير فركانس تيون ساب مورد استفاده قرار ميگره رو نبايد زياد استفاده كرد،چون بشدت به اسپيكرصدمه ميزنه.

اما من یه چیز جالب دیدم ، اون هم اینکه با یه باند نیمه حرفه ای ، یه آهنگ تست حرفه ای رو گذاشتم ، بعضی مواقع باند می لرزید ولی هیچگونه صدایی به گوش نمی خورد ، واقعا" برام جالب بود !
    اين همون مطلب هست كه بالا توضيح دادم.
    رو فركانسهاي خيلي پائين(مثل 20Hzو پائينتر)ووفر ساب Excursion بالائي رو اجرا ميكنه،ولي صدائي شنيده نميشه.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

به نظر من يه جاي كار ميلنگه!از اول كه خريدي اينطور بود؟آك گرفتي؟شايد از كراس اوورش باشه كه البته بعيد ميدونم!
    بله دوست من اینارو آک خریدم وازهمون اول اینجوری بود ضمن اینکه بدون کراس اوورم امتحان کردم وفرقی نکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یک یا بهتر بگم چند راهنمایی میخواستم.ممنون میشم کمکم کنید
    من خودم روی 206 ام پخش فابریک دارم
    امروز که بابام ماشینشو تحویل گرفت دیدم پخشش باز نشده تو صندوقه. مدلش اینه Sony CDX-GT285S گفتم حالا که این باز نشده است، بفروشمش برای 206 خودم یه پخش تا 150 تومن بگیرم و پخش 206 رو بببندم به ماشین بابا
    من کلا دنبال بیس زیاد و لرزوندن و ... نیستم. میخوام یه پخش با صدای خوب داشته باشم که USB هم بخوره.حالا به نظر شما :
    1- پخش سونی باز نشده که گفتم رو چقدر میتونم بفروشم
    2- برای ماشین خودم چه پخشی بگیرم که کیفیت صدای مناسب داشته باشه؟
    3- برای صدای خوب لازمه باند عوض کنم؟ اگر لازمه لطفا یه پیشنهاد بدید با قیمت لطفا

پیشاپیش ممنونم

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه آمپ 7541 infinity رو کجا میفروشه تو تهران من هر چی میگردم ندارن
    البته به جز اونی که تو جمهوری هست
    کلا اگه امکان داره یه چند جا تو تهران که مرکز سیستم ماشین هست معرفی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه آمپ 7541 infinity رو کجا میفروشه تو تهران من هر چی میگردم ندارن
    البته به جز اونی که تو جمهوری هست
    کلا اگه امکان داره یه چند جا تو تهران که مرکز سیستم ماشین هست معرفی کنید
    ممنون

خیابون سورنا رفتی ؟

اونجا فکر کنم یجا ، اینفینیتی دیدم .

خیابان بهشتی - خیابان حسینی .

13. این کاربر از vahoa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •