تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 357 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب رفیق مرفتی از طبقه 4 5 میگرفتی برات کمتر درمیومد ...
    .
    راستی گفتی ورژنش چند بود ...؟ 30 یا 31 ...؟
    سامان جان من الان 3 هفته شده که خریدم و قیمت 420 تومن فکر کنم مناسب باشه از همون طبقه 2 علاءالدین گرفتم.
    ورژن گوشیش هم 30 بود.
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

مال من خیلی ترکیده. چهارمین ان95 8گیگم بود که فروخته بودم بازم خریدمش ولی یارو داغونش کرده. انقدر توش کثیف بود که کمپلت بازش کردم توشو شستم ولی دلمو زده می خوام بفروشم یه نو بگیرم. با مال یکی از دوستام که تازه خریده تست کردم تو اینستال کردن برنامه ها خیلی سریعتر عمل می کنه می تونم بگم سرعتش دو برابره. می ترسم از این جدیدا بگیرم خوب در نیاد. به نظرتون میشه یه دونه از اون سری اولیاش گیر آورد؟
    سلام دوست عزیز
    مهدی جان اگه بخواین از اون سری های اول بگیرین پیدا کردنش خیلی سخت و باید یه گوشی دسته دوم وتمیز پیدا کنین و مطمئن باشین که پیدا کردن یه گوشی نو از اون سری سخت هست و سامان جان خوب گفت این گوشی های دسته دوم اصلا ارزش خرید نداره و به دل ادم نمی چسبه .
    اما اگه شما همیه گوشی دسته اول و اک بخرین نمی دونین که درسته یا نه شاید از این سری جدید ها بهتون بدن و بعدا درست در نیاد و هم ادم ضرر می کنه و هم اعصابش خورد میشه .
    درست نیست که من این حرف رو اینجا بزنم ولی ...
    شما حدود 12 روز دیگه هم صبز کنید تا N97 و N86 بیاد و اون موقع به گوشی بخرین هم اون موقع یه گوشیه جدید دارین وهم ازش مطمئن هستید ومشکلی هم نخواهد داشت .
    و پولتون رو جای درستی مصرف کردین .
    بخشید که سر درد دادم و اظهار نظر کردم.
    قربانتان

3. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون سامان جان.
    از شما هم تشکر مرتضی جان.
    ورژن گوشیم 31 هست و ربطی به سرعت نداره. اگه دقت کرده بودین گفتم که گوشیه خودم بوده که فروختم . همونو دوباره خریدم ولی بدبخت داغون شده. از اولشم اشتباه کردم فروختمش.
    در جواب آقا مرتضی هم باید بگم فرق بین جدید و قدیم رو می دونم اگه بینم می شناسم. یه فرقایی تو نوشته های Nokia و N95 8GB هست که تابلوئه. رقم هفتم و هشتم سری اولیا 01 بود ولی این جدیدا 02 هست. چند تا فرق دیگه هم داره که تو ساختار بدنه هست. همینی هم که الان دستمه از اون سری هست و خیلی توپه فقط خیلی بدنش داغونه رخش رفته. یه قاب فابریک گیر بیارم خیلی خوب میشه.
    راستی باطریشم از اوناییه که سریال 20رقمی داره.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

ممنون سامان جان.
    از شما هم تشکر مرتضی جان.
    ورژن گوشیم 31 هست و ربطی به سرعت نداره. اگه دقت کرده بودین گفتم که گوشیه خودم بوده که فروختم . همونو دوباره خریدم ولی بدبخت داغون شده. از اولشم اشتباه کردم فروختمش.
    در جواب آقا مرتضی هم باید بگم فرق بین جدید و قدیم رو می دونم اگه بینم می شناسم. یه فرقایی تو نوشته های Nokia و N95 8GB هست که تابلوئه. رقم هفتم و هشتم سری اولیا 01 بود ولی این جدیدا 02 هست. چند تا فرق دیگه هم داره که تو ساختار بدنه هست. همینی هم که الان دستمه از اون سری هست و خیلی توپه فقط خیلی بدنش داغونه رخش رفته. یه قاب فابریک گیر بیارم خیلی خوب میشه.
    راستی باطریشم از اوناییه که سریال 20رقمی داره.
    سلام مهدی جان
    من هیچ وقت از این جسارت ها نمیکنم .
    من نگفتم که شما متوجه جدید و قدیمی بودن گوشی نمی شید فقط گفتم که دقت داشته باشید .
    به هر حال اگه از این حرف من ناراحت شدید منو ببخشید .

6. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان عکاس میشه به من چند تا روش بگید که کیفیت عکسا بالا تر بره یعنی با چه تنظیماتی عکس بگیرم بهتر میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما حدود 12 روز دیگه هم صبز کنید تا N97 و N86 بیاد و اون موقع به گوشی بخرین هم اون موقع یه گوشیه جدید دارین وهم ازش مطمئن هستید ومشکلی هم نخواهد داشت .
    منظرورتون چیه 12 روز دیگه n97 و n86 میاد . واقعا 12 روز دیگه میان

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

منظرورتون چیه 12 روز دیگه n97 و n86 میاد . واقعا 12 روز دیگه میان
    بله درست دوست عزیز 12 روز دیگه و ارده خاورمیانه میشه و چون به طور همزمان در کشورهای خاورمیانه توزیع میشه به همین خاطر قیمت ارزونتر در می اید و پیش بینی شده که حدود 650 الی 700 هزار تومان باشه .(البته قیمت N97 )
    الان هم 10 روز دیگه وارد بازار میشه چون 15 خرداد وار میشه من تا اون روز روز شماری می کنم . : دی : دی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فکر کنم منظور شما فقط N97 باشه و N86 به این زودی عرضه نمیشه درسته

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

فکر کنم منظور شما فقط N97 باشه و N86 به این زودی عرضه نمیشه درسته
    نه دوست عزیز منظور من هم 86 و هم 97 بود و قرار بود که توسه ماهه اول 2009 وارد بازار بشه ومطمئن باشید که به همراه 97 وارد بازار میشه اگه که نه حتما تا اخر خرداد وارد بازار میشه .
    از طرف دیگه 97 رو هم گفته بودن که تو سه ماهه اول 2009 وارد بازار میشه ولی نشد احتمال داده شده بود که توی خرداد یا اوایل تابستان وارد بازار بشه که بالاخره اعلام شد که در تاریح 15 خرداد وارده بازار میشه .
    در ضمن 97 روز چهارشنبه تو ایران رو نمایی شده .
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 29-05-2009 at 13:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان يه مشكلي برام پيش اومده اميدوارم يكي راه حلي ارايه بده...
    من ديروز باتري گوشيم يه خط شارژ داشت واسه همين چون موقعيت اضطراري بود با يكي از همين شارژرهاي زغالي شارژش كردم ..
    اما دوباره كه با شارژر خودم شارژش كردم تو يه نصفه روز بدون اينكه هيچ كاري انجام بدم دو سه تا خط شارژ ميافته...
    به نظرتون باتري رفته واسه خودش؟؟!!!؟!!!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •