سلام.بین Canon PowerShot SX110 IS و Nikon Coolpix L100 و Sony S980
کدوم؟
کلا تو محدوده 250 تا 300 چی رو پیشنهاد میکنین
کنون رو من با 240 و نیکون ی که گفتم رو با 200 میتونم بگیرم.سونی ه هم 150
سلام.بین Canon PowerShot SX110 IS و Nikon Coolpix L100 و Sony S980
کدوم؟
کلا تو محدوده 250 تا 300 چی رو پیشنهاد میکنین
کنون رو من با 240 و نیکون ی که گفتم رو با 200 میتونم بگیرم.سونی ه هم 150
Last edited by saman65; 22-06-2009 at 14:39.
سلام کسی از دوستان میتونه در رابطه با دوربین ..کانون 50D برام اطلاعات بده! اگر کسی هست لطفا جواب منو بعده ! با تشکر
سلامم..این یه دوربین SLR حرفه ای با حسگر CMOS 15MP هستش با قیمت بیشاز 1200 دلاری!! و برای کسانیکه دنبال نصب لنز خارجی و کلن عکاسی حرفه ای هستن مناسبه که لابد خودتون میدونین.
پردازشگر پیشرفته ی Digic4 -عکاسی پیاپی 6.3fps - ایزوی 100-3200 قابل توسعه تا 12800 !! - منظره یاب مجازی
عجبیه که با بدنه ی آلیاژ منیزیوم باید سبک کیبود ولی با اینحال بالای 800 گرم وزنشه!!
مشخصات دقیقش در صفحه ی زیر>>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
• سنسور CMOS 15.1 مگاپیکسلی
• نمایشگر 3 اینچ با پیکسل 920000
• نمایشگر با زاویه دید گسترده تا 160 درجه
• حالت Live View ، پردازشگر DIGIC 4
• عکس برداری با فرمت های RAW/JPEG
• سازگار با لنزهای کانن سری EF/EF-S
• سیستم پاک کننده یکپارچه ، نور سجی دقیق
• حالت فوکوس 9 ناحیه ای
• تنظیم حساسیت ایزو از 100 تا 3200
• 9 حالت تنظیم وایت بالانس
• دارای 22 اطلاعات در منظره یاب
• سرعت شاتر از 30 تا 8000/1 ثانیه
• اتو فلاش ، محدوده نور فلاش تا 13 متر
• 15 حالت عکس برداری
• 25 زبان مختلف در منو
• اتصالات USB/HDMI ،خروجی ویدئو
• ساپورت مموری کارتهای CF در 2 نوع و UDMA
• سازگار با باتری های لیتیومیBP-512/BP-51 BP-511/BP-511A/ و باتری لیتیومی CR2016
• وزن آن با باتری822 گرم و بدون باتری 730 گرم میباشد .
یکی نبود جواب ما رو بده![]()
دوست خوبم دوربينهاي sony كه اصلا حرفشو نزن مخصوصا اين مدلي كه شما گفتي به وضوح از اون تاي ديگه كيفيت پايين تري داره . nikon هم ميگن بيشتر نمونه هاي حرفه اي اون خوبه . بنده خودم كه عكسهاي nikon رو در اين رنج قيمت با canon مقايسه مي كنم ميبينم واقعا همينطوره . در كل من اگه باشم canon sx110 رو انتخاب مي كنم . چون تجربه عكاسي با اون و حتي يه مدل پايين تر از اون يعني sx100 رو دارم و به نظرم با توجه به قيمتش دوربين خيلي خوبيه . ولي اگه شما زوم بالاتر و مگاپيكسل بيشتري مد نظرت هست بايد بري سراغ اون مدل از nikon كه گفته بودي .
Last edited by Samin_System; 23-06-2009 at 09:25.
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم یا یکمی بودجه تون رو افزایش بدین یا حوصله تون رو.الان دو مدل کنون SX200 و سونی H20 دو مدل مطرح این رده و مدل های خوب این محدوده قیمت هستند و چون جدیدا وارد شدن،یکمی هنوز قیمتشون بالاست.البته از آخرین قیمتشون اطلاعی ندارم.
ولی کلا این دو دوربین توصیه میشن.
این دو تا اصلا قابل مقایسه با SX110 نیستن. همون طور که گفتن نیکون فقط بالای 600 تومن خوبه. و سونی سری S هم بیش از حد آماتوره و کیفیتش هم خوب نیست.
یه چیزی میخوام یه سال کارم رو راه بندازه.ایشالا چند ماه دیگه خودم میرم سر کار و سال دیگه با یه بودجه بالای 1000$ میرم سراغ دوربین
SX200 این یکی 350$ و H20 هم 270$.کدوم رو شما پیشنهاد میکنین...
بعد اینکه افت قیمت های دوربین ها چجوریه؟مثلا الان با 3 ماه دیگه خیلی فزق میکنه؟؟؟
sx200 چون کنونه شک نکن
شما ایران نیستین؟آخه قیمتارو با دلار بررسی می کنین.
چون دوتا دوربین کیفیتشون تو یه سطحه،من سونی رو به خاطر قیمت منصفانه تر(البته با اونی که شما می گین.من از قیمتا خبر ندارم) و فلاش قویتر پیشنهاد میدم.
هیچوقت فقط از روی برند،دوربین انتخاب نکنین.اشتباه محض هستش.بررسی رو برای همین ساختن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)