تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 413 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مقامات ميلان ايتاليا خبر دادند
    پويول به جاي مالديني
    خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا مي كوشند كاپيتان اول بارسلونا را با مدافع كهنه كار خود معاوضه كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميلان مي كوشد كارلس پويول مدافع ملي پوش بارسلونا را به خدمت بگيرد. پويول مي تواند جانشين خوبي براي پائولو مالديني باشد.
    مالديني كه بازيكني پا به سن گذاشته محسوب مي شود خيال ماندن در ميلان را ندارد و از چند تيم بزرگ نيز پيشنهاد رسمي دريافت كرده است.
    مالديني چندي پيش اعلام كرده كه ديگر خيال حضور در تيم ملي ايتاليا را ندارد و منتظر بازي خداحافظي خود است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

يك روزنامه مادريدي پيشنهاد داد:
    آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا
    خبرگزاري فارس: با اينكه باشگاه بارسلونا از بدو تاسيس هرگز روي پيراهنش آرم تبليغاتي نداشته شايد المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا تبليغ كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ايده‌آل چاپ مادريد، پس از المپيك سال 1992 بارسلونا اين بار المپيك 2016 مادريد مي تواند بسياري از مشكلات مالي اسپانيا را حل كند اما آيا بارسلونا دشمن ورزشي مادريد چنين لطفي را در حق رقيب سلطنتي خود، شهر مادريد مي كند؟ آيا آرم المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا روي پيراهن خود حك خواهد كرد؟
    قطعا خوان لاپورتا مي تواند پول زيادي از اين بابت درخواست كند اما هواداران بارسلونا اجازه نخواهند داد تا روي قلب بازيكنانشان آرمي حك شود.
    در حال حاضر تنها نوشته روي پيراهن بارسلونا نام سازمان خيريه يونيسف است كه حتي به خاطر آن از بارسلونا پول هم مي گيرد.
    روزنامه ايده‌آل چاپ مادريد اين پيشنهاد را مطرح كرده كه آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا حك شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

مقامات ميلان ايتاليا خبر دادند
    پويول به جاي مالديني
    خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا مي كوشند كاپيتان اول بارسلونا را با مدافع كهنه كار خود معاوضه كنند..
    يك روزنامه مادريدي پيشنهاد داد:
    آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا
    خبرگزاري فارس: با اينكه باشگاه بارسلونا از بدو تاسيس هرگز روي پيراهنش آرم تبليغاتي نداشته شايد المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا تبليغ كند.
    اصلا امکان نداره (هر دو خبر)
    پویول رو که اصلا امکان نداره چو خودتون بهتر از من می دونید
    اون آرم هم که من اصلا با یونیسفش هم مخالفم حالا این هم مطمئنم که نمیزارن

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خبرگزاري فارس، گندترين و دروغگو ترين خبرگزاري تاريخ فوتبال جهان ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لعنت بر بارسا و داوري كه خريده بود
    با اين امضات اينجا نيا

..

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

والنسیا 2
    رئال 0
    تا آخر نیمه اول
    ====
    با این نتیجه در صورت برد بارسا جلوی ویارئال بارسا همین هفته قهرمان میشه !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاپيک مجاور هم که کسي نيست: انگاري اونها هم دارن برا تبريک به بارسا آماده ميشن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سومي رو از کجا آوردن که نخوردن ؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سومي رو از کجا آوردن که نخوردن ؟؟

[
    سومی رو هم خوردن !
    قهرمانی بارسلونا فردا در ورزشگاه نیوکمپ جشن گرفته میشود.
    مردم دوباره به خیابون میریزن در کاتالان

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دون آندرس!
    منبع: سایت رسمی باشگاه

مترجم: آذر فرحی

آندرس اینیستا موضوع برنامه ای در بارسا تی وی به نام "Don Andrés, el crac discret" بود. از او در مورد احساساتش درباره این هفته تاریخی بارسا که با شکست رئال مادرید و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا همراه بود، سئوال شد.

یک روز پس از به ثمر رساندن گلی که هرگز فراموش نخواهد کرد، اینیستا افکارش در مورد این گل خارق العاده که باعث صعود بارسا به ششمین فینال اروپایی شد، را بیان کرد. پس از تلاش بسیار زیاد بارسا در طول 90 دقیقه، به نظر می رسید که چلسی به آنچه می خواهد رسیده است اما اینیستا با گلی خارق العاده، امیدهای سه گانه بارسا را زنده نگه داشت.

او گفت: "این به یاد ماندنی ترین لحظه زندگی من بود. من نمی توانم توضیح دهم پس از زدن گل چقدر شاد بودم. تکرار گل را چندین بار دیده ام و تاکنون هیچ وقت احساساتی مانند آن لحظه نداشته ام."

"من احساسی مانند هواداران داشتم."

اینیستا توضیح داد که بهترین احساس، لذت عمیقی بود که به میلیونها هوادار بارسا در همه جای دنیا داده است. او ادامه داد: "اینکه ببینی این همه آدم، اینقدر خوشحال هستند، باورنکردنی است. اینکه بتوانم به آنها اینقدر شادی بدهم، حس فول العاده ای به من می دهد. من از کاری که کرده ام احساس فخر می کنم و احساسی مانند همه هواداران بارسلونا دارم." پس از دریافت هزاران پیام روی موبایلش و همچنین اینترنت، اینیستا بسیار شاد بود و از این خونگرمی و حمایت، احساس تواضع می کرد: "به همه کسانی که می گویند من لیاقتش را داشتم، من فقط می خواهم بگویم که این پاداش به سختی کار کردن بود."

"همه ما گل را به ثمر رساندیم."

با فروتنی همیشگی اش، اینیستا حاضر نبود همه تحسین ها را به تنهایی داشته باشد. به جای آن، او تصمیم گرفت هم تیمی هاش را برای نقششان در صعود بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان ستایش کند: "سرنوشت ما را به این لحظه رساند. سرنوشت خواست که والدس با پایش توپ را برگرداند و جلوی گلزنی دروگبا را بگیرد، سرنوشت همچنین به این معنی بود که توره یایا بازی خیلی خوبی داشت و اینکه تیم اخراج آبیدال را پشت سر گذاشت، در حالی که ما 20 دقیقه 10 نفره بازی کردیم. این گل، مجموع همه اینها بود."

بهترین در راه است

در فاصله تنها چند روز، بارسلونا در سانتیاگوبرنابئو رئال مادرید را 6-2 شکست داد. در بازی ای که برای سرنوشت لیگ بسیار مهم بود. و سپس به فینال لیگ قهرمانان در رم صعود کرد. اینیستا گفت که هفته بسیار خوبی بوده اما توضیح داد که هنوز هیچ چیز به دست نیامده است: "بهترین هنوز در راه است. ما فصل فوق العاده ای داریم که باید باعث فخر مردم باشد. ما در فینال کوپا دل ری و لیگ قهرمانان هستیم و قهرمانی لیگ بسیار نزدیک است. اما باید این فصل را با عناوین به پایان ببریم. بردن لیگ در یکشنبه؟ این فقط به ما بستگی ندارد، مادرید هم باید در مستایا ببازد. اگر ما این هفته آن را نبریم، هفته بعد باید ببریم. مهمترین موضوع این است که آن را به دست آوریم."

خوشحال در کاتالونیا

اینیستا سپس خواست این موضوع را به وضوح توضیح دهد که چقدر در بارسلونا و کاتالونیا شاد است و هیچ علاقه ای ندارد به پیشنهاد سایر باشگاه ها گوش کند: "امیدوارم اکنون همه گوش می کنند، گرچه بارها این موضوع را گفته ام. من 12 ساله بودم که به اینجا آمدم. بارسا و کاتالونیا به من و خوانواده ام همه چیز داده است. تنها کاری که می خواهم انجام دهم، این است که زندگی ورزشی ام را وقف بارسا کنم. این خواسته من است و می خواهم تا پایان دوران بازی ام، اینجا بمانم."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •