تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 399 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای ثبت نام تو لینکی که دادید گفتن به جز مدرک کاردانی ریز نمرات هم لازمه...این ریز نمرات رو باید بریم از دانشگاه قبلیم بگیرم؟ اخه خیلی راه هست خودش یه سفره! اینترنتی نمی شه گرفت؟
    من فقط کارنامه نمرات 4 ترم اول رو دارم تو 5 ترم و نیم تموم کردم...کافیه؟
    حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پس لطفأ راهنمایی کن ایشون رو دیگه !!
    چه درسهایی بخونه برای کنکور و چه گرایشی رو باید انتخاب کنه
    من هم نگفته بودم که نیست / گفتم نتونستم پیدا کنم
    منم نگفتم که شما گفتید نیست ، اساس حرف من پاسخ به اون دوستی بود که گفته بود پس چون نیست قیدش رو باید بزنیم ، من گفتم این رشته موجوده تو این مقطع
    IT گرایش های مختلفی داره ولی باید دید تو اون آزمون کدوم گرایش ها جا داده شدند
    دولتی ، سراسری یا علمی کاربردی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شروع شد ای بابا دعوا نکنید اساس حرف و اینارو ول کنید مثلا تاپیک کارشناسی ناپیوسته هست ..
    از ما گفتن حالا برید تک تک کلمه های استفاده شده رو تو جمله هاتون پیدا کنید مشکل کم هست عصاب خودتونم الکی خورد کنید.

فقط اومدم بگم
    دوستان جدا کنکور کاردانی به کارشناسی رو برداشتن!!!
    من که خیلی شوک شدم بابت خبر واقعا بدترین خبر بود این یعنی بی ارزش شدن مدرک کارشناسی...
    یعنی کارشناسی = دیپلم
    الان کتاب فروشی بودم دیگه کتاب های تست و مدرسان شریف کاردانی به کارشناسی رو نمی خریدن!!می گفتن دیگه کنکور نداره کسی نمی خره ما هم نمی خریم!

من بابت خبر واقعا کلافه هستم..
    واقعا دیگه به چه امیدی درس بخونیم؟؟؟

واقعا به ایرانی بودنمون باید افتخار کنیم بیچاره اروپایی ها که ایرانی نیستن بد بختا

4. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

شروع شد ای بابا دعوا نکنید اساس حرف و اینارو ول کنید مثلا تاپیک کارشناسی ناپیوسته هست ..
    از ما گفتن حالا برید تک تک کلمه های استفاده شده رو تو جمله هاتون پیدا کنید مشکل کم هست عصاب خودتونم الکی خورد کنید.

فقط اومدم بگم
    دوستان جدا کنکور کاردانی به کارشناسی رو برداشتن!!!
    من که خیلی شوک شدم بابت خبر واقعا بدترین خبر بود این یعنی بی ارزش شدن مدرک کارشناسی...
    یعنی کارشناسی = دیپلم
    الان کتاب فروشی بودم دیگه کتاب های تست و مدرسان شریف کاردانی به کارشناسی رو نمی خریدن!!می گفتن دیگه کنکور نداره کسی نمی خره ما هم نمی خریم!

من بابت خبر واقعا کلافه هستم..
    واقعا دیگه به چه امیدی درس بخونیم؟؟؟

واقعا به ایرانی بودنمون باید افتخار کنیم بیچاره اروپایی ها که ایرانی نیستن بد بختا

یه زمانی میگفتند که دانشگاههای ایران مثل قیف وارونه میمونه.
    یعنی سخت وارد میشی ولی راحت میای بیرون.حالا با این خبری که شما میگین باید بگیم دانشگاههای ایران مثل لوله پولیکا شده هم راحت وارد میشی و هم راحت خارج میشی.
    باید منتظر موند و دید این بلا رو سر ارشد هم میارن یا تا همینجا بیخیال میشن.

6. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این خبر اول اینکه درباره کارشناسی ناپیوسته نیست و تایید نشده. دوم اینکه باید صبر کرد و دید چی میشه. اگر هم باشه برای آزاد هست نه سراسری.
    سایت ها هم نوشتن کارشناسی. یعنی کارشناسی پیوسته. نه کاردانی به کارشناسی. هیچ چیز مشخص نیست. باید صبر کرد.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

البته مدرک کارشناسی قبلاً هم ارزش چندانی نداشت
    ولی تا جایی که من شنیدم کنکور آزاد فقط حذف شده

قبل از این هم کتابهای کاردانی به کارشناسی چندان پر طرفدار نبودن
    کتابفروشی شهر ما ، یه سری کتاب مقسمی داره که دو ساله اونجان ، هنوزم تموم نشدن

با توجه به چیزی که من الان تو دانشگاه خودمون می بینم ، کنکور کاردانی به کارشناسی
    حتی با وجودی که بیشتر غیرانتفاعی ها پذیرش دارن ، ولی بازم اصلاً قابل حذف نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان هنوز خبری از تکمیل ظرفیت نشده؟

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

این خبر اول اینکه درباره کارشناسی ناپیوسته نیست و تایید نشده. دوم اینکه باید صبر کرد و دید چی میشه. اگر هم باشه برای آزاد هست نه سراسری.
    سایت ها هم نوشتن کارشناسی. یعنی کارشناسی پیوسته. نه کاردانی به کارشناسی. هیچ چیز مشخص نیست. باید صبر کرد.
    البته برای ازاد هم فک نکنم همه دانشگاهها بدون کنکور بگیرن..بیشتر دانشگاههای شهرا کوچیک بدون کنکور دانشجو میگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سری جدید ثبت نام کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی کی هستش؟؟

این سری نتونستم ثبت نام کنم

ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سری جدید ثبت نام کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی کی هستش؟؟

این سری نتونستم ثبت نام کنم

ممنون

سال دیگه ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز رفتم وثبت نام کردم قضیه این بدون کنکور هم پرسیدم و همین الانشم بدون کنکور می گیرن ولی نه هر رشته ای حتی مسئولی نشسته بود واسه این کار!!! در ادامه اگه کسی تو این مورد سوالی داره بیشتر توضیح میدم
    از طرفی دانشگاه هم دانشگاه نجف اباد هست که دوستان اصفهان می دونن چقدر مدرکش معتبر هست نسبت به دانشگاه های دیگه ازاد..ببینید بقیه دانشگاه ها چه خبره!
    اگه بدونید چقدر پول گرفتن حالا من که بماند از بقیه دانشجو ها باور نمی کنید! شهریه ها تقریبا دوبل شده.نگم بهتره ..جالب اینجا بود اگه پول نقد نداشتی ثبت نام بی ثبت نام! یعنی وام اینا نمی دن! از ترم دو به بعد می دن ..
    چقدر خبر بد دادم

بچه ها یه سری رشته ها معمولی همین الانشم بدون کنکور پول وردارین برین ثبت نام کنید و از همین امروز بشینید سر کلاس.این چیزایی که می گم راجب دانشگاه خودمونه بقیه دانشگاه ها اطلاع ندارم شاید اونجا رشته های بهتری هم باشه واسه انتخاب.
    مثلا رشته های عمران برق قدرت و متالوزی و...... رو دانشگاه ما نداشت واسه ثبت نام!
    اینا جای خود داره و باید حتما براش کنکور بدید برای دانشگاه ما..
    یه سری رشته های ببخشید بی درو پیکر بیشتر هم تو ادبیات... یه سری افراد بودن از مسئولین وقتی تو بادجه ها ثبت نام بودن سوال می کردن و مسئولین می گفتن برید بادجه فلان اقای فلان رشته ها رو بتون بگه...

امروز تو رستوران با چندتا از دانشجو ها که صحبت می کردم می گفتن امسال خیلی دانشگاه پذیرش گرفته سال قبل اصلا صف برای رستوران نبود و این محوطه ها خالی بود الان ببین..در مورد همین برداشتن کنکور هم همه اطلاع داشتن و می گفتن مدرک ها دیگه خیلی داره بی ارزش می شه خدا کنه پاش به رشته های دیگه و مقطع ارشد باز نشه..
    امیدوارم جواب سوال هاتون تو این پست باشه اگه سوالی تو این ضمینه داشتید بگید

13. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •