نه مادبرد خوبيه چيپش اينتل هست كه از جيفورس بهتره
ولي از لحاظ قدت گرافيك آنبورد بعيد ميدونم GMA 3100 به پاي Geforce 7100 برسه
نه مادبرد خوبيه چيپش اينتل هست كه از جيفورس بهتره
ولي از لحاظ قدت گرافيك آنبورد بعيد ميدونم GMA 3100 به پاي Geforce 7100 برسه
سلام.
من maximus formulla , maximus 2formula, maximus extrem شنیده بدوم. ولی این مدلی رو که شما میگی رو جایی ندیدم، می شه یک مقدار در موردش توضیح بدین؟
دوستان مادربورد خوب تا قیمت 80 تومان ترجیحا giga یا msi میخوام انبورد باشه.
دوست عزیز این تاپیک مربوط به مادربورد می شه اما با این حال من سیستم زیر رو بنا به تجربه و با توجه به قطعاتی که به تازگی گرفتم و با توجه به اطلاعاتی که خودم از جاهای مختلف و تاپیکهای مختلف P30World به دست آوردم ، پیشنهاد می کنم :
MB : Asus P5K SE /EPU
CPU : Q6600
VGA : Geforce 8600 GT
Ram : Corsair 4 Gig Dual CL4
اما باید بگم که مادربورد رو به این دلیل انتخاب کردم که اولا از چیپ P35 استفاده می کنه ، ثانیا ارزونه با توجه به کیفیت خوبش و ثالثا جدیده و با توجه به تکنولوژی استفاده شده در اون یعنی EPU می تونه کارایی رو بالاببره و انرژی رو حفظ کنه .
سی پی یو رو با توجه به کارهای گرافیکی که می خواهید انجام بدید و با توجه به اینکه قیمتش هم پایین اومده یک 4 هسته ای انتخاب کردم اما می تونید شما همون E7200 رو هم استفاده کنید .
در مورد کارت گرافیم باید بگم که با توجه به اینکه در کارهای گرافیکی سرعت حافظه و سی پی یو خیلی مهمه و گرافیک در اولویت بعدی قرار داره و با توجه به بودجتون من این مدل رو انتخاب کردم .
رم هم که کورسیر برند بسیار خوبیه و 4 گیگ اون می تونه شما رو بسیار کمک کنه .
موفق باشید .
مادربورد 945pl s3p انبورد هستش یا نه؟
با سلام.
1) مادربوردAsrock conre1333-D667را ميداد41 ؟! یعنی ارزون شده ؟ آخه یه هفته پیش همونجا میدادن 46 !
2) E2180 رو باکسشو چند میداد ؟ تری شو ، چند گرفتی ؟
چند سوال برام پیش اومد ؟
1) چرا مادربورد BIOSTAR TP7100 گرونتر از G31T-M (V1.0) ه ؟ اینطور که فهمیدم اولی 60 تومان و دومی رو دوستمون 46 خریده ؟!
2) مادربورد Asrock conre1333-D667 - 41 و Asrock Wolfdale1333-D667 -46 تومنی ؛ فرقشون با bIOSTAR فقط تو ساپورت رم با باس 800 شونه ؟
3)با لاخره نفهمیدم گرافیک آنبورد 7100 ماله شرکت biostar بود یا elite ? اگه هردوشون دادن کدوم بهتره ؟
1-كلا محصولات ECS ارزون هستند منتها تنها ضعفشون اينه كه زياد اوركلاك نميشند. ECS دو تا مزيت داره نسبت به بايو استار 7100 يكي اينكه رم دوال چنل ساپورت ميكنه دومي اينكه چيپش اينتل هست و قويتر
2- 41 تومني و 46 تومني دقيقا مثل هم هستند هر چند كه دوال چنل هستند اما فرقشون با بالائيها اينه كه 1- رم DDR800 ساپورت نميكنند 2 - باس 1333 رو بصورت اوركلاك ساپورت ميكنند 3- چيپشون اينتل 945 هست كه ديگه قديمي شده 4- پردازنده هاي 4 هسته اي رو ساپورت نميكنند.
3- گرافيك آنبورد 7100 مال NVIDIA هست و فرقي نداره كه رو مادبرد بايو استار باشه يا اليت.
صداش آنبورد و گرافيك غير آنبورد
كارت شبكه آنبورد هم داره
بین مادربرد gigabyte 945pl s3p و gigabyte ga g31m s2l کدوم بهتره؟
اگه میشه ممنون میشم تا 80 تومان یه مادربورد انبورد خوب معرفی کنید.
Last edited by mahsai; 12-08-2008 at 10:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)