تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 312 از 358 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه سوال از کسانی دارم که انسان رو تنها موجود هوشمند در کائنات میدونن
    حتما لینک زیر رو دیدین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا تصور عظمت دنیایی که در اون زندگی میکنیم سخته و خوشبختانه سایتهایی مثل این سایت کمکمون میکنن که ابعاد این دنیای بزرگ رو بهتر درک بکنیم
    سوالم اینه با توجه به عظمتی که این دنیا داره و ادم فقط با نگاه به بزرگی یک کهکشان دهانش از تعجب باز میمونه
    با این حال هنوز فکر میکنین کره زمین تنها سیاره دارای موجودات زنده هست ؟

2. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

حتما لینک زیر رو دیدین :
    واقعا تصور عظمت دنیایی که در اون زندگی میکنیم سخته و خوشبختانه سایتهایی مثل این سایت کمکمون میکنن که ابعاد این دنیای بزرگ رو بهتر درک بکنیم
    سوالم اینه با توجه به عظمتی که این دنیا داره و ادم فقط با نگاه به بزرگی یک کهکشان دهانش از تعجب باز میمونه

سلام
    جاوید گرامی حداقل یک سوم پست های من در این تاپیک پاسخ به این سوال بوده.
    اول. تقریبا عمده دانشمندان جهان حیات رو گسترده در جهان میدونن و عقیده دارن هر جا که شرایط زیستی مناسب باشه حیات هم وجود خواهد داشت.
    موضوع این تاپیک نه وجود حیات بلکه حضور حیات در زمین از گذشته ای دور تا به الانه. این دو مورد متفاوتن.
    البته این نکته هم محض یاد آوری هست که هیچ لزومی و هیچ دلیلی وجود نداره که بزرگی جهان منتهی به این نتیجه بشه که جهان مملو از حیاته. چنین نگاهی به جهان از اونجا ناشی میشه که ما خودمون رو ( زیست رو ) بالاترین شکل هستی و اوج تکامل کیهان قلمداد میکنیم . حضورمون رو واجب و جهان رو صرفا ابزار برای خودمون. ممکنه وجود ما صرفا یک خطا در تکامل جهان باشه. به همین سادگی. و هیچ اجباری برای تکرار این خطا در همه جای کیهان نباشه. این گونه نگاه کنیم که جهان هست چه ما باشیم چه نباشیم. و برای ما نیست همه چی.

4. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هه هه ماخ!!!!

یعنی هرچیزی بزرگه، باید توش ادم باشه؟!! مثلا چون خورشید صد‌ها برابر زمینه باید توش حیات باشه؟!!

چه حرفیه عاخه؟؟؟ اینم شد دلیل؟ اینم شد حرف؟!
    از کجا معلوم اونجا یه نسل از شامپانزه ها شروع کرده باشن به بهتر شدن و پیشرفت کردن؟!! زبان رو نوشته و اتش و برق و .... یا مفاهیمی شبیه به اون رو اختراع کرده باشن؟!! حالا نه شامپانزه، که هر حیوون دیگه‌ای!!! مثلا ماهی ها یا هر کانسپت دیگه ای که جای دیگه ای باید موجود در نظر گرفته بشه!!!

البته این مربوط به وجودش نیست و بیشتر مربوط به اومدنشون به زمینه!!!

من فکر نمی‌کنم که خدا بشینه چند تا سیاره درست بکنه و توش ادم بریزه و یا حالا هر طرح دیگه‌ای از موجودات که زندگی بکنن که مثلا بینشون مسابقه‌ی خوب و خوبتر یا بد و بدتر راه بندازه!!

بعد از این همه سال، بعد از این همه گند کاری انسان ها، بعد از این همه سفر و حرکت و .... و فرستادن روبات و فضاپیما و ...، ما هنوز نتونستیم حتی از محدوده‌ی خودمون زیاد دور بشیم! و هیچ چیزی رو هم پیدا نکردیم!! چرا باید وجود موجودی در جای دیگه که مثلا نوه‌ی یه فضانورد میتونه بهش برسه(با توجه به اینکه انسان نمی‌تونه در وسیله‌ای باشه که به سرعت نور حرکت میکنه!!) اهمیت داشته باشه؟!!!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب این 2 سؤال را بده تا این بحث در حضور همه تمام شود و به انجمن ریاضی نکشد:

(1) اگر در دو کسر مساوی، چنانچه صورت دو کسر مساوی باشد، آیا مخرج آنها مساوی هست یا نه؟
    (2) آیا دو چیز مساوی با یک چیز، مساوی هستند یا نه؟
    a=b و b=c در نتیجه: a=c

حالا اگر:

0/1=0
    و
    0/2=0

هر دو عبارت 0/1 و 0/2 مساوی با 0 هستند، در نتیجه با استفاده از (2) 0/1=0/2
    یعنی: 0/1=a و 0=b و 0/2=c در نتیجه: 0/1=0=0/2 در نتیجه: 0/1=0/2

در دو کسر مساوی 0/1 و 0/2، صورت هر دو کسر مساوی و 0 است. در نتیجه بر اساس (1)، مخرج شان هم مساوی است.
    در نتیجه: 1=2

این استدلال را رد کن برویم دنبال کارمان!
    اثبات بازگشتی
    کتاب جبر و احتمال
    سوم دبیرستان
    یکی از روش‌های اثبات قضایای ریاضی این است که:
    1. فرض کنیم آن قضیه درست است
    2. با استفاده از فرض بالا، به یک رابطه‌ی بدیهی و یا فرض قضیه‌ی اصلی برسیم (یعنی فرضی که توسط سوال به ما داده شده و از نظر سوال بدیهی است، هر چند ممکن است برای ما بدیهی نباشد)
    3. برای تکمیل اثبات باید نشان دهیم که تمام مراحل بازگشت‌پذیر هستند (در غیر این صورت اثبات تایید نمی‌شود)

استدلال شما وقتی درسته که با فرض 1=2 بتونی حکم 0/1=0 و 0/2=0 رو نتیجه بگیری
    یعنی پستی که من از شما نقل قول کردم یک استدلال کامل نیست که کسی بخواد اون رو تایید یا رد کنه شما اول باید بند سومی که تو نقل قول هست رو بنویسی بعد اون میشه در مورد استدلالتون بحث کرد که درسته یا نه

ضمنا خیلی دوست دارم این قوانین علم ریاضی که در زیر به کار بردین رو نام ببرید تا منم بدونم

بنده می گم کسر 1/2=1/2 در نتیجه چون دو کسر برابرند، قوانین علم ریاضی به ما میگه صورت دو کسر و مخرج دوکسر برابرند.
    البته ادامه این بحث باشه در پروفایل چون من در این تاپیک در این مورد پستی نخواهم داد

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چه کسی با این گفته شما مخالفت کرده؟!
    اصلا چه ربطی به موضوع مورد بحث داشت؟!!!
    خب سیامک جان شما فرمودی که
    هر دانشپژوهی حق داره موضوعات مطروحه در علوم رو مورد سوال قرار بده.
    و کاملن هم درسته اما همین مورد سوال قرار دادن خودش روش درست و علمی داره و اینکه هر محقق باید خودش بدونه که نمیتونه نظریه هایی که با طبیعت منطبق نیست و به اصطلاح تخیله پیشنهاد کنه به جایی واقعیتی به دلیل اینکه واقعیت ها غیر قابل تغییر هستند.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حتما لینک زیر رو دیدین :
    از نظر من ما خودمون خیلی بزرگ هستیم و واقعن پیچیده و یک ام پی تری از تغریبن تمامی تکنولوژی که طبیعت بوجود آورده اما هیچوقت نتونستیم خودمون و تواناییامون رو باور کنیم. نمونش همین جا یا برای مثال اهرام مصر رو با وجود اینکه خودمون ساختیم و باور نداریم و یا ... .
    و منم با بابک کاملن موافقم، بیشتر برمیگرده به دید و تعریفمون از حیات. خب امکانش هست جای دیگه ای از این دنیای بزرگ اشتباهی دقیقن مثل روی زمین اتفاق افتاده باشه و موجوداتی شبیه ما انسانها وجود داشته باشن و یا نه به گونه ای دیگه حتی اما بالاخره وجوده داشته باشن.
    موضوع این تاپیک هم همونطور که بابک عزیز گفتن بیشتر به این میپردازه که ماهیت اشیا ناشناس پرنده چی هستن؟ آیا انسانی هستن یا نه غیر زمینی؟ و یا ... .

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اثبات بازگشتی
    کتاب جبر و احتمال
    سوم دبیرستان

استدلال شما وقتی درسته که با فرض 1=2 بتونی حکم 0/1=0 و 0/2=0 رو نتیجه بگیری
    یعنی پستی که من از شما نقل قول کردم یک استدلال کامل نیست که کسی بخواد اون رو تایید یا رد کنه شما اول باید بند سومی که تو نقل قول هست رو بنویسی بعد اون میشه در مورد استدلالتون بحث کرد که درسته یا نه
    فرض می کنیم 0/1 برابر نیست با 0/2

0/1=0
    و
    0/2=0

در نتیجه 0/1=0=0/2 پس: 0/1=0/2

اینجا فرضمون زیر سؤال میره! و بیشتر از این نمیشه ادامه داد!

فرض می کنیم 1=2

0=0

0/1=0/1

0/2=0/2

حالا

0/1=0=0/2

پس: 0/1=0/2

چون در این دو کسر مساوی صورت دو کسر برابر است و 0 است، پس مخرج آن دو نیز برابر است.

در نتیجه: 1=2

برادر عزیز! شما از بنده نخواه که خلاف گفته ی خودم را اثبات کنم! شما موظفی استدلال مرا رد کنید اگر با آن مخالفید نه من!!!

شما می فرمایید اگه راست می گی بگو ببینم چطوری میشه استدلالتو رد کنم؟!!!!!!!!!!

بعد یه نکته ی اساسی و خیلی بی ربط:

به آیه 35 سوره ی نور دقت کنید: اونجا محمد (ص) دقیقا داره شیئ رو به عنوان «خدا» توصیف می کنه که ما امروزه به آن بشقاب پرنده می گوییم!

اگر حرف مرا باور ندارید، بروید خودتان بخوانید!

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوستان عزیز لطفآ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ادامه مبحث مورد بحثتون بپردازید و موضوع یوفوها را در همین تاپیک دنبال کنید.....

11. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

هه هه ماخ!!!!

یعنی هرچیزی بزرگه، باید توش ادم باشه؟!! مثلا چون خورشید صد‌ها برابر زمینه باید توش حیات باشه؟!!

چه حرفیه عاخه؟؟؟ اینم شد دلیل؟ اینم شد حرف؟!
    از کجا معلوم اونجا یه نسل از شامپانزه ها شروع کرده باشن به بهتر شدن و پیشرفت کردن؟!! زبان رو نوشته و اتش و برق و .... یا مفاهیمی شبیه به اون رو اختراع کرده باشن؟!! حالا نه شامپانزه، که هر حیوون دیگه‌ای!!! مثلا ماهی ها یا هر کانسپت دیگه ای که جای دیگه ای باید موجود در نظر گرفته بشه!!!

البته این مربوط به وجودش نیست و بیشتر مربوط به اومدنشون به زمینه!!!

من فکر نمی‌کنم که خدا بشینه چند تا سیاره درست بکنه و توش ادم بریزه و یا حالا هر طرح دیگه‌ای از موجودات که زندگی بکنن که مثلا بینشون مسابقه‌ی خوب و خوبتر یا بد و بدتر راه بندازه!!

بعد از این همه سال، بعد از این همه گند کاری انسان ها، بعد از این همه سفر و حرکت و .... و فرستادن روبات و فضاپیما و ...، ما هنوز نتونستیم حتی از محدوده‌ی خودمون زیاد دور بشیم! و هیچ چیزی رو هم پیدا نکردیم!! چرا باید وجود موجودی در جای دیگه که مثلا نوه‌ی یه فضانورد میتونه بهش برسه(با توجه به اینکه انسان نمی‌تونه در وسیله‌ای باشه که به سرعت نور حرکت میکنه!!) اهمیت داشته باشه؟!!!
    دوست عزيز بديهيه كسي كه منبع آغاز جهان و رويدادهاي اون رو خدا پندار مي كنه قبول وجود موجودات ديگر در نقاط ديگر گيتي براش عجيب و مسخره خواهد بود ! شما كه فكر مي كني خداي شما بيكار نيست كه دنياهاي مختلف درست كنه از ابتدا در اشتباهيد ! من هميشه از خودم مي پرسم چرا همه ي اونايي كه به الله و دين و ... اعتقاد دارن و تا يه ذره بر خلافشون حرف ميزني جوش ميارن چرا مثلا در مورد پايان دنيا در سال 2012 حرف مي زنن و چه بسا بسياريشون هم واقعا نگران عملي شدن اين اتفاق هستند ؟ مگر نه اينكه پايان دنيا در نظر ايشان با ظهور مهدي موعود ( ؟!؟!؟!؟!؟!؟! ) خواهد بود ؟ پس چرا به دل خودشون ترس و نگراني و ... راه ميدن ؟

الان در اين بحث هم خداباوران ( حداقل به اون معني كه خدا رو براي ما توضيح دادن ) چرا شركت مي كنند ؟ مگر در قران شما بهش اشاره شده ؟ مگر پيامبران شما در موردش حرف هايي زدند ؟ شما كه فكر مي كنيد انسان اشرف مخلوقات نبايد هم قبول كنيد كه حيات هاي ديگري در جريان هست ...

در كل به نظر من اين بحث كهنه شده و كسي ديگه به اين فكر نمي كنه كه حيات هاي ديگر وجود دارند يا نه بلكه دارن فكر ميكنن كه كجا بايد دنبالش بگردن !!!

13. این کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزيز بديهيه كسي كه منبع آغاز جهان و رويدادهاي اون رو خدا پندار مي كنه قبول وجود موجودات ديگر در نقاط ديگر گيتي براش عجيب و مسخره خواهد بود !
    اتفاقا بر خلاف شما، من تصور میکنم که اکثر خداباوران معتقدن که تو قران اومده که موجودات دیگه ای تو جاهای دیگه هستن!!! شاید نظرات شما به خداباوران بیشتره؟!!!

شما كه فكر مي كني خداي شما بيكار نيست كه دنياهاي مختلف درست كنه از ابتدا در اشتباهيد ! من هميشه از خودم مي پرسم چرا همه ي اونايي كه به الله و دين و ... اعتقاد دارن و تا يه ذره بر خلافشون حرف ميزني جوش ميارن چرا مثلا در مورد پايان دنيا در سال 2012 حرف مي زنن و چه بسا بسياريشون هم واقعا نگران عملي شدن اين اتفاق هستند ؟ مگر نه اينكه پايان دنيا در نظر ايشان با ظهور مهدي موعود ( ؟!؟!؟!؟!؟!؟! ) خواهد بود ؟ پس چرا به دل خودشون ترس و نگراني و ... راه ميدن ؟
    منم همیشه از خودم می‌پرسم که چرا برخی فکر میکنن دین یعنی مهدی موعود؟! دوست عزیز، شما نمی‌تونی خداباوری رو پیدا بکنی که از 2012 بترسه!! چون یه خداباور به قیامت اعتقاد داره... و البته اگر شما قبل از ائیست شدن کمی مطالعه نموده بودی، احتمالا میدونستی که ادیان دیگه‌ای غیر از اسلام هم هست که اونها هم به قیامت اعتقاد دارن!! و اتفاقاتی رو براش پیش‌بینی کردن و زمان‌بندی مشخصی براش دارن که حداقل یکی دو هفته‌ی قبل از پایان دنیاشون اینجوری نیست!!

به نظرم تازه وارد بحث شدین! بهتره کمی صفحات قبل تر رو بخونین و با نظرات افراد مختلف اشنا بشین بعدش شروع بکنین به زدن!!

و صد البته، من از روز اول شرط بندی کردم که چنین اتفاقی نمی‌افته نه امروز و نه 2025 و نه 2050 همونجوری که 2000 اتفاق نیوفتاد!!....

در كل به نظر من اين بحث كهنه شده و كسي ديگه به اين فكر نمي كنه كه حيات هاي ديگر وجود دارند يا نه بلكه دارن فكر ميكنن كه كجا بايد دنبالش بگردن !!!
    امممممممم.... اتفاقا من هرچی فکر میکنم نمی‌دونم کجا اثبات شده که حیات وجود داره تو جای دیگه؟!!! اینکه اب یا چیزی از اب پیدا بشه میشه حیات؟!!!(کما اینکه تو بیابون و ... هم موجود زنده داریم!) لکن من زیاد پیدا شدن اب در یه سیاره‌ای به فاصله‌ی چند میلیون سال نوری رو ربطی به وجود حیات نمی‌دونم!!...

در كل به نظر من اين بحث كهنه شده
    دوست عزیز، بعد از دهه‌ها هنوز بحث در خصوص این که ادم رفته به ماه یا نه برقراره.... همچنان شما باید به کوچیکتر ها یاد بدی که زمین گرده و نه یه خط صاف و هنوز به بچه ها یاد داده میشه که چه بلایی به سر داشنمندان می‌اومده در گذشته افرادی مثل گالیله!!....
    در نهایت با توجه به اینکه تاریخ و جغرافیا هنوز داره تدریس میشه، به نظر میرسه که این بحث‌ها کهنه نشده و چیزی که کهنه شده تفتیش عقاید هست!! افرادی که در بحثشون، با خودشون فکر میکنن که چون طرفم چنین چیزی گفته، پس احتمالا چنین اعتقادات و شخصیتی داره و از روی اون احتمالشون، در موردش نظر میدن!!

15. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •