تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3119 از 4105 اولاول ... 211926193019306931093115311631173118311931203121312231233129316932193619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,181 به 31,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چنین چیزی بعید میدونم درست باشه..نهایتش دو ماه کمتر خدمت کنن....و شاید شرایط دادن مرخصی بهتری داشته باشتن
    حتما قراره شرایط جنگی برقرار شه دیگه. مثلا همین 5 روز پیش به دکل های مرز بانی توی ابادان حمله کردن دو نفر رو کشتند و بقیه سربازا فرار کردن از ترس..
    دوست خودم یکی از اونا بود که فرار کرد! خلاصه مکافاتی دارن شبا
    Last edited by saminem; 09-06-2015 at 13:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

داداش منم از تهرانم و مازاد خوردم. توکل کن ان شالله خیره.
    انشالله که خیره من ققط استرسم اینه که شهریور نندازن مارو

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

من تهرانم
    خداکنه اینطوری نباشه
    شانس مارو توروخدا
    داداش منم از تهرانم و مازاد خوردم. توکل کن ان شالله خیره.
    انشاالله خیره .
    توکل کن به خدا . . . ییهو دیدی بهترین جای دنیا افتادی واسه خدمت .
    ( مهم اینه که اگر تو جهنم هم افتادی انقدر زرنگ باشی که اونجا رو بهشت کنی برای خودت. )

4. 4 کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

آقاجان من چندینبار گفتم به ازای هرسال 45 روز کسری بسیج هست لطفا اطلاعات غلط ندین به مردم!!
    فکر کنم دفعه قبل هم که گفتیم منم نوشتم که برای هر سال 1 ماه هست و از سال 91 روال همین طور هست قبل اون سالی 45 روز بود ولی بعدا سالی 1 ماه شد، خود من و رفقای من هم از این شرایط استفاده کردیم.

در صورتی که برفرض X سال و Y ماه بسیجی داشته باشین اون Y ماه بر اساس 30 روز محاسبه میشه، در صورتی که سوابق بسیج کمتر از 1 سال (یعنی 1 ماه کسر باشه) هم اصلا بررسی نمی کنن!

جدیدا کسی دفترچه بفرسته میتونه داوطلبانه بره سر مرز و فقط 7 ماه خدمت کنه و تموم شه.

از پلیس +10 شنیدم که اشنامون اونجا کار میکنه واسشون جلسه گرفتن و همچین چیزی بهشون گفته شده.
    من نم یدونم اطلاعات شما بر چه اساسی هست، خدمت مرز 3 ماه کسر داره، همچنین شرایط مرخصی عملیاتی داره و موردی که شما میگین اصلا قالیت اجرایی نداره.

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

فکر کنم دفعه قبل هم که گفتیم منم نوشتم که برای هر سال 1 ماه هست و از سال 91 روال همین طور هست قبل اون سالی 45 روز بود ولی بعدا سالی 1 ماه شد، خود من و رفقای من هم از این شرایط استفاده کردیم.

در صورتی که برفرض X سال و Y ماه بسیجی داشته باشین اون Y ماه بر اساس 30 روز محاسبه میشه، در صورتی که سوابق بسیج کمتر از 1 سال (یعنی 1 ماه کسر باشه) هم اصلا بررسی نمی کنن!
    من همین قبل از عید کسری گرفتم . 40 ماه فعال داشتم به حساب شما باید حدود 3 ماه کسری میگرفتم ولی 5 ماه گرفتم! الانم قانون همینه و تغییری نکرده فقط سقف کسری تا 6 ماه هست!!
    شاید یکماه برا کسایی باشه که زیر 40 ساعت فعالیت صالحین داشته باشن؟؟!

8. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من نم یدونم اطلاعات شما بر چه اساسی هست، خدمت مرز 3 ماه کسر داره، همچنین شرایط مرخصی عملیاتی داره و موردی که شما میگین اصلا قالیت اجرایی نداره.
    این جدیده که توی جلسه ایی خصوصی با کارمندای دفاتر پلیس +10 بیان شده. دلیلی که نداره کارمندش دروغ بگه !!

چرا قابلیت اجرایی نداره ؟ هرچیزی اینجا ممکنه شاید حتی برای مدتی این طرح اجرا بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خب پس شایعست!
    چون پلیس + 10 در زمینه سربازی اصلا کاره ای نیست. مجلس، ستاد کل و نظام وظیفه باید تصمیم بگیرن.
    خیییلی بعیدم هست چنین چیزی بشه

داره خودمونی میشه aliandre09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم الان اومدم خونه
    همسایمون دم در ناممو بهم داد
    افتادم مالک اشتر اراک ناجا

دوست داشتم بیوفتم ارتش
    ولی دیگه خدا اینطور خواسته
    توکل به خدا
    ....
    اینم از ما...

sent from my xiaomi redmi 2

12. 2 کاربر از aliandre09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جدیدا کسی دفترچه بفرسته میتونه داوطلبانه بره سر مرز و فقط 7 ماه خدمت کنه و تموم شه.

از پلیس +10 شنیدم که اشنامون اونجا کار میکنه واسشون جلسه گرفتن و همچین چیزی بهشون گفته شده.
    اینا خدارو شکر به قدر کافی سرباز دارن که بخان به زور بفرستنشون لب مرز ، لزومی نداره همچین قانون کشکی بزارن تا نصف ملت عشقی بیان به جای 21 ماه ، 7 ماهه خدمت رو تموم کنن و به ریش مسئولین بخندن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز من تاحالا نمیدونستم که با کم خونی هم میشه برای معافیت اقدام کرد تا پست شما رو دیدم.
    من دفترچم رو قبل از عید با سلامت 100 درصد ارسال کردم و اعزامم هم اول تیر هستش. می‌خواستم بدونم الان هم میتونم برای کم خونی اقدام کنم؟ و اگه میشه چطور باید اقدام کنم برم پیش پزشک، آزمایش بدم یا ...؟
    دوستان لطف کنید پاسخ من رو هم بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •