دوستان زحمت کشیدن این مشکل رو برطرف کردند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان زحمت کشیدن این مشکل رو برطرف کردند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیده بودم اینو اما یک کم برام نامانوس بود!!!!یعنی به دلم ننشست!!!![]()
تو این فاصله هم کلی جستجو کردم به این نتیجه رسیدم یه باید بازی رو به همون صورت برنر مکس خرید یا یک درایور Liteon داشت و بازی رو 100 درصد رایت کرد و ...
یا همون روشی که گفتید که به صرفه تر و راحتتر همون روشی که اشاره کردید هست
دوستان چند سوال مهم دارم اگه میشه زود جواب بدین وقت ندارم:
1.اگه xboxخودم رو ببریم خارج بفهمن کپی خوره میگیرن تو گمرک؟
2.اگه چند تا بازی ببرم نگاه میکنن اصل یا نه کلا قضیه این جور چیزا چیه؟
3.نمیتونم با hdmi به مانیتو laptop وصل کنم؟ اگه نشه مجبورم جدا مانیتور ببرم یا اگه کار دیگه ای میشه کرد لطفا راهنمایی کنیید؟
4.xbox بعدی کی میاد؟ من شنیدم روش کار میکنن
با سپاس فراوان
دوستان خسته نباشید... من رفتم یه شارژر باتری قلمی گرفتم 12 تمن... خود باتری های دسته ها رو که روو خود دسته ها بود کامل شارژ کردم... میخواستم ببینم جند بار این باتری ها رو شارژ کنم... یعنی تا کی کار میکنن؟؟؟؟ البته یه جفت باتری گرفتم 6 تمن... حالا که آوردم خونه میبینم 1.2 ولت هستش... ولی باتری های خودش 1.5 ولته... دسته رو روشن میکنه ولی بعضی موقع ها چراغ دسته دور میزنه... فکر کنم به خاطر ولتاژ کمترش باشه... به دسته که آسیب نمیرسونه؟؟؟؟
[QUOTE=khelane;7160941]خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشه
برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم
واقعا از این همه وقت گذاشتن و خوندن پست من ممنون . من دقیقا توی پستم نوشتم که رفتم توی تنظیمات display و درست نشد؟؟؟؟
واقعا از این همه وقت گذاشتن و خوندن پست من ممنون . من دقیقا توی پستم نوشتم که رفتم توی تنظیمات display و درست نشد؟؟؟؟
1.نه بابا چه جوری بفهمن.تو گمرک که نمیان تست کنن که xbox ت کپی خوره یا نه...
2.اینون نمیدونم.ولی اگه تو پک نباشه مثلا تو کیف باشه فکر نکنم گیر بدن.یعنی منطقی نیست.
3.نه اصلا نمیشه به مانیتور لپتاپ وصل کرد..
4.حالا حالا ها منتظر نباش.حدود 2014
حدود 3000 بار.
پیشنهاد میکنم ازش استفاده نکنی و یه باتری 1.5 پیدا کنی.
خوب با یه tv دیگه تست کن.گفتی که سیم هم عوض کردی اگه با یه tv دیگه درست نبود مشکل سخت افزاریه و نیاز به تعمیر داره.(اگه بکنن.)
فکر کنم مشکل من خیلی چیز عجیب غریبیه....... . آره با یه تلویزیون دیگه هم با کابل HDMI تست کردم تصویر ok بود.... به هر کیم تا حالا گفتم از جمله خود آنلاین ساپورت XBOX شاخ در آورده. آنلاین ساپورت که با قطعیت میگه از تلویزیونته؟؟! در حالی که دو دستگاه HDدیگم تصویرشون رو تلویزیون بدون مشکل هست.....
اون انجمنی که گفتی چیه؟ ساینه؟ادرس دقیقشو بده تو نت گشتم همچین انجمنی پیدا نکردم
در این ۴ سالی که من در ساپورت اکس باکس هستم،این مشکل زیاد پیش اومده! و اگر از اکس باکس ساپورت (نه از امبسدرز،چون امبسدرز دانش خاصی ندارن) (از ساپورت رسمی اکس باکس بصورت ایمیل و یا تماس گرفتن (نه بصورت چت آنلاین) ) پرسیده باشید، مطمئنا مشکلتون رو توضیح میدادن چیه! ببینید به طور پیشفرض اکس باکس 1080p تنظیم شده و مانیتور شما 1080p رو ساپورت نمیکنه! یعنی اکس باکس داره تصویر رو 1080p میفرسته و مانیتور شما نمیتونه بخونه!
و اما راه حل:
با ۳ تا سیم کامپوننت (همون روش معمولی خودمون که ۳ تا سیم زرد و سفید و قرمز هست) کنسول رو به مانیتور وصل کنید و برید در Display settings و 1080p رو به 1080i یا 720 p تغیر بدید!چون دیسپلی شما فقط تا این حد ساپورت میکنه! ۱۰۰ درصد درست میشه
اکس باکس ساپورترز باید دانش کامل در مورد انواع مانیتور ها و نمایشگر ها داشته باشن، من میتونم تضمین کنم شما از ساپورت نپرسیدید و احتمالا از امبسدرز پرسیدید!
موفق باشید.
AmirJames (XboxLive MiddleEast Agent)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)