تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3119 از 3195 اولاول ... 2119261930193069310931153116311731183119312031213122312331293169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,181 به 31,190 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ای بابا من کمتر از یک سال از دنیای ایکس باکس دور بودما ببین برای یه بازی کردن چقدر باید دردسر بکشیم
    الآن دی وی دی بازی nba2k رو گذاشتم تو دستگاه و رو هارد نصب کردم-رفتم تو بازی دیدم بعد چند دقیقه یه پیغام اومد با این عنوان failed to authorize disc
    جستجو کردم فهمیدم که این ارور به خاطر رایت 97% هست و باید بازی فقط از روی سی دی اجرا بشه
    حالا باید از دیسک بازی ایمیج بگیرم بعد طبق راهنمایی اون ایمیج رو به xgd3 تبدیل کنم؟
    خوب برای بازی هایی که چندتا دیسکه هستن چی؟
    دوستان زحمت کشیدن این مشکل رو برطرف کردند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره دیده بودم اینو اما یک کم برام نامانوس بود!!!!یعنی به دلم ننشست!!!
    تو این فاصله هم کلی جستجو کردم به این نتیجه رسیدم یه باید بازی رو به همون صورت برنر مکس خرید یا یک درایور Liteon داشت و بازی رو 100 درصد رایت کرد و ...
    یا همون روشی که گفتید که به صرفه تر و راحتتر همون روشی که اشاره کردید هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چند سوال مهم دارم اگه میشه زود جواب بدین وقت ندارم:

1.اگه xboxخودم رو ببریم خارج بفهمن کپی خوره میگیرن تو گمرک؟
    2.اگه چند تا بازی ببرم نگاه میکنن اصل یا نه کلا قضیه این جور چیزا چیه؟
    3.نمیتونم با hdmi به مانیتو laptop وصل کنم؟ اگه نشه مجبورم جدا مانیتور ببرم یا اگه کار دیگه ای میشه کرد لطفا راهنمایی کنیید؟
    4.xbox بعدی کی میاد؟ من شنیدم روش کار میکنن

با سپاس فراوان

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان خسته نباشید... من رفتم یه شارژر باتری قلمی گرفتم 12 تمن... خود باتری های دسته ها رو که روو خود دسته ها بود کامل شارژ کردم... میخواستم ببینم جند بار این باتری ها رو شارژ کنم... یعنی تا کی کار میکنن؟؟؟؟ البته یه جفت باتری گرفتم 6 تمن... حالا که آوردم خونه میبینم 1.2 ولت هستش... ولی باتری های خودش 1.5 ولته... دسته رو روشن میکنه ولی بعضی موقع ها چراغ دسته دور میزنه... فکر کنم به خاطر ولتاژ کمترش باشه... به دسته که آسیب نمیرسونه؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[QUOTE=khelane;7160941]خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشه
    برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم

واقعا از این همه وقت گذاشتن و خوندن پست من ممنون . من دقیقا توی پستم نوشتم که رفتم توی تنظیمات display و درست نشد؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشه
    برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم

خیر وانا با پوینت فرق دارند پوینت یه واحد پول در مایکروسافت هست و برای خرید در لایو هست همین
    موفق باشید
    واقعا از این همه وقت گذاشتن و خوندن پست من ممنون . من دقیقا توی پستم نوشتم که رفتم توی تنظیمات display و درست نشد؟؟؟؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان چند سوال مهم دارم اگه میشه زود جواب بدین وقت ندارم:

1.اگه xboxخودم رو ببریم خارج بفهمن کپی خوره میگیرن تو گمرک؟
    2.اگه چند تا بازی ببرم نگاه میکنن اصل یا نه کلا قضیه این جور چیزا چیه؟
    3.نمیتونم با hdmi به مانیتو laptop وصل کنم؟ اگه نشه مجبورم جدا مانیتور ببرم یا اگه کار دیگه ای میشه کرد لطفا راهنمایی کنیید؟
    4.xbox بعدی کی میاد؟ من شنیدم روش کار میکنن

با سپاس فراوان
    1.نه بابا چه جوری بفهمن.تو گمرک که نمیان تست کنن که xbox ت کپی خوره یا نه...
    2.اینون نمیدونم.ولی اگه تو پک نباشه مثلا تو کیف باشه فکر نکنم گیر بدن.یعنی منطقی نیست.
    3.نه اصلا نمیشه به مانیتور لپتاپ وصل کرد..
    4.حالا حالا ها منتظر نباش.حدود 2014

دوستان خسته نباشید... من رفتم یه شارژر باتری قلمی گرفتم 12 تمن... خود باتری های دسته ها رو که روو خود دسته ها بود کامل شارژ کردم... میخواستم ببینم جند بار این باتری ها رو شارژ کنم... یعنی تا کی کار میکنن؟؟؟؟ البته یه جفت باتری گرفتم 6 تمن... حالا که آوردم خونه میبینم 1.2 ولت هستش... ولی باتری های خودش 1.5 ولته... دسته رو روشن میکنه ولی بعضی موقع ها چراغ دسته دور میزنه... فکر کنم به خاطر ولتاژ کمترش باشه... به دسته که آسیب نمیرسونه؟؟؟؟
    حدود 3000 بار.
    پیشنهاد میکنم ازش استفاده نکنی و یه باتری 1.5 پیدا کنی.

خوب با یه tv دیگه تست کن.گفتی که سیم هم عوض کردی اگه با یه tv دیگه درست نبود مشکل سخت افزاریه و نیاز به تعمیر داره.(اگه بکنن.)

9. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فکر کنم مشکل من خیلی چیز عجیب غریبیه....... . آره با یه تلویزیون دیگه هم با کابل HDMI تست کردم تصویر ok بود.... به هر کیم تا حالا گفتم از جمله خود آنلاین ساپورت XBOX شاخ در آورده. آنلاین ساپورت که با قطعیت میگه از تلویزیونته؟؟! در حالی که دو دستگاه HDدیگم تصویرشون رو تلویزیون بدون مشکل هست.....

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فرضا بخوای بخری باید پولت رو به درهم یا دلار تبدیل کنی و هزینه بار هم حساب کنی زیاد فرقی نداره اگه میتونی تو انجمن های همسایه بازارچه هست اونجا برو یه دسته دوم بخر عین اک زیاده منم مثل شما خیلی ها بودند میخواستند واسم بیارن ولی چون بار داشتند اضافه بار میخورد و زیاد میشد ضمنا حساب کردم زیاد فرقی نداشت چون اون موقع من اسلیم 4 گیگ خریدم اکش تو ایران 480 بود تو انجمن همسایه (اگه بخوای تو پی ام برات ادرش رو میزارم) عین هلو تو بازار زیاد و اک داره تا دسته دوم اونجا یکی خریدم نه لیبل دسته و حتی ایکس باکس هم کپی خور نشده بود یارو رفته بود فقط خرده نمیدونم به چه دلیل ازش 375 خریدم اوردم شهرمون خودم باهزار جور بدبختی تونستم ال تی 2 رو درست کنم بعدا یکی پیدا شد دیگه تو شهرمون این کارا کنه ال تی 3 هم درست شد کلا نهایتش واسم 400 دراومد که خیلی به صرفه بود الان هم دارم ان بازی میکنم حدود 1 ساله دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم

ولی با این گرونی دلا ایا میصرفه بیاری گیرم هکم شد؟
    اون انجمنی که گفتی چیه؟ ساینه؟ادرس دقیقشو بده تو نت گشتم همچین انجمنی پیدا نکردم

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم مشکل من خیلی چیز عجیب غریبیه....... . آره با یه تلویزیون دیگه هم با کابل HDMI تست کردم تصویر ok بود.... به هر کیم تا حالا گفتم از جمله خود آنلاین ساپورت XBOX شاخ در آورده. آنلاین ساپورت که با قطعیت میگه از تلویزیونته؟؟! در حالی که دو دستگاه HDدیگم تصویرشون رو تلویزیون بدون مشکل هست.....
    در این ۴ سالی که من در ساپورت اکس باکس هستم،‌این مشکل زیاد پیش اومده! و اگر از اکس باکس ساپورت (نه از امبسدرز،‌چون امبسدرز دانش خاصی ندارن) (از ساپورت رسمی اکس باکس بصورت ایمیل و یا تماس گرفتن (نه بصورت چت آنلاین) ) پرسیده باشید، مطمئنا مشکلتون رو توضیح میدادن چیه! ببینید به طور پیشفرض اکس باکس 1080p تنظیم شده و مانیتور شما 1080p رو ساپورت نمیکنه!‌ یعنی اکس باکس داره تصویر رو 1080p میفرسته و مانیتور شما نمیتونه بخونه!
    و اما راه حل:
    با ۳ تا سیم کامپوننت (همون روش معمولی خودمون که ۳ تا سیم زرد و سفید و قرمز هست) کنسول رو به مانیتور وصل کنید و برید در Display settings و 1080p رو به 1080i یا 720 p تغیر بدید!‌چون دیسپلی شما فقط تا این حد ساپورت میکنه! ۱۰۰ درصد درست میشه

اکس باکس ساپورترز باید دانش کامل در مورد انواع مانیتور ها و نمایشگر ها داشته باشن، من میتونم تضمین کنم شما از ساپورت نپرسیدید و احتمالا از امبسدرز پرسیدید!
    موفق باشید.

AmirJames (XboxLive MiddleEast Agent)

13. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •