تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3118 از 3195 اولاول ... 2118261830183068310831143115311631173118311931203121312231283168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,171 به 31,180 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان من هوس بازی Racing کرده بودم رفتم Hot Pursuit رو گذاشتم گفت Disc is not supported ! میشه بگید باید چکار کنم ؟
    این بازیو کی خریدیش؟
    زمان ال تی 2.اگه آره خب بازی xgd3 هست و ران نمیشه.باید یکی دیگه تهیه کنی

2. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این بازیو کی خریدیش؟
    زمان ال تی 2.اگه آره خب بازی xgd3 هست و ران نمیشه.باید یکی دیگه تهیه کنی
    حدود 1 سال پیش !
    نمیشه پچش کرد ؟

4. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
    ۱- تلویزیون من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (‌چون یه ----- HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
    ۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟

6. این کاربر از fastfunny بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    این point های ایکس باکس لایو همون امتیازی هایی هست که از اچیومنت های بازی ها بدست می یاد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    این point های ایکس باکس لایو همون امتیازی هایی هست که از اچیومنت های بازی ها بدست می یاد؟

نه شما باید دست کنید جیبتون و پول بدید پوینت بخرید

9. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
    ۱- تلویزیون من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (‌چون یه ----- HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
    ۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟
    خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشه
    برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم
    سلام
    خیر وانا با پوینت فرق دارند پوینت یه واحد پول در مایکروسافت هست و برای خرید در لایو هست همین
    موفق باشید

11. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

اگه آپدیت XBOX ال تی باشه نمی شه از اونجا چیزی دانلود کرد؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کنسولم LT3 داره الآن وصلش کردم به لایو میگه باید یه چیزی دانلود کنی:
    a system update available from xbox live
    خوب چکار کنم؟دانلود کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کنسولم LT3 داره الآن وصلش کردم به لایو میگه باید یه چیزی دانلود کنی:
    a system update available from xbox live
    خوب چکار کنم؟دانلود کنم؟
    آره من هم تازه وصل شدم و آپدیت کردم

یه بار یه فایلی دانلود کرد و آپدیت کرد و کنسول ریست شد و دوباره یه فایل دیگه دان کرد و تموم شد
    مشکلی پیش نمیاد
    اگه هم اومد پای خودت

http://www.sub.tinysub.org/sub/browse.php?u=Oi8vd3d3LmdpYW50Ym9tYi5jb20vZm9yemEta G9yaXpvbi82MS0zNzY0OC9yZXZpZXdzLw%3D%3D&b=0
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by CRIS Joon CR7; 04-11-2012 at 02:15.

15. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ای بابا من کمتر از یک سال از دنیای ایکس باکس دور بودما ببین برای یه بازی کردن چقدر باید دردسر بکشیم
    الآن دی وی دی بازی nba2k رو گذاشتم تو دستگاه و رو هارد نصب کردم-رفتم تو بازی دیدم بعد چند دقیقه یه پیغام اومد با این عنوان failed to authorize disc
    جستجو کردم فهمیدم که این ارور به خاطر رایت 97% هست و باید بازی فقط از روی سی دی اجرا بشه
    حالا باید از دیسک بازی ایمیج بگیرم بعد طبق راهنمایی اون ایمیج رو به xgd3 تبدیل کنم؟یا نه باید ایمیج ارجینال رو داشته باشم؟
    خوب برای بازی هایی که چندتا دیسکه هستن چی؟
    Last edited by وین رونی; 15-08-2012 at 23:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •