این بازیو کی خریدیش؟
زمان ال تی 2.اگه آره خب بازی xgd3 هست و ران نمیشه.باید یکی دیگه تهیه کنی
این بازیو کی خریدیش؟
زمان ال تی 2.اگه آره خب بازی xgd3 هست و ران نمیشه.باید یکی دیگه تهیه کنی
حدود 1 سال پیش !
نمیشه پچش کرد ؟
سلام
من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
۱- تلویزیون من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (چون یه ----- HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟
سلام
این point های ایکس باکس لایو همون امتیازی هایی هست که از اچیومنت های بازی ها بدست می یاد؟
نه شما باید دست کنید جیبتون و پول بدید پوینت بخرید![]()
خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشه
برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم
خیر وانا با پوینت فرق دارند پوینت یه واحد پول در مایکروسافت هست و برای خرید در لایو هست همینسلام
این point های ایکس باکس لایو همون امتیازی هایی هست که از اچیومنت های بازی ها بدست می یاد؟
موفق باشید
اگه آپدیت XBOX ال تی باشه نمی شه از اونجا چیزی دانلود کرد؟
کنسولم LT3 داره الآن وصلش کردم به لایو میگه باید یه چیزی دانلود کنی:
a system update available from xbox live
خوب چکار کنم؟دانلود کنم؟
آره من هم تازه وصل شدم و آپدیت کردم
یه بار یه فایلی دانلود کرد و آپدیت کرد و کنسول ریست شد و دوباره یه فایل دیگه دان کرد و تموم شد
مشکلی پیش نمیاد
اگه هم اومد پای خودت
http://www.sub.tinysub.org/sub/browse.php?u=Oi8vd3d3LmdpYW50Ym9tYi5jb20vZm9yemEta G9yaXpvbi82MS0zNzY0OC9yZXZpZXdzLw%3D%3D&b=0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by CRIS Joon CR7; 04-11-2012 at 02:15.
ای بابا من کمتر از یک سال از دنیای ایکس باکس دور بودما ببین برای یه بازی کردن چقدر باید دردسر بکشیم
الآن دی وی دی بازی nba2k رو گذاشتم تو دستگاه و رو هارد نصب کردم-رفتم تو بازی دیدم بعد چند دقیقه یه پیغام اومد با این عنوان failed to authorize disc
جستجو کردم فهمیدم که این ارور به خاطر رایت 97% هست و باید بازی فقط از روی سی دی اجرا بشه
حالا باید از دیسک بازی ایمیج بگیرم بعد طبق راهنمایی اون ایمیج رو به xgd3 تبدیل کنم؟یا نه باید ایمیج ارجینال رو داشته باشم؟
خوب برای بازی هایی که چندتا دیسکه هستن چی؟
Last edited by وین رونی; 15-08-2012 at 23:58.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)