تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3117 از 4751 اولاول ... 2117261730173067310731133114311531163117311831193120312131273167321736174117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,161 به 31,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

8

جریان من با شاتل(آرانیک) .....:
    جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
    امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
    ادامه دارد...
    فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
    اینو گفتم که دوستان با این شرکت ... بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..
    Last edited by ahriman323; 12-05-2011 at 13:42.

2. 12 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

برای من که توی اهواز هستم هم سرعتتم روی 575 اومده

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جریان من با شاتل(آرانیک) دزد:
    جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
    امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
    ادامه دارد...
    اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..

واقعا من که جا خوردم. انصافا شما خیلی پیگیر هستین. اگه همه کاربرها اینطور سفت و سخت دنبال حقشون بودن ما خیلی وقت پیش این سرعتهای کم و ناعدالتیها رو پشت سر گذاشته بودیم.
    انصافا مرحبا به شما

5. 4 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دو شب سرعت ار ساعت شروع رايگان به شدت مياد پائين. انگار دارن اون يك ساعت كه اضافه كردن جبران مي كنند.
    الان رسما دانلود ندارم!
    ديشب از ساعت حدود 3 دانلود برگشت رو 65

7. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جریان من با شاتل(آرانیک) دزد:
    ادامه دارد...
    اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..
    ایول بابا به این پشت کار و اراده
    منم از اولش گفتم جا زدن و تغییر سرویس اشتباهه و باید موند و جنگید
    کافیه از هر شهر یه نفر اینجوری واسشون پرونده سازی کنه که تنشون به لرز بیوفته
    البته این شاتلی که ما دیدیم کوتاه نمیاد و فوقش سرعت همه رو قانونی می کنه یا کلا شبانه رو بر می داره
    اما لاقل این خوبی رو داره که کلی از مشترکاشو از دست می ده
    از این همه دزدیشون جا خوردم !

9. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه carrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم اهواز آرت 1 سرعت اومده 575.
    یعنی به زرس قاطع می خواستم این دوره ای که تموم میشه (27م) دیگه شاتل رو شارژ نکنم و یا از پارس بگیرم یا ایرانسل.
    ولی حالا انگار 10 روز دیگه باید صبر کنم ببینم همین می مونه یا نه

11. این کاربر از carrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام

3 گیگ خریداری شد و 3 گیگ هم هدیه دریافت شد
    جمعاً شد 6 گیگ که امیدوارم دیگه کم نیارم برای این دوره

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا من که جا خوردم. انصافا شما خیلی پیگیر هستین. اگه همه کاربرها اینطور سفت و سخت دنبال حقشون بودن ما خیلی وقت پیش این سرعتهای کم و ناعدالتیها رو پشت سر گذاشته بودیم.
    انصافا مرحبا به شما
    ایول بابا به این پشت کار و اراده
    منم از اولش گفتم جا زدن و تغییر سرویس اشتباهه و باید موند و جنگید
    کافیه از هر شهر یه نفر اینجوری واسشون پرونده سازی کنه که تنشون به لرز بیوفته
    البته این شاتلی که ما دیدیم کوتاه نمیاد و فوقش سرعت همه رو قانونی می کنه یا کلا شبانه رو بر می داره
    اما لاقل این خوبی رو داره که کلی از مشترکاشو از دست می ده
    از این همه دزدیشون جا خوردم !
    حدود 7 8بار رفتم تنظیم مقررات و 4 5 باری هم استانداری و 4 5 باری هم اداره بازرگانی
    الان زنگ زدم اداره بازرگانی طرف گفت به خدا به حضرت عباس دارم نامه شما را درست میکنم تا ظهر اماده است میفرستیمش تعزیرات...

14. 7 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

سرعت شبانه ، برای همه کم شده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

سرعت شبانه ، برای همه کم شده ؟

نه عزیزم محدود شدی.
    باز بیا از شاتل تعریف کن.

17. 3 کاربر از Amin Asterix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •