برای هایپر هایدروز معافیت داعم نمیدن؟ حتی اثبات شده ؟
برای کمردرد چی؟
برای هایپر هایدروز معافیت داعم نمیدن؟ حتی اثبات شده ؟
برای کمردرد چی؟
نه سلامتیم تحت تاثیر قرار نمیگیره
من الان دانشجو هستم یه خورده بد واحد پاس کردم چون حذف زیاد میکنم
حالا میخواستم تطبیف بدم کاردانی رو بگیرم گفتم برم سربازی یا سر کار حالا نمیدونم خود سربازی رو برم یا معافیت رو بگیرم 23 ساله هستم
اگه الان دفترچه رو پست کنیم کی اعزام میشیم؟
اگه بیفتم صنایع دفاع تهران (صنایع هوایی)چه جوریه؟
احتمال زیاد برج 8 و اگه بد شانس باشی برج 10. صنایع دفاع فک کنم باید امریه بگیرید
سربازی هویتته...بدون کارتش تقریبن هویت نداره ادم...هرچی ز.دتر اقدام کنی بهتره...شرایطتو بسنج
دوستان من بیماری سبورئیک درماتیت دارم و دکتر پوست رفتم به من گفت این بیماری قابل درمان نیست فقط باید کنترل بشه .استرس و فشار و .... باید از شما دور بشه .پوست صورتم سرخ پوس پوستی میشه بعد سرخ میشه بعد زخم میشه بعد خونریزی میکنه اگر دارو نزنم و اینکه ریشم باید زود به زود کوتاه بشه چون خارش میگیره و مثل حرف های بالا میشه.
میخواستم بدونم کلا اینجور بیماریها میشه معاف شد؟معاف از زرم یا ...؟ممنون میشم کسی میدونه تجربیاتش رو در اختیارم بزاره .برای تشخیص بیماری باید برم درمانگاه ارتش یا جایی دیگه؟خوزستان زندگی میکنم.
سلام دوستان
من اعزام ۱ شهریور هستم. یه سوال درباره کسری خدمت داشتم.
۱ - من ۲ سال بسیجی فعال دارم (سال ۸۸ و ۸۹) اما بعد از سال ۸۹ وقتی رفتم دانشگاه دیگه پایگاه رفتن رو ادامه ندادم و دیگه نرفتم سراغش (حتی نمی دونم پروندهم راکده باطله ...). ضمنا یه گواهی شرکت در دوره مقدماتی دوم هم دارم (مربوط به همون سال ۸۹). آیا میتونم با این ۲ سال بسیج فعالی و این گواهی کسری خدمت بگیرم؟ اصلا چون بعد از سال ۸۹ دیگه پایگاه نرفتم کسری به من تعلق میگیره؟
۲- اگه میشه کسری گرفت، اینکه موقع اعزام سپاه یا ارتش یا نیروانتظامی بیفتم توی کسری گرفتن فرق میکنه؟
۳- آیا کلا میشه با بسیج کسری گرفت یا قانونش عوض یا لغو شده؟
دوباره سلام
میخاستم بدونم این قانونای معافیت چاقی و لاغری حاد هنوزم هست ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه خدمت منطقی هست که این مورد منطقی بشه، از اردیبهشت سال 93 اعلام شد که برای فارغ التحصیلان دانشگاهی که جمع چشم 8 بود الان حداقل یک چشم 8 هست، اینکه برای دیپلم تغییر کرده یا نه باید از نظام وظیفه بپرسین.
این در حالی است که باید به تغییر شرایط ضعیف بودن چشم نیز برای معاف شدن اشاره کرد.
براساس آیین نامه قبلی، شخصی به دلیل ضعیف بودن چشم معاف می شد که مجموع نمره دو چشم او برابر 0.8 بود، اما شرایط در آیین نامه جدید تغییر کرده، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در این باره عنوان می کند: بر اساس آیین نامه جدید برای شخصی که مدرک تحصیلی اش پایین تر از لیسانس است نمره یک چشم باید 0.6 باشد و برای فردی که مدرک کارشناسی و بالاتر دارد نمره یک چشم باید 0.8 باشد تا بتواند از این شرط معافیت استفاده کند.
در تکمیل صحبت های دوست عزیزمون باید بگم غیبت بیش از 15 روز در زمان صلح و غیبت بیش از 5 روز در زمان جنگ فراری محسب میشه، غیبت با اسلحه هم از زمان غیبت (اگه درست یادم مونده باشه) فراری محسوب میشه.
بله
همیشه گفتیم، از این اتفاقات زیاد پیش میاد، در کل سیستم تقسیم میکنه و نمیشه امیدوار بود، فقط باید شانس آورد.
البته باز در این مورد اطلاعات بیشتری بدم.
همانطور که برای فرار میتونند دستگیر کنند برای غیبت هم دستگیر میکنند، فراری هایی بود که اصلا دستگیر نکرده بودن ولی توضیح دادم این فقط محدود به این مسئله نیست.
نظام وظیفه هر ماه مشمولین غایب اون ماه را به کلانتری ها و پاسگاههای محل می فرسته، همراه با مشخصات کامل، کدملی و .... و درخواست دستگیری افراد داده میشه، شما احتمال داره برین سفر و یه منطقه ایست بازرسی باشه و از شما پایان خدمت بخوان (که خود ما به دفعات انجام دادیم) در صورتی که نداشته باشین و استعلام بگیرن دستبند میزنند و میفرستند نظام وظیفه شهرستان.
محدودیت های دیگه را هم توضیح دادم در پست قبلی.
طبق قانون جدید در حین تحصیل هم می توانید برای معافیت پزشکی اقدام کنید.
تو سپاه فرق خاصی نمیکنه، پارامتر های دیگری مهمه!!
برای کار که احتمال مشکل ایجاد کردن زیاد هست و حدودیت هایی داره ولی مسئله مهم تر اینه که کاری نیست که مشکل ایجاد بشه.
معافیت پزشکی حین تحصیل براساس آیین نامه گذشته، چنانچه فردی در حال استفاده از معافیت تحصیلی بود به تقاضای معافیت پزشکی او رسیدگی نمی شد، مگر این که ترک تحصیل می کرد یا فارغ تحصیل می شد، اما در آیین نامه فعلی درباره نقص عضو یا بیماری هایی که مقطع تحصیلی در آن اثرگذار نیست، شخص می تواند تقاضای معافیت پزشکی کند.
1- احتمال قوی تا الان راکد شده، برای کسری شما اول باید اعزام بشید و برید یگان خدمتی، بعد نامه ای خطاب به حوزه بسیج میگیرین و اونها معرفی میدن به پایگاه و... وقتی راکد باشید به شما این معرفی و... داده نمیشه.
پیشنهاد من اینه که حداقل تا وقت اعزام برین پرونده را راه بندازین شاید راه اومدن باهاتون. (سخته البته)
2- خیر فرقی نمیکنه
3- میشه کسری گرفت ولی باید راکد نباشه و...
در ضمن مقدماتی هم به درد نمی خوره.
ظاهرا طبق آخرین اعلام در اردیبهشت 93 برای فارغ التحصیلان دانشگاهی حذف شده، از نظام وظیفه بهتر میتونید پیگیر باشین.
کمالی می افزاید: اکنون شرط دندان دیگر مطرح نیست و بحث بیماری فک و دهان به صورت جزئی مطرح شده است. افزون بر این، قبلا بحث چاقی و لاغری نیز مطرح بود، به همین دلیل برخی ها با اضافه یا کم کردن وزن خود برای معاف شدن اقدام می کردند، اما براساس آیین نامه جدید، دیگر چاقی و لاغری مفرط معاف از رزم شناخته می شود و شخص با هر وزنی از خدمت معاف نمی شود.
Last edited by ice_man_sh; 09-06-2015 at 00:25.
دوستان من مخم دیگه جواب نمییده، چند ماه دنبال امریم، ارشد مکانیکم، تا حالا چند بارم اینجا پرسیدم اما هیشکی جواب نداده
واسه مکانیک خاتم تو تهران کدوم پروژه ها میشه رفت؟ کدوم قرب؟ کدوم موسسه؟
من فقط یه پروژه مترو رو میشناسم
لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)