دوستان داون استریم آرت 1 رو از 160 به 572 تغییر دادناین شاتل هم خوب بلد چکار کنه ! تا فهمید من میخوام از شاتل برم سرعت برد بالا ! نمیدونم از کجا فهمیدن
دوستان آرت 1 لطفا اعلام وضعیت کنن
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان داون استریم آرت 1 رو از 160 به 572 تغییر دادناین شاتل هم خوب بلد چکار کنه ! تا فهمید من میخوام از شاتل برم سرعت برد بالا ! نمیدونم از کجا فهمیدن
دوستان آرت 1 لطفا اعلام وضعیت کنن
![]()
پینگ منم تو ایام عید افتضاح بود.
تا نیت کردم که از شاتل کوچ کنم همه چیز درست شد.
علم غیب دارن !![]()
تهران همینطوری بود احتمالاً اهواز رو جدیداً زیاد کردن. ولی سرعت دانلود 22 ایناست.
آره دقیقا منم هفته دیگه میخواستم برم پارس که دیدم امروز سرعت برده بالاحالا موندم چکار کنم !
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
سیامک جان آره امروز سرعت بردن بالا ولی محدود هم نیست !! سرعت دانلود 63-65 . راستی دوستان مگه 572 تقسیم بر 8 نمیشه 71 !! پس چرا سرعت دانلود 63 !!! بستگی به نویز خط داره سرعت دانلود ؟
downstream منطقه ما به غیر عید 7 ماه هست که 572 هست . سرعت دانلود روز 196 کیلوبیت و شب 128 !
یک روز هم عوض نشده.
اون منطقه اهواز مثل اینکه وضعیتش خاص هست.
حداکثر سرعت هم بخاطر نویز و تلافات دیگه معمولا 10% زیر downstream هست.
منطقه ما اکو 2 مگ نمیدن و حداکثر 512 هست وگرنه 1 روز هم آرت 1 نمی موندم.
آرت 1 حداکثر قیمت و حداقل کارایی![]()
Last edited by mhv_kntu; 09-05-2011 at 13:09.
خداوندا این ای اس پی برتر , این ای اس پی بهتر ، این شاتل را از ما نگیر . آمین
سرعت 7تا 8 روی 200 بود که امروز شد 100 باگش از بین رفت.
داداش مال من خیلی وقت بود که روی 160 بسته بودن ! حالا جالبیش اینجا که بدون چیز پی ان سرعت همون 16-17 ولی با چیز پی ان سرعت 63-64به نظرت قطع کنم برم پارس ؟ چون 256 پارس اینجا سرعت 150-190
![]()
اون نرم افزار محدودیت دانلود رو برای منطقه شما هنوز راه ننداختن و شما به سرعت وبگردی و.. می تونی دانلود کنی.
بنظر من تا وقتی که دانلودت رو محدود نکردن بمون . 64 نامحدود بهتره و کل روز می تونی استفاده کنی و ظرفیت دانلودت کلا بیشتر هست. روزی 4_4.5 گیگ .
عجیبه برای شما سرعتش اینقدره و با چیز پی ان تاثیر داره...
بابا جمع کنید برید از این شاتل درپیت...
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)