اگه فقط خودتون باشید و هیچ کس دیگه دانلود نکنه احتمالا.خیلی کم پیش میاد همچین سرعت هایی.....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اگه فقط خودتون باشید و هیچ کس دیگه دانلود نکنه احتمالا.خیلی کم پیش میاد همچین سرعت هایی.....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان گرامی اگه امکانشو دارید به اپل فیدبک بدید که قابلیت 4.5 و volte رو روی ایفون ها اضافه کنه
ازین لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگر متن آماده کردی بگو
بعدا فکر نکنم از کاربر قبول کنن
اپراتور باید. درخواست بده استاندارد ها رو هم رعایت کن مخصوصا مصرف باتری
اپل روی مصرف خیلی حساس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
آیفون 4.5g که داره، برای VoLTE هم باید اپراتور رو ساپورت کنه که تو ایران اسلامی بعیده!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اخه متن خاصی نداره بعد من اگ یه متن بدم همه هم یه متن ممکنه اپل شک کنه فیکهو خراب بشه کار ولی شاید جواب بده
تو این لینک
اصلا ایران وجود نداره
ولی هات اسپات ال تی ای و تماس فیس تایم رو سلولار هم هات اسپات هم ساپورت میکنه تنها میمونه تماس رو فورجی و شبکه 4.5
شکی نیست که باید اپل این مشکل رو برطرف کنه
ولی اینو نمیدونم که اپراتور باید درخواست بده یا اینکه خود اپل بررسی میکنه بعد فعال میکنه حالا باز با همراه اول و ایرانسل هم ایمیل میدم بینم اونا چی میگن
این چند وقته من دیگه ارور 1009 رو نمیبینم همینطور فیس تایم و کیبورد فارسی ای او اس 11 احتمالا اپل کمی داره سازش میکنه با ایران
کجا برادر من 4.5 جی داره ؟
شما بدون پروفایل میتونید از چهار نیم همراه اول استفاده کنید؟
کیبورد رو به نظر برداشت روی ١١.٠.٣
فقط اونهایی که از قبل اد کرده بودن الان دارن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این اپل خیلی داره پررو میشه این امریکاییای احمق باید تحریمشون کنیم نخریم اپل تا دوباره به غلط بیافته احترام بذاره به کاربران ایرانی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
جدی؟ پس من حرفمو پس میگیرم![]()
داداش شما مصرف باطریتون چطوره رو ios 11 ؟ من از وقتی اپدیت کردم خیلی سریعتر شارژ خالی میکنه برای شمام همینطوره ؟
تو فکرم زده بفروشمش s8 پلاس بخرم ولی از ی طرف چون 4 ساله فقط با ای او اس دارم یه ضرب کار میکنم دلم نمیاد بفروشمش
بعد کلا از ایکلاد و اپل واچ شماره ها و فول امکانات همینطور مکبوک دارم هماهنگی خوبی دارن نگهش داشتم
ولی این نبود دیجی کالا و کیبرد فارسی اینا خیلی عذاب میده ادمو
Last edited by MMDFullHD; 13-10-2017 at 23:17.
باشه اپل رو برو تحریم کن.اقدام متقابل
یا مرگ بر امریکا؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)