امروز سرعت دانلود در ساعات رایگان یه کم بهتر بود . روزای گذشته میانگین 6 گیگ بود اما امروز حدودا 8.5 گیگ گرفتم. با سرعت 2 مگ محدود .
![]()
امروز سرعت دانلود در ساعات رایگان یه کم بهتر بود . روزای گذشته میانگین 6 گیگ بود اما امروز حدودا 8.5 گیگ گرفتم. با سرعت 2 مگ محدود .
![]()
دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن خواهشا درست راهنمایی کنید.من میخوام سرویس صبانت و تخلیه کنم و از یه شرکتی که دانلود شبانه خوبی داشته باشه سرویس بگیرم حالا به نطرتون پارس آنلاین دوز و کلک تو کارش نیست یا کم فروشی نمیکنه؟
سرعت دانلود شبانش نمیاد روی 30 کیلو بشینه مثل صبانت دزد؟بچه هایی که سرویس نامحدود گرفتن بعد از یه مدت که دانلود میکنن سرعتشون کم نمیشه؟
با تعرفه 128 که روی 4 مگ بسته میشه شبی 5 گیگ راحت دانلود دارم
سرعت در روز و شب برام نوسان نداره و روی 430 تا 450 هستش حدودا
فعلا که پارس عالیه نسبت به بقیه سرویس دهنده ها
اینم چند تا تست خدمت شما برای اطمینان بیشتر
![]()
![]()
تستایی که گذاشتم رو ببین دوستم![]()
من تازه میخوام بیام پارس انلاین
به نظرتون کدوم سرویسشو بگیرم که بتونم شبی حداقل 5 گیگ بگیرمو محدود هم نشم
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
128 بگیر فعلا که رو 4 میبندن ببین سرعتت چجوریاس بعدا اگر ناراضی بودی ارتقاش بده که رو 9 مگ میبندن (البته بستگی به خط شما هم داره )
هزینه برقراری رانژه ۵ ت هست درسته ؟ اون 10 ت که میگیرن بخاطر نصب مودمو کانفیگ کردنو این چیزاست که من نمیخوام
الان مجبوریم ۱۵۰۰۰ ت به پارس انلاین برای برقراری رانژه پرداخت کنم ؟ در های وب اگه کانفیگ کردن مودم رو یاد داشته باشی نیاز نیست 10 ت پول زور بدی
متاسفانه پارس انلاین 15 تومن رو میگیره!!
این پارس انلاین از همون اول میخواد پول زور بگیره)))))))
به نظرت ارزش داره از پارس بگیرم
سلام خسته نباشید دوستان
من امروز سرویس 3 ماهه 2 مگ واسم فعال شده ولی اون یک ماه هدیه واسم اظافه نشده باید زنگ بزنم به پشتیبانی پارس آنلاین که اون یک ماه رو فعال کنند؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)