منکه شبانم شده30 روزم 40 اینطوراست eco128 شانسه ماست تازه از خیلی سایتا دانلود نمیکنه ایکاش زودتر پرتای مخابرات محلمون باز بشه برم اونجا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منکه شبانم شده30 روزم 40 اینطوراست eco128 شانسه ماست تازه از خیلی سایتا دانلود نمیکنه ایکاش زودتر پرتای مخابرات محلمون باز بشه برم اونجا
من که دوره بعدی از شاتل میرم و از پارس آنلاین سروریس میگیرم حداقل محدود نمیکن تازه سرعتش هم خیلی بیشتره
جدای از همه بحثها ، جداً اینکه اینقدر سریع پست یکنفر پاک بشود جای سوال و تعجب دارد.
عزیزم منم بعد از حاشیه سازی هایی که قبلاً در این تاپیک انجام شده در این تاپیک مشترک هستم و بعد از هر دفعه که از تاپیک بازدید میکنم پستهای جدیدش برام ایمیل میشه. با وجود دوستانی از قبیل ahriman323 و کاربرانی مثل شما که موضوع تاپیک رو رها میکنید و به تاریخ حذف پستها میپردازید لازمه که همچین نظارتی روی تاپیک بشه
خواهشاً بحثهای خارج از تاپیک رو همینجا تموم کنید و فقط در چهاچوب تاپیک ادامه بدید. ممنون
دوستان سرعت دانلود افتضاح از ساعت 1 اومد پائين! شما هم اين مشكل پيدا كردين؟
با این وضعیت سرعت شبانه دیگه کسی فکر نمیکنه دانلود کنه...![]()
امشب يهو اينجوري شده! ديشب بالاي 65 دانلود ميكردم. امشب از 1 خراب شد!
دانلود بخور توی سرم، یک Gmail نمیشه باز کرد ، یک فروم نمیشه دید ، از ساعت 1 یا باید خاموش کنید یا باید Dial-up وصل شد تا 7 صبح .
حیف کاش این شرکتها یکنفر مثل فردوسی پور توی تلویزیون نقدشان می کرد.
به نظر من واسه 6 تومن اختلاف قیمت واقعا ارزش نداره اینقدر خودتون رو به زحمت بندازین
یه اشتراک 1 مگ یا دو مگ بگیرین تموم ماه رو راحت باشین
3 ماهه اشتراک بگیرین 3 گیگ هم بخرین تا 3 گیگ هدیه بهش تعلق بگیره
دیگه واقعا عالیه
ولی با این سرعت کافیه صبح یه بار نرم افزار اشتباه کنه سیستم خاموش نشه تموم ترافیکتون تموم میشه!
از قدیم گفتند : سرعت نبود مردی ، عشق است که برگردی
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)