تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3115 از 3745 اولاول ... 211526153015306531053111311231133114311531163117311831193125316532153615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,141 به 31,150 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستان مواظب باشید آسیاتک مثل من سر شما هم کلاه نزاره.

اینا یه سرویس موقت حجمی به نام گیگ باکس دارن که به گفته خودشون نباید محدودیت سرعت داشته باشه.

حالا بشنوید داستان منو.

سرویس من کیمیا 24 گیگ سه ماهه 2 تا 8 صبح رایگان هستش. من امروز ساعت 2 صبح برای اینکه سرعتم تو ساعت رایگان محدود هستش(90 کیلو) و میخواستم یه فایل چند گیگی رو زود دانلود کنم, گیگ باکس 9 گیگی رو فعال کردم. بعد از دو بار مودمو خاموش روشن کردن و نزدیک نیم ساعت منتظر ماندن دیدم سرعتم فرقی نکرده و همون 90 کیلو هستش. زنگ زدم به 1544
    کارشناس اول به من گفت : گیگ باکس فعال شده و همه چی اوکیه. بعد از 5 دقیقه توضیح دادن نتونستم به ایشون بفهمونم که گیگ باکس نباید محدودیت سرعت داشته باشه ولی ایشون قبول نکرد.
    بعد 10 دقیقه بازم زنگ زدم چون قانع نشده بودم.
    کارشناس دوم به من گفت : گیگ باکس فعال نشده و مودمو به مدت 10 دقیقه خاموش کنید تا فعال بشه. به ایشونم توضیح دادم که تا حالا 2 3 باری مودمو به مدت 10 15 دقیقه خاموش کردم ولی فرقی نکرده. در آخرم ازش پرسیدم گیگ باکس محدودیت سرعت داره یا نه که ایشون گفتن" نه نداره. شما با بالا ترین سرعت ممکن میتونید دانلود کنید." خلاصه که ایشون آخرش گفتن بازم مودمو به مدت 15 دقیقه خاموش کنید تا مشکل برطرف بشه و سرعت دانلودتون بالا بره.
    بعد 20 دقیقه بازم زنگ زدم چون فرقی نکرده بود سرعت.
    کارشناس سوم به من گفت : گیگ باکس فعال شده. گفتم سرعتم کمه گفت عادیه. سرعت ربطی به گیگ باکس نداره. گفتم عزیز من یعنی چی ربطی نداره. خلاصه جر و بحث کردیم در آخرم گفت که سرعت همینه که همینه. باید تا ساعت 8 صبح صبر کنید تا سرعتتون بره بالا.

خلاصه سرتونو درد ندارم. این ISP مزخرف آسیا تک بدجور داره منو اذیت میکنه.
    طرف روش نشده بگه که چون الان تایم رایگان هست سرعتتون محدود شده. گیگ باکس مثل خرید ترافیک اضافه میمونه. با فعال شدنش هیچ تغییری در سرعت داده نمیشه. تایم رایگان سرعت کم باشه همون کم میمونه. تایم غیر رایگان هم هر سرعتی باشه همون سرعت میمونه
    من مشکلم با آسیا تک حجم خوریشه. نمیدونم چجوری توی 3 ماه 75 گیگ مصرف داشتم !! اینکه واسه تایم رایگان باید مودم رو خاموش و روشن کنیم خیلی نامردیه. من هیچ وقت اینکارو نکردم. احتمالا 50 گیگ رو توی همین مدت ازم کرده. حالا مجبورم گیگ باکس بخرم. کاش حداقل یکی از مدیراشون که حلال و حروم حالیشه به اینجاها سر میزد و میفهمید که همه از حجم خوریش ناراضی ان

2. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

طرف روش نشده بگه که چون الان تایم رایگان هست سرعتتون محدود شده. گیگ باکس مثل خرید ترافیک اضافه میمونه. با فعال شدنش هیچ تغییری در سرعت داده نمیشه. تایم رایگان سرعت کم باشه همون کم میمونه. تایم غیر رایگان هم هر سرعتی باشه همون سرعت میمونه
    من مشکلم با آسیا تک حجم خوریشه. نمیدونم چجوری توی 3 ماه 75 گیگ مصرف داشتم !! اینکه واسه تایم رایگان باید مودم رو خاموش و روشن کنیم خیلی نامردیه. من هیچ وقت اینکارو نکردم. احتمالا 50 گیگ رو توی همین مدت ازم کرده. حالا مجبورم گیگ باکس بخرم. کاش حداقل یکی از مدیراشون که حلال و حروم حالیشه به اینجاها سر میزد و میفهمید که همه از حجم خوریش ناراضی ان

من هم هیچ وقت مودم مو در تام رایگان خاموش نمی کنم یک سوپرمن لازم هست برای بیدار کردن من ساعت 4 صبح.
    فکر کنم رفنسجان یکی از شهرهای کرمان هست شما باید ساعتون از روی ساعت منطقه ای تنظیم کنید نه ساعت کشوری یعنی شما برای دانلود 20 تا30 زودتر شروع کرده واز ساعت رایگان 20 تا 30 زودتر دانلود رو تموم کنید من در قسمت شمال غربی کشور هستم دانلود رایگان من درست 26 دقیقه شروع ساعت رایگان هست (از روی مختصات جغرافیایی شهر می توان ساعت واقعی اونجا رو بدست اوردو.......)
    ودر اخر 26 دیر تر در تایم رایگان دانلود کنم یعنی شروع دانلود 4.26دقیقه شروع وپایان 10.26 هست.

4. 2 کاربر از SS_WORLD_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه I.LIKE.U's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فقط توی چند تا استان با مخابرات قرار داد بسته که میتونه روی خط فیبر نوری اینترنت بده
    تهران میده؟

دوستان تهران رو خط فیبر نوری از کجدوم شرکت سرویس بگیرم؟
    مخابرات رسما اعصاب نذاشته برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

وقتی سرویستون شبانه داره شما هر کاری کنی نمیتونی از گیگ باکس در ساعات شبانه استفاده کنی. پس طبیعیه که سرعتت محدود بمونه.
    دوست عزیز بنده تا حالا شاید نزدیک 20 بار اینجوری کردم. همیشه هم سرعتم بالا بود. حتی تو تایم رایگان. اصلن فلسفه گیگ باکس همینه. "حجم محدود در زمان محدود بدون محدودیت سرعت" این حرفو نماینده فروششون گفت به من و منم از اون موقع تا حالا هر وقت نیاز داشتم سرعتم برای مدت محدودی بره بالا و یه چیزی رو سریع دانلود کنم, گیگ باکس میخریدم.

حتی کارشناس دوم گفت که نباید سرعت شما محدود باشه چون گیگ باکس خریدین.

البته من فک میکنم این سرعت کم من مربوط بشه به محدودیت سراسری مشترکان آسیاتک که حدود یک ماهه اجرا شده. دوستمون farshad.88 هم اشاره کردن.
    Last edited by omidcruise; 11-09-2016 at 12:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

من هم هیچ وقت مودم مو در تام رایگان خاموش نمی کنم یک سوپرمن لازم هست برای بیدار کردن من ساعت 4 صبح.
    فکر کنم رفنسجان یکی از شهرهای کرمان هست شما باید ساعتون از روی ساعت منطقه ای تنظیم کنید نه ساعت کشوری یعنی شما برای دانلود 20 تا30 زودتر شروع کرده واز ساعت رایگان 20 تا 30 زودتر دانلود رو تموم کنید من در قسمت شمال غربی کشور هستم دانلود رایگان من درست 26 دقیقه شروع ساعت رایگان هست (از روی مختصات جغرافیایی شهر می توان ساعت واقعی اونجا رو بدست اوردو.......)
    ودر اخر 26 دیر تر در تایم رایگان دانلود کنم یعنی شروع دانلود 4.26دقیقه شروع وپایان 10.26 هست.
    سروری که زمان رو محاسبه میکنه تهرانه. تهران هم از روی ساعت رسمی تنظیم شده نه از روی ساعت محلی یا اوقات شرعی. فکر نکنم حرف شما درست باشه.اصولا نمایندگی ها این تنظیم ساعت رو نمیتونن دستکاری کنن . یه دستور از پیش تعریف شده است که روی سیستم سرور اصلی که تهرانه انجام شده

8. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما سرویس پایه رو باید در نظر بگیرین. الان شما 24 گیگ دارین که باید 3 ماهه استفاده کنید. از ساعت 2 تا 8 هم رایگان هستید. وقتی 9 گیگ باکس خریدین در حقیقت اون 24 گیگ شده 33 گیگ. اما ساعات دانلود شبانه رایگانتون تغییری نکرده.آسیا تک احمق سرعت زمان رایگان رو محدود میکنه. شما اگه میخواهید توی این ساعات هم سرعت بالا داشته باشید باید سرویستون رو عوض کنید. گیگ باکس حجم اضافه است. سرویس نیست

10. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه *REZ4*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تهران میده؟

دوستان تهران رو خط فیبر نوری از کجدوم شرکت سرویس بگیرم؟
    مخابرات رسما اعصاب نذاشته برام
    تهران رو نمیدونم. خب زنگ بزن بپرس. اما اینجا قانونشون اینجوریه که مخابرات و آسیاتک هر کدوم تجهیزات نصب کرده باشن واسه اینترنت اون یکی دیگه نمیتونه بیاد اونجا تجهیزات نصب کنه. الان من فقط از آسیاتک میتونم اینترنت بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان کسی آشنایی تو آسیاتک نداره که یه کار کوچیک (فاکتور زدن) واسه ما بکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان مواظب باشید آسیاتک مثل من سر شما هم کلاه نزاره.

اینا یه سرویس موقت حجمی به نام گیگ باکس دارن که به گفته خودشون نباید محدودیت سرعت داشته باشه.

حالا بشنوید داستان منو.

سرویس من کیمیا 24 گیگ سه ماهه 2 تا 8 صبح رایگان هستش. من امروز ساعت 2 صبح برای اینکه سرعتم تو ساعت رایگان محدود هستش(90 کیلو) و میخواستم یه فایل چند گیگی رو زود دانلود کنم, گیگ باکس 9 گیگی رو فعال کردم. بعد از دو بار مودمو خاموش روشن کردن و نزدیک نیم ساعت منتظر ماندن دیدم سرعتم فرقی نکرده و همون 90 کیلو هستش. زنگ زدم به 1544
    کارشناس اول به من گفت : گیگ باکس فعال شده و همه چی اوکیه. بعد از 5 دقیقه توضیح دادن نتونستم به ایشون بفهمونم که گیگ باکس نباید محدودیت سرعت داشته باشه ولی ایشون قبول نکرد.
    بعد 10 دقیقه بازم زنگ زدم چون قانع نشده بودم.
    کارشناس دوم به من گفت : گیگ باکس فعال نشده و مودمو به مدت 10 دقیقه خاموش کنید تا فعال بشه. به ایشونم توضیح دادم که تا حالا 2 3 باری مودمو به مدت 10 15 دقیقه خاموش کردم ولی فرقی نکرده. در آخرم ازش پرسیدم گیگ باکس محدودیت سرعت داره یا نه که ایشون گفتن" نه نداره. شما با بالا ترین سرعت ممکن میتونید دانلود کنید." خلاصه که ایشون آخرش گفتن بازم مودمو به مدت 15 دقیقه خاموش کنید تا مشکل برطرف بشه و سرعت دانلودتون بالا بره.
    بعد 20 دقیقه بازم زنگ زدم چون فرقی نکرده بود سرعت.
    کارشناس سوم به من گفت : گیگ باکس فعال شده. گفتم سرعتم کمه گفت عادیه. سرعت ربطی به گیگ باکس نداره. گفتم عزیز من یعنی چی ربطی نداره. خلاصه جر و بحث کردیم در آخرم گفت که سرعت همینه که همینه. باید تا ساعت 8 صبح صبر کنید تا سرعتتون بره بالا.

خلاصه سرتونو درد ندارم. این ISP مزخرف آسیا تک بدجور داره منو اذیت میکنه.
    با سلام
    دوست عزیز من اسیاتک دارم و گیگ باکس هم زیاد گرفتم
    گیگ باعث از عید تا حالا من میگیرم جریانش اینه که شامل حال ساعت دانلود رایگان نمیشه
    یعنی تا سر ساعت دانلود رایگان از حجم گیگ باکس کم میشه ولی با شروع ساعت دانلود رایگان
    دیگه از حجم گیگ باکس کم نمیشه در صورتی که در ساعت دانلود رایگان از حجم گیگ باکست کم شده میتونی ازشون شکایت کنی
    ولی کلا گیگ باس در سرویس های که دانلود رایگان دارن مربوط میشه به ساعات غیر دانلود رایگان

15. این کاربر از aria379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •