تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3114 از 3745 اولاول ... 211426143014306431043110311131123113311431153116311731183124316432143614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,131 به 31,140 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

سلام
    دوستان الان اسیاتکم می خوام جمع کنم..کدوم شرکتو پیشنهد میدین؟
    به دردسرش نمی ارزه
    اکثر شرکتها یکی هستن

2. 2 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان الان اسیاتکم می خوام جمع کنم..کدوم شرکتو پیشنهاد میدین؟
    اگر روزانه 2.5 گیگ دانلود رایگان برایتان کافی است، سرویس یکساله جشنواره میکس 60 گیگ صبانت با قیمت 60000 تومان و دانلود رایگان از 4 تا 10 صبح(سرعت تا 128 کیلوبایت محدود میشود)
    اگر دانلودتان زیاد است سرویس جشنواره یکساله 60 گیگ 65000 تومانی شاتل بعلاوه ماهانه 10 تا 20 هزار تومان سرویس شاتل لند
    همه این جشنواره ها تا آخر شهریور اعتبار دارند.
    Last edited by 971971; 10-09-2016 at 08:42.

4. 5 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    البته بیست نت نمیدونم توی شهر شما چطور هست اما به اضافه اون پیشنهاداتی که دوستمون کردن اگه دانلود ندارید 27 گیگ یکساله 24 هزار تومان بیست نت واقعا می ارزه.

6. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    ایرانسل از همشون بهتره شک نکن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکسو با هزار زحمت گرفتم فرصت نمیده که 100 مگو تو ایکی ثانیه حلش میکنه
    Last edited by android500; 10-09-2016 at 15:23.

8. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به غیر از همراه اول و ایرانسل ADSL شبانه داره دیگه ای مونده که بشه هر شب 4 گیگ دانلود شبانه داشته باشه?

داره خودمونی میشه *REZ4*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    من اینترنت مخابرات دارم ولی سرعت و سرویس دهی افتضاحه
    قیمت هم که نجومی میگیرن ازم
    میتونم رو خطم که فیبر نوری هست از آسیاتک سرویس بگیرم؟
    آسیا رو فیبر نوری سرویس میده؟
    فقط توی چند تا استان با مخابرات قرار داد بسته که میتونه روی خط فیبر نوری اینترنت بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دوستان مواظب باشید آسیاتک مثل من سر شما هم کلاه نزاره.

اینا یه سرویس موقت حجمی به نام گیگ باکس دارن که به گفته خودشون نباید محدودیت سرعت داشته باشه.

حالا بشنوید داستان منو.

سرویس من کیمیا 24 گیگ سه ماهه 2 تا 8 صبح رایگان هستش. من امروز ساعت 2 صبح برای اینکه سرعتم تو ساعت رایگان محدود هستش(90 کیلو) و میخواستم یه فایل چند گیگی رو زود دانلود کنم, گیگ باکس 9 گیگی رو فعال کردم. بعد از دو بار مودمو خاموش روشن کردن و نزدیک نیم ساعت منتظر ماندن دیدم سرعتم فرقی نکرده و همون 90 کیلو هستش. زنگ زدم به 1544
    کارشناس اول به من گفت : گیگ باکس فعال شده و همه چی اوکیه. بعد از 5 دقیقه توضیح دادن نتونستم به ایشون بفهمونم که گیگ باکس نباید محدودیت سرعت داشته باشه ولی ایشون قبول نکرد.
    بعد 10 دقیقه بازم زنگ زدم چون قانع نشده بودم.
    کارشناس دوم به من گفت : گیگ باکس فعال نشده و مودمو به مدت 10 دقیقه خاموش کنید تا فعال بشه. به ایشونم توضیح دادم که تا حالا 2 3 باری مودمو به مدت 10 15 دقیقه خاموش کردم ولی فرقی نکرده. در آخرم ازش پرسیدم گیگ باکس محدودیت سرعت داره یا نه که ایشون گفتن" نه نداره. شما با بالا ترین سرعت ممکن میتونید دانلود کنید." خلاصه که ایشون آخرش گفتن بازم مودمو به مدت 15 دقیقه خاموش کنید تا مشکل برطرف بشه و سرعت دانلودتون بالا بره.
    بعد 20 دقیقه بازم زنگ زدم چون فرقی نکرده بود سرعت.
    کارشناس سوم به من گفت : گیگ باکس فعال شده. گفتم سرعتم کمه گفت عادیه. سرعت ربطی به گیگ باکس نداره. گفتم عزیز من یعنی چی ربطی نداره. خلاصه جر و بحث کردیم در آخرم گفت که سرعت همینه که همینه. باید تا ساعت 8 صبح صبر کنید تا سرعتتون بره بالا.

خلاصه سرتونو درد ندارم. این ISP مزخرف آسیا تک بدجور داره منو اذیت میکنه.

12. 5 کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali 000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان اسیاتک تو ساری هم اینترنت می ده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

اینا یه سرویس موقت حجمی به نام گیگ باکس دارن که به گفته خودشون نباید محدودیت سرعت داشته باشه.

حالا بشنوید داستان منو.

سرویس من کیمیا 24 گیگ سه ماهه 2 تا 8 صبح رایگان هستش. من امروز ساعت 2 صبح برای اینکه سرعتم تو ساعت رایگان محدود هستش(90 کیلو) و میخواستم یه فایل چند گیگی رو زود دانلود کنم, گیگ باکس 9 گیگی رو فعال کردم. بعد از دو بار مودمو خاموش روشن کردن و نزدیک نیم ساعت منتظر ماندن دیدم سرعتم فرقی نکرده و همون 90 کیلو هستش. زنگ زدم به 1544
    کارشناس اول به من گفت : گیگ باکس فعال شده و همه چی اوکیه. بعد از 5 دقیقه توضیح دادن نتونستم به ایشون بفهمونم که گیگ باکس نباید محدودیت سرعت داشته باشه ولی ایشون قبول نکرد.
    کارشناس دوم به من گفت : گیگ باکس فعال نشده و مودمو به مدت 10 دقیقه خاموش کنید تا فعال بشه. به ایشونم توضیح دادم که تا حالا 2 3 باری مودمو به مدت 10 15 دقیقه خاموش کردم ولی فرقی نکرده. در آخرم ازش پرسیدم گیگ باکس محدودیت سرعت داره یا نه که ایشون گفتن" نه نداره. شما با بالا ترین سرعت ممکن میتونید دانلود کنید." خلاصه که ایشون آخرش گفتن بازم مودمو به مدت 15 دقیقه خاموش کنید تا مشکل برطرف بشه و سرعت دانلودتون بالا بره.
    کارشناس سوم به من گفت : گیگ باکس فعال شده. گفتم سرعتم کمه گفت عادیه. سرعت ربطی به گیگ باکس نداره. گفتم عزیز من یعنی چی ربطی نداره. خلاصه جر و بحث کردیم در آخرم گفت که سرعت همینه که همینه. باید تا ساعت 8 صبح صبر کنید تا سرعتتون بره بالا.

چه طرحی دارید شما مگه؟

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا بشنوید داستان منو.

وقتی سرویستون شبانه داره شما هر کاری کنی نمیتونی از گیگ باکس در ساعات شبانه استفاده کنی. پس طبیعیه که سرعتت محدود بمونه.

16. 2 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •