به دردسرش نمی ارزه
اکثر شرکتها یکی هستن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
به دردسرش نمی ارزه
اکثر شرکتها یکی هستن
اگر روزانه 2.5 گیگ دانلود رایگان برایتان کافی است، سرویس یکساله جشنواره میکس 60 گیگ صبانت با قیمت 60000 تومان و دانلود رایگان از 4 تا 10 صبح(سرعت تا 128 کیلوبایت محدود میشود)
اگر دانلودتان زیاد است سرویس جشنواره یکساله 60 گیگ 65000 تومانی شاتل بعلاوه ماهانه 10 تا 20 هزار تومان سرویس شاتل لند
همه این جشنواره ها تا آخر شهریور اعتبار دارند.
Last edited by 971971; 10-09-2016 at 08:42.
البته بیست نت نمیدونم توی شهر شما چطور هست اما به اضافه اون پیشنهاداتی که دوستمون کردن اگه دانلود ندارید 27 گیگ یکساله 24 هزار تومان بیست نت واقعا می ارزه.
ایرانسل از همشون بهتره شک نکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو با هزار زحمت گرفتم فرصت نمیده که 100 مگو تو ایکی ثانیه حلش میکنه![]()
Last edited by android500; 10-09-2016 at 15:23.
به غیر از همراه اول و ایرانسل ADSL شبانه داره دیگه ای مونده که بشه هر شب 4 گیگ دانلود شبانه داشته باشه?
فقط توی چند تا استان با مخابرات قرار داد بسته که میتونه روی خط فیبر نوری اینترنت بده
دوستان مواظب باشید آسیاتک مثل من سر شما هم کلاه نزاره.
اینا یه سرویس موقت حجمی به نام گیگ باکس دارن که به گفته خودشون نباید محدودیت سرعت داشته باشه.
حالا بشنوید داستان منو.
سرویس من کیمیا 24 گیگ سه ماهه 2 تا 8 صبح رایگان هستش. من امروز ساعت 2 صبح برای اینکه سرعتم تو ساعت رایگان محدود هستش(90 کیلو) و میخواستم یه فایل چند گیگی رو زود دانلود کنم, گیگ باکس 9 گیگی رو فعال کردم. بعد از دو بار مودمو خاموش روشن کردن و نزدیک نیم ساعت منتظر ماندن دیدم سرعتم فرقی نکرده و همون 90 کیلو هستش. زنگ زدم به 1544
کارشناس اول به من گفت : گیگ باکس فعال شده و همه چی اوکیه. بعد از 5 دقیقه توضیح دادن نتونستم به ایشون بفهمونم که گیگ باکس نباید محدودیت سرعت داشته باشه ولی ایشون قبول نکرد.
بعد 10 دقیقه بازم زنگ زدم چون قانع نشده بودم.
کارشناس دوم به من گفت : گیگ باکس فعال نشده و مودمو به مدت 10 دقیقه خاموش کنید تا فعال بشه. به ایشونم توضیح دادم که تا حالا 2 3 باری مودمو به مدت 10 15 دقیقه خاموش کردم ولی فرقی نکرده. در آخرم ازش پرسیدم گیگ باکس محدودیت سرعت داره یا نه که ایشون گفتن" نه نداره. شما با بالا ترین سرعت ممکن میتونید دانلود کنید." خلاصه که ایشون آخرش گفتن بازم مودمو به مدت 15 دقیقه خاموش کنید تا مشکل برطرف بشه و سرعت دانلودتون بالا بره.
بعد 20 دقیقه بازم زنگ زدم چون فرقی نکرده بود سرعت.
کارشناس سوم به من گفت : گیگ باکس فعال شده. گفتم سرعتم کمه گفت عادیه. سرعت ربطی به گیگ باکس نداره. گفتم عزیز من یعنی چی ربطی نداره. خلاصه جر و بحث کردیم در آخرم گفت که سرعت همینه که همینه. باید تا ساعت 8 صبح صبر کنید تا سرعتتون بره بالا.
خلاصه سرتونو درد ندارم. این ISP مزخرف آسیا تک بدجور داره منو اذیت میکنه.![]()
چه طرحی دارید شما مگه؟
وقتی سرویستون شبانه داره شما هر کاری کنی نمیتونی از گیگ باکس در ساعات شبانه استفاده کنی. پس طبیعیه که سرعتت محدود بمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)