تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3113 از 4105 اولاول ... 211326133013306331033109311031113112311331143115311631173123316332133613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,121 به 31,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خوب برگ سفید منم اومد..اعزامی مجدد...با سوابق و در همون پادگان قبلی افتادم...با سوابق کسر از خدمت ....خداررو شکر

2. 2 کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب برگ سفید منم اومد..اعزامی مجدد...با سوابق و در همون پادگان قبلی افتادم...با سوابق کسر از خدمت ....خداررو شکر
    خب خدا رو شکر. خیلی استرس داشتی

4. این کاربر از vahid_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا رشت برگه اعزاما اومده ؟
    نمیدونم واسه همه اومده یا نه هنوز بعضی ها نیومده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا رشت برگه اعزاما اومده ؟
    نمیدونم واسه همه اومده یا نه هنوز بعضی ها نیومده؟
    من تهرانم هنوز نیومده. نگران نباش

7. این کاربر از vahid_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام دوستان
    من فردا عازمم.اموزشی افتادم باهنر کرمان,نیروی انتظامی.کسی امار اینجارو داره؟از لحاظ جا و سخت گیری چه جوریاس؟
    یه سوال دیگم دارم :
    من ممکنه دیابت داشته باشم ولی تست پزشکی ک رفتم بیخیال ازمایش شدم حالا در حین اموزشی میتونم برای ازمایش اقدام کنم؟
    یه سوال دیگه اگه کسی مشکل قند خون یا کم خونی و از این قبیل مشکلات داشته باشه میتونه معاف از رزم بگیره؟
    كم خونى دو نوع معافيت دارد يا معاف دائم يا معاف از رزم كه بايد تعداد هـموگلوبين خون در ازمايش اندازه گيرى شود
    ديابت نوع يك معاف كامل
    ديابت نوع دو در صورتى كه در ازمايش ناشتا قند خون بالاتر از ١٢٧ باشد و فرد نيازمند بسترى شدن در بيمارستان هاى نيروى هاى مسلح يا جهاد دانشگاهى باشد معاف كامل

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگر پست بیاره دم خونه و کسی خونه نباشه چطوری بفهمیم اورده و اینکه آیا دوباره میاره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگر پست بیاره دم خونه و کسی خونه نباشه چطوری بفهمیم اورده و اینکه آیا دوباره میاره؟
    پست تنها يكبار نامه را مى اورد و اگر تحويل گيرنده اى نباشد ان را مى فرستند به پست منطقه يا مركزى شهر شما ، بايد از انجا تحويل بگيريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

جواب منم بدید تروخدا
    راستش من دفترچمو قبل از عید پست کردم پس فرداهم اعزامم شیش ماه هم اضاف دارم
    اگه نرم چی میشه ؟؟؟
    میاند دنبالم به زور ببرندم ؟؟؟
    دوست عزیز اگه شما قبل 22 بهمن ارسال کرده بودید که اضافه شما پاک شده اگه بعد اون ارسال کردید که اضافه دارم.

نرید خوب باز مشمول غایب هستید، بعد مهر ماه طبق اینکه اعلام شده سخت گیری ها بیشتر مبشه، اینکه بیان ببرین همیشه هست و ما خودمن زمان خدمت می رفتیم و دستگیر میکردیم، در ضمن در تورهای ایست بازرسی مون از مسافران خودروها و اتوبوسها بازرسی می کردیم و مشمولان را دستگیر می کردیم، غیر اینکه جریمه هم گذاشتن و بعد این خیلی سخت بشه کار پیدا کرد و کارفرما به مشمولین غایب کار نمیدن و محدودیت های دیگه از قبیل عدم دریافت پاسپورت و گواهینامه و جواز کسب و...

خوب بعد دستگیری باز اضافه خدمت و دادگاه و... داره.

فوری
    دوستانی که تاریخ اعزامشون 94/04/01 هست
    برن برگه سفید رو از دفاتر پلیس +10 بگیرن
    من امروز رفتم برگه سفید رو گرفتم الان که اومدم خونه دیدم پست هم آورده برگه سفید رو
    سابقه خدمت هم توی قید شده
    دقیقا همون مرکز آموزشی افتادم که سال 89 رفته بودم
    پس اگر کسی سابقه خدمت قبلی داره دقیقا همونجا میوفته

نیرو که مطمئنن همون قرار بود باشه ولی مکان احتمال داشت متفاوت باشه.

اگر شما خودت رو معرفى نمى كردى و دفترچه پست نمى كردى سرباز غايب بودى اما الان با توجه به اينكه كد اموزشى نيز مشخص شده اگر نرويد سرباز فرارى هستيد و چون ادرس شما را دارند مى توانند براى بازداشت شما اقدام كنند علاوه بر ان ممكنه به ددتگاه نظامى معرفى شود كه جزاى نقدى يا حبس به همراه داشته باشد
    با سلام

در آیین نامه نیروهای مسلح غایب و فراری کاملا مشخص هست، مدا و شرایط فرار در زمان صلح و جنگ، فرار با اسلحه و...

دوستمون اگه نرن به نظر بنده همچنان مشمول غایب هستند و مشمول غایب بیش از 6 ماه دادگان داره ولی فرار متفاوت تر از غیبت هست.

قسمت آخر حرفتون درباره پذیرش الان داخل برگه سفیدم یگان خدمتیم رو نزده از کجا باید بفهمم . متوجه نشدم ، یعنی احتمالا بعد از آموزشی هم کرمانشاه باید برم؟
    دوست عزیز دوستمون توضیح دادن

اکثرا چون سپاه پذیرش میگیره، شما از جایی که پذیرش گرفتین به فرض سپاه تهران (اشتباه نکنم رسول الله) یا سپاه آذربایجان شرقی (سپاه عاشورا) و...

بعد آموزش در اختیار همون نیرو قرار میگیرین، احتمال داره سپاه مذکور شما را به شهر خودتون بده ( که اکثرا میده) و یا بده سایر شهرهای تحت پوشش.

بعضا بوده دوستان از توپخانه شهر برای مثال تبریز پذیرش گرفتن (توپخانه مستقل هست) و طبیعتا چون در تبریز هست باید اونجا خدمت کنن ولی دوره ای گردان به گردان نیرو اعزام می کنن مرز و کسی که به فرض خود از تبریز پذیرش گرفته یه 5-6 ماهی را در مرز سایر استان (به دلیل ماموریت) خدمت میکنه!

سلام
    دوستان قانونی واسه معافیت بخاطر نمره چشم نیست؟!
    من مجموع چشمام بالاتر از 10 هست و دیپلم دارم
    قانون معافیت چشم که هست، ظاهرا از مجموع به حداقل یک چشم تغییر پیدا کرده، از نظام وظیفه و پزشک های معتمد اون سازمان پیگیر باشین.

دوستانی که دوره آموزشیشون در پادگان ولیعصر تبریز بوده از شرایط اونجا خبر دارند؟ آب و هواش چطوره؟ فرماندهانش خوبن یا بد؟ لطف کنند یه توضیح کلی بدن
    در مورد پادگان ولیعضر خود من حداقل 2 بار توضیحات کامل همراه با تصور در این تاپیک گذاشتم که اگه جستجو کنید پیدا می کنید.

از بهترین آموزشگاههای ناجای کشور در وسط شهر تبریز هست، در واقع پادگان نیست و آموزشگاه هست.

در مورد هوای تبریز هم احتمالا جک گفتید!
    Last edited by ice_man_sh; 08-06-2015 at 14:58.

14. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خب خدا رو شکر. خیلی استرس داشتی
    اره خداییش...

16. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قانون معافیت چشم که هست، ظاهرا از مجموع به حداقل یک چشم تغییر پیدا کرده، از نظام وظیفه و پزشک های معتمد اون سازمان پیگیر باشین.
    ممنون
    آخه منطقی نیست یه چشم 10 باشه!!!چون عملا دیگه کور محسوب میشی!

کسی اطلاعات دقیق تری نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •