چرا دیگه شهرداری هم عوارض می گیره. احتمالا بخاطر کابل کشی اینجور حرفاست.عزیزم مالیات مال دولت و وزارت داراییه ... ربطی به شهرداری نداره! .. مگه می خوان آسفالت کنن؟؟!!
پ . ن : اینترنت هم مثل شهرداری آسفالت می کنه دیگه ! منتها یجای دیگه مارو![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا دیگه شهرداری هم عوارض می گیره. احتمالا بخاطر کابل کشی اینجور حرفاست.عزیزم مالیات مال دولت و وزارت داراییه ... ربطی به شهرداری نداره! .. مگه می خوان آسفالت کنن؟؟!!
پ . ن : اینترنت هم مثل شهرداری آسفالت می کنه دیگه ! منتها یجای دیگه مارو![]()
یعنی برای همه دوستان هم این عوارض شهرداری و VAT اضافه شده تو این دوره؟!
بلی
همین الانECO-128 »:
Last edited by *Batman*; 08-05-2011 at 00:46.
دوست عزیز من شرایط فعلی رو دارم میگم سرعت خودم رو در حال حاظر گفتم حالا نمی دونم چرا مال شما اینقدر کمه اما سرعت من دقیقا روی 250 کیلوبایت بر ثانیه ثابتهمن نمی دانم شما روی چه مبنایی می گویید بعد از خرداد دانلود رایگان محدود می شود!!!!!!!!!!!
برای بنده هم که اکو 2048 هستم سه ماهی است که محدود شده به 64-256 کیلو بیت در اکثر شبها است.
لطفاً در پستهاتون رعایت کنید که دیگران به اشتباه نیافتند
در مورد رایگان بودن هم با نمایندگی شاتل توی شهر خودمون که تماس گرفتم گفت احتمالا رایگان بودن اشتراک اکو 2 مگ از ساعت 1 تا 8 صبح فقط تا اخر بهار باشه اما دیروز که زنگیدم یه نفر دیگه جواب داد و گفت همچین چیزی نیست
بهرحال فعلا رایگانه و سرعتش هم 250 کیلوبایت هست
فکر نکنم سرعت حقیقی باشه واسه من هم گاهی اوقات به خصوص موقع استارت دانلود سرعت رو خیلی بالا نشون میده اما سرعت واقعی رقم دیگه ای هست![]()
درسته در مرحله شروع دانلود شاید سرعت فراتر هم بره از حد انتظار !!
ولی برای من هم در شبانه روز سرعت روی 60 تا 65 نوسان داره و بدون مشکل دارم دانلود می کنم !
بله نوسان بین 50 تا 90 هستش. (بیشتر روی 50-60 میگرده)
مقصود عدم کاهش سرعت راس ساعت یک نیمه شب بود.![]()
شما تازه اومدي شاتل احتمالا صبر داشته باش اون سرعت 250 ميشه 5
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)