درود دوستان
حقیقتش می خوام یک مودم cat6 بخرم و برای ساعات نامحدود
حالا می خوام بپرسم ایرانسل که محدودیت سرعتی بروی ساغات نامحدود اعمال نمی کنه؟اوضاع همراه اولم رو هم دررابطه با نامحدودش رو بگید ممنون می شم
درود دوستان
حقیقتش می خوام یک مودم cat6 بخرم و برای ساعات نامحدود
حالا می خوام بپرسم ایرانسل که محدودیت سرعتی بروی ساغات نامحدود اعمال نمی کنه؟اوضاع همراه اولم رو هم دررابطه با نامحدودش رو بگید ممنون می شم
همراه اولم محدودیت سرعت دانلود نداره دیگه. بسته به ظرفیت شبکه میتونید از نهایت سرعت بهره ببرید
فوق العاده امروز سرعت پایین شده مثله ADLS
همش روی 200 کیلو هست
سلام
دوستان تعهد اپراتور ها مثل ایرانسل برای کیفیت و سرعت سرویس هاشون مثل ۴ جی چطوره ؟! منظورم اینه آیا حداقلی تعیین شده براشون ؟!
من از ایرانسل بخاطر کیفیت و سرعت پایین نسل ۳ و ۴ شکایت کردم دیروز کارشناس از تنظیم مقررات اومده درب منزل تو کوچه تست کرده سرعت ۴جی ۴-۵ مگابیت بود اینترنت هم ثبات نداشت روی ۳جی ۴جی سوییچ میشد. طرف میگه سرعت که خوبه. گفتم چی و خوبه مرد حسابی میگه تعهد شرکتا سرعت ۱۲۸ کیلوبایته شما سرعتت خوبه [emoji23][emoji23] و شکایتم فایده نداره اپراتور تعهدش رو داره ارائه میده بعد از بحث و صحبت گفت حالا برای کیفیت و سیگنال ضعیف پیگیری میکنیم ولی سرعت رو نه
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
سلام.بله درست گفته ۱۲۸ هم باشه درسته[emoji4]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
منم امروز مشکل دارم
خوشبختانه چند دقیقه بعد از ارسال این مطلب، اس ام اس فعال شدن 14 گیگ هدیه اومد ولی تو متنش نوشته بود فقط از ساعت 2 بامداد تا 10 شب قابل استفاده هست...
بین ساعت 10 شب تا 2 هم تست کردم و دیدم بصورت آزاد اینترنت محاسبه میشه و از شارژ کم میکنه !
دوست عزیز همونطور که قبل تر هم عرض کردم، بنده خودم بصورت رایگان یوسیم رو از طریق پستی دریافت کردم،
فقط سعی کنید از چند روز قبلتر سیم کارت رو درون گوشی با قابلیت 4G قرار بدید
و بعد از طریق
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
کد دستوری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555*
از رایگان بودن هزینه مطمئن بشید و اقدام به تعویض کنید،
بنده حدود 72 ساعت کاری بعد از درخواست سیم کارت جدید رو بصورت پستی و رایگان تحویل گرفتم
سلام،
واقعا باعث تاسفه که ادعای اینترنت 4G رو میکنن ولی در عمل و طبق قانون فقط ملزم به انجام تعهد سالیان سال قبل (سرعتی در حدود دایل آپ) هستن !
جالبه فول آنتنم هست 4g و این مشکل رو دارم 3g هم ک حرفشم نزن افتضاحه
معلوم نیست تو این ممکلت چ خبره!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان. من یه سیم کارت قدیمی ایرانسل دارم و الان تاره میخوام بندازم تو گوشیم (استفاده نکرده بودم) و به نام خواهرم هستش میخوام بدونم من اگه الان سیم رو روی گوشی بندازم و ببرم نمایندگی برای تعویض به 4G آیا مدارک و مالک رو میخوان؟؟
و اینکه آیا رایگان میشه یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
به نظر میاد که به مدل گوشی هم مربوط باشه!؟ یعنی گوشی هایی که تو دیتابیس ایرانسل دارای قابلیت 4g ثبت شدن امکان دریافت رایگان سیم کارتو دارن
از طرفی چون سیم کارت قدیمی قابلیت رجیستر تو شبکه 4g رو نداره این احتمال قوی میشه یا اینکه سیم قدیمی تو شبکه 3g ثبت بشه و ایرانسل بعد گذشت چند روز قبول کنه رایگان
تعویض انجام بده وگرنه من الان یه سیم قدیمی گذاشتم رو گوشی و کدی که گفتینو زدم ولی 8000 تومن هزینه تبدیل سیم کارت نشون داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)