1- یعنی از لحاظ کیفیت از 01 پایینتر نیست ؟
2- لباس گرم با خودم ببرم چون تهران هواش خنکتره ؟
3-من تک پسرم میشه نامه از ثبت احوال ببرم که دیگه مجبور نشم برگردم برای استعلام و اینا ؟
4-شرایط خاص تاثیری داره که دیگه دوره کد نخورم ؟
1- یعنی از لحاظ کیفیت از 01 پایینتر نیست ؟
2- لباس گرم با خودم ببرم چون تهران هواش خنکتره ؟
3-من تک پسرم میشه نامه از ثبت احوال ببرم که دیگه مجبور نشم برگردم برای استعلام و اینا ؟
4-شرایط خاص تاثیری داره که دیگه دوره کد نخورم ؟
Last edited by ahwazp30; 08-06-2015 at 11:33.
آقا قصد دارم امریه آموزش و پرورش رو برم
به نظرتون دوره تکمیلی بسیج رو برای گرفتن کارت سبز بگذرونم؟
اگه این دوره رو بگذرونم دیگه آموزشی نمی خواد برم و فقط میرم سر کلاس؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون از پاسختون
سلام،
مثلا اگه نوشته باشه ساعت 7 صبح فلان جا باش، اون شهر هم یه شهر غریب باشه، باید زودتر بریم؟ راهمون میدن؟
اگه دیر بریم مثلا ساعت 12 ظهر اونجا باشیم چی می شه؟
ممنون می شم اگه جواب بدین.
نه اتفاقا تاسيسات و ساختمان هاى تازه ساز بسيارى دارد . ٠١ از دو جهت برترى دارد اول اينكه در تهران است و با مترو ١٠ دقيقه راه دارد و به راحتى در روزهاى اخر هفته كه مرخصى داريد مى توانيد در شهر گشتى بزنيد اما ٠٢ خارج تهران است دوم اينكه شايد از نظر امكانات رفاهى كمى بهتر باشد اما باز هم فابل محسوس نيست
هواى تهران به نسبت اهواز زياد خنك نيست ، من كه شهريور ٠١ بودم زير گرمارافتاب سوخنه شده بودم
در استحقاقى كه در يافت مى كنيد لباس گرم موجود است
يك نامه از پادگان به شما براى قبت و احوال يا دفتر اسناد رسمى شهرستان محل سكونت شنا مى دهند كه در ان ذكر شده كه تاييد ككند شما تنها فرزند اقا و خانم هستيد شما اين نامه را به همراه كپى برابر اثل سده شناسنامه خودتان و پدر و متدرتان در روزى كه اعلام مى كنند تحويل مى دهيد در بخش ادارى ٠٢ قسمتى است كه مى توانيد نامه خود را به شهرستان پست كنيد و يا نامه اى كه از شهرستان براى شما مى فرستند به ادرس انجا ياشند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اول سعى كنيد كه بصورت دست جمعى و با اتوبوس نظام وظيفه اعزام شويد چون اگر خصوصى برويد ممكنه براى يافتن ادرس پادگان مشكل داشته باشيد
اما اگر هر ساعتى برسيد انها وظيفه دارند كه شما را پذيرش كنند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستانی که دوره آموزشیشون در پادگان ولیعصر تبریز بوده از شرایط اونجا خبر دارند؟ آب و هواش چطوره؟ فرماندهانش خوبن یا بد؟ لطف کنند یه توضیح کلی بدن
سلام دوستان
من فردا عازمم.اموزشی افتادم باهنر کرمان,نیروی انتظامی.کسی امار اینجارو داره؟از لحاظ جا و سخت گیری چه جوریاس؟
یه سوال دیگم دارم :
من ممکنه دیابت داشته باشم ولی تست پزشکی ک رفتم بیخیال ازمایش شدم حالا در حین اموزشی میتونم برای ازمایش اقدام کنم؟
یه سوال دیگه اگه کسی مشکل قند خون یا کم خونی و از این قبیل مشکلات داشته باشه میتونه معاف از رزم بگیره؟
سلام...من شال 90 یودم...باز تیر میرم اونجا...شیراز...خیلی خوب بود ما خیای اذیت نشدیم البته اسفتد رفتیم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)