با سلام
میشه سرویس بدوم محدودیت حجمی با تعیین حجم برا اینترنت بین الملل رو گرفت و با این وی پی ان های روی سرور های ایرانی بدون محدودیت و کاهش سرعت استفاده کرد ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با سلام
میشه سرویس بدوم محدودیت حجمی با تعیین حجم برا اینترنت بین الملل رو گرفت و با این وی پی ان های روی سرور های ایرانی بدون محدودیت و کاهش سرعت استفاده کرد ؟
راجع به دانلود از asiadl.ir کسی چیزی میدونه؟
چطوری دانلود کنیم که از حجم کم نشه؟ چون تو سایتش نوشته دانلود پلاس رو بزنید و مودم رو خاموش روشن کنید تا از حجم کم نشه، البته تا آخر شهریور رایگان، این دانلود پلاس کجاست؟
آسیاتک شاید کلا کیفیتش خوب نباشد ولی فکر نمیکنم این سرویسش به علت قیمتش مشکل خاصی داشته باشد چون شرکتهای دیگر مثل صبانت و شاتل سرویسهای بهتر را با قیمت کمتر می فروشند.
دانلود پلاس در بالای صفحه اول پنل کاربری در سایت 1544 است، سیستم محاسبه حجم آسیاتک زیاد قابل اطمینان نیست و ممکن است حجم کم کند، با این حال فکر میکنم اگر مودم را خاموش و روشن کنید و فقط به سایت آسیا دی ال بروید و بعد از تمام شدن دانلودتان دوباره مودم را خاموش و روشن کنید احتمال حجم کم کردن کمتر شود. ضمنا از قند شکن هم استفاده نکنید.
دقیقا
تو استان ما که اصلا رتبه نیورده
به کسی ترافیک هدیه نداده حتی 1 مگ
![]()
دوستان من ی ۹۶ گیگی گرفتم ۱۵ ماهه. من از کجا بفهمم از این ۹۰ گیگ چقدرش کم شده....خ گیج کنندس. من ی ۳۲۰ مگ دانلود کردم ک ثبت شد مودم خاموش کردم روشن کردم حالا نوشته ۴۶ مگ ... مصرف
Sent from my D6633 using Tapatalk
دانلود از سرور آسیاتکی و خارجی شمام 260 شده، حتی غیررایگان؟
بعدِ بوقی گفتیم چارتا دانلود کنیم؛ قبلن حداقل 600 بود از سرور خودشون :|
بستگی داره سرویستون چی باشه تایم رایگان
همون يکساله صبحانه 12 گيگ
صبحانه دانلود تایم رایگان برای من از اول هم 250 بود حتی در تماس گفتند پشتیبانی که تایم رایگان این سرویس همین مقدار هست منتها الان برای بعضی ها این محدودیت اعمال شده قبلا برای برخی مراکز نذاشته بودند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)