یعنی حتی اگه دستگاه اپدیتش جدید باشه نمیتونه سی دی های مربوط به اپدیت قبل رو بخونه؟؟
مثلا من دارم pes 2010 بازی میکنم بعد pes 2012 بیاد کنسول نیاز به اپدیت داشته باشه برم اپدیت کنم دیگه نمیتونم pes 2010 بازی کنم؟؟
یعنی حتی اگه دستگاه اپدیتش جدید باشه نمیتونه سی دی های مربوط به اپدیت قبل رو بخونه؟؟
مثلا من دارم pes 2010 بازی میکنم بعد pes 2012 بیاد کنسول نیاز به اپدیت داشته باشه برم اپدیت کنم دیگه نمیتونم pes 2010 بازی کنم؟؟
تا اونجا که من میدونم تو بعضی از بعضی امکانش نیست ولی اگر نیومد بعد یه مدت کوتاه بازی رو براب اپدیت مربوط پچ میکنن و اجرا میشه...
در صورتی که PES 2010 پچ شه به اخرین اپدیت اجرا میشه...
سلام به همگی.
یه سوالی هست که هنوز من نفهمیدم!
اینکه همه ی بازی هارو باید برنرمکس بگیری تا رو هارد نصب بشن و بتونی راحت بازی کنی؟؟؟البته میدونم بعضی بازی ها هستن که برنرمکس ندارند! ولی فرقشون چیه؟؟؟
اون راهم میدونم که بشه بازی های 97% رو از رو هارد اجرا کرد ولی اسیب میزنه!
مسلا بازی the amazing spier man و olympic london 2012 و ... چرا نیاز به برنرمکس ندارند؟؟؟
راستی بازی metal gear soild hd collection روی هارد نصب و اجرا میشه ؟؟
اصلا گیج شدم کمک کنید .
مرسی![]()
برنر مکس برا امنیت بیشتر تو محیط لایو و نصب بازی رو هارد...
فک کنم بازی های 100 درصد هم از رو هارد اجرا میشن...
.
تا جایی که من میدونم تمام بازی های XBOX به صورت بر نر مکس و رایت 100 درصد بر روی هار اجرا میشن...
اگه جوابام ناقص بود ببخشید
داستان برنر مکس پارسال با بازی درایور شروع شد و اوج مشکلات سر فورزا 4 به وجود اومد
دلیلیش هم یک قفل امنیتی به نام xgd3 هست که روی دیسکها وجود داره و در نهایت باعث میشه بازیهای کپی به روش معمول 100% رایت نشن
اینکه بعضی بازیهای جدید نیازی به ورژن برنرمکس ندارن همونه که اون بازیها قفل امنیتی جدید رو ندارن که اکثرا هم بازیهای کم طرفدار هستن
راست میگه یه توضیح؟؟؟
Last edited by Majid66_7; 05-08-2012 at 00:00.
بچه ها من آبدیتم lt3 هست وقی بازی نصب میکنم و میرم تو منو بازی و می خوام اجرا کنم کنسول ریست میشه برای چی؟
بازیهایی مثل MASS 3 ,call of duoty mw3 ,,...
مشکل از کجاست
بازی هاتون برنر مکس و رایت 100% نیست...
منم همین مشکل رو داشتم...
میشه توضیح بدین که چه طوری یه بازی قدیمی تر برای LT3 پچ میشه؟ کار خودمونه یا مغازه دار؟
بازی های برنر مکس فقط برای امنیت در لایو ه و اگه میخواین بازی رو روی هارد نصب کنید با همون truncate ها هم میشه که روشش تو سایت هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون روش هیچ اسیبی نمیزنه
من اونا رو بازی نکردم ولی احتمالا xgd3 نباشند
بله باید حتما رو هارد نصب شه تا بشه بازی کرد
احتمالا بازیات واسه LT 2 پچ شدن پس باید دوباره واسه LT 3 پچ کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق اموزش برو جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)