سلام خدمت همه ی دوستان , راستش من دفترچمو قبل از عید پست کردم پس فرداهم اعزامم شیش ماه هم اضاف دارم , اگه نرم چی میشه ؟؟؟میاند دنبالم به زور ببرندم ؟؟؟
سلام خدمت همه ی دوستان , راستش من دفترچمو قبل از عید پست کردم پس فرداهم اعزامم شیش ماه هم اضاف دارم , اگه نرم چی میشه ؟؟؟میاند دنبالم به زور ببرندم ؟؟؟
امکانش هست خدمت در سالهای آینده از حالت اجباری خارج بشه
کل دنیا به این نتیجه رسیدن که 5 تا سرباز تخصصی بهتر از 50 تا سرباز معمولی بازدهی دارن اما هنوز ایران به این نتیجه گیری نرسیده
به نظرتون برم خدمت یا درس رو ادامه بدم یا دنبال فوتبال باشم که سربازیمو توی تیمهایی مثل تراکتور سازی به اتمام برسونم
در مورد خدمت فعلا برنامه و سيستم اين طورى است اگر فوتبالتون خوب و قوى است كه مى توانيد در تيم هاى نظامى بازى كنيد چرا كه نه براى ايندتون هم خوب است اما به نظر من اگر درس رو تنها براى عقب انداختن خدمت كه سايد تغييرات اساسى در قانون ايجاد شود مى خواهيد ادامه دهيد بهتره كه هر چه زودتر به خدمت اعزام سويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دليلى براى نگراني ندارد
به فرض كه سابقه خدمت شما در بدگه سفيد نزدند اما تمام سابقه مدمت قبلى شما در يگان قبلى و سازمانى كه در ان مدمت مى كرديد موجوده
جواب منم بدید تروخدا
راستش من دفترچمو قبل از عید پست کردم پس فرداهم اعزامم شیش ماه هم اضاف دارم
اگه نرم چی میشه ؟؟؟
میاند دنبالم به زور ببرندم ؟؟؟
فوری
دوستانی که تاریخ اعزامشون 94/04/01 هست
برن برگه سفید رو از دفاتر پلیس +10 بگیرن
من امروز رفتم برگه سفید رو گرفتم الان که اومدم خونه دیدم پست هم آورده برگه سفید رو
سابقه خدمت هم توی قید شده
دقیقا همون مرکز آموزشی افتادم که سال 89 رفته بودم
پس اگر کسی سابقه خدمت قبلی داره دقیقا همونجا میوفته
دوستان من آموزشی اعزامم سپاه گیلان غرب کرمانشاه کسی اطلاع خاصی داره دربارش؟
بعد یه سوال میشه گوشی برد تحویل داد؟
اگه بخوام اقدام کنم برای انتقال به تهران کی باید مدرک ببرم برای تک پسری و سرپرستی خانواده ؟
یه گوشی ساده ببر و تحویل دژبانی بده و هروقت خواستی بیای بیرون دوباره تحویلش بگیر
انتقالی بعد از آموزشی و در یگان خدمتی مقدور هست
درضمن اگر سپاه افتادید یعنی پذیرش گرفتید و اگر پذیرش گرفته باشی بعد آموزشی میوفتی همون یگانی که پذیرش گرفتی
اگر شما خودت رو معرفى نمى كردى و دفترچه پست نمى كردى سرباز غايب بودى اما الان با توجه به اينكه كد اموزشى نيز مشخص شده اگر نرويد سرباز فرارى هستيد و چون ادرس شما را دارند مى توانند براى بازداشت شما اقدام كنند علاوه بر ان ممكنه به ددتگاه نظامى معرفى شود كه جزاى نقدى يا حبس به همراه داشته باشد
قسمت آخر حرفتون درباره پذیرش الان داخل برگه سفیدم یگان خدمتیم رو نزده از کجا باید بفهمم . متوجه نشدم ، یعنی احتمالا بعد از آموزشی هم کرمانشاه باید برم؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)