خواهش میکنم
راستشو بخوای من فقط با مورتال حال میکنم ولی بازیهایی تو این سبک:
ُسری street fighter
یکی دیگه هم هست اسمش یادم نمیاد.پیدا کردم بهت میگم.البته مالی هم نیست بازیش
پ.ن:یادم اومد: soul calibur V
خواهش میکنم
راستشو بخوای من فقط با مورتال حال میکنم ولی بازیهایی تو این سبک:
ُسری street fighter
یکی دیگه هم هست اسمش یادم نمیاد.پیدا کردم بهت میگم.البته مالی هم نیست بازیش
پ.ن:یادم اومد: soul calibur V
Last edited by aha2012; 03-08-2012 at 03:50.
شکر میون کلام بزرگوارا، بازی Dead or Alive هم هست.البته اونم نسبت به مورتال مالی نیست![]()
marvel vs capcom هم بازی بدی نیست!
اقا xbox رو میشه با hdmi به laptop وصل کرد؟ من وصل کردم ولی هیچ فرقی نکرد دکمه سویچ هم ندیدم داشته باشه
کسی میدونه چجوری میشه از مانیتور laptop تصویر xbox گرفت؟ یا برنامه ای برای این کار هست؟ خیلی ممنون میشم از جوابتون
تا اونجایی که میدونم لپ تاپ خروجیه نه ورودی.پس نمیتونی وصل کنی بهش
دوستان من خیلی به محل های فروش ایکس باکس تو تهران وارد نیستم.... کجا ایکس باکس میفروشن؟ مرکزش کجاست؟
سلام خوبید من یه مانیتور ال ای دی 19اینچ دارم مانیتورم پورت dvi و vga داره من یه تبدیل dvi to hdmi وصل کردم الانم با hdmi اکس باکسمو به مانیتورم وصل کردم واسه صدا هم از اون روشی استفاده کردم که a/v رو هم وصل میکنیم بعد یه قسمت از اونو میبریم تا hdmi جاشه میدونید چی میکم دیگه a/v منظورم همون کابلیه که جدا میخریم واسه مانیتورهای vga کا دوتا خروجی صدا هم داره الان چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.همون طور که گفتم led هستش چرا تو قسمت های تاریک یا سیاه رنگ های سیاه یه جوری میشه خیلی تاریک؟
2.الان که رفتم تو تنظیمات disply خیلی رزولوشن نوشته از جمله 1080p 780p,1366*768,1280*768,1280*1024 و... رو کدومشون بزارم گرافیکش از همه بالاتره؟
3.احساس میکنم اگه رو 1280*1024 بزارم از همه بالاتره اره؟
فک کنم رزولیشن مانیتورم 768*1366 باشه.
سلام به همه
دو هفته پیش اومدم چند تا سوال پرسیدم که بعد از اینکه شما عزیزان جواب دادین خواستم برم یه xbox بگیرم که یه مسافرت کرمانشاه خورد بهم گفتم شاید اونجا ارزون تر باشه دیدم نخییییییر 4GB بدون کینکت گفتن 750 تا 800 در حالی که کرج قیمت کردم 580 و راستشم هربار میرفتم تو مغازه چشم میخورد به PS3 دودل میشدم و فروشنده هام یه چیزایی میگفتن دیگه بدتر
مثلا یکیشون میگفت یه سری بازی هستن حتما باید نصب بشن اگه نصب نشه نمیاد برا همین 250GB بگیر این درسته؟؟
و یکی دیگه مثلا میگفت گرافیک PS3 نسبت به XBOX بهتره یا دسته XBOX چون باطری خوره به درد نمیخوره یا دلم براتون بگه میگفتن شرکت سونی میخواد PS4 بده به بازار در حالی که MICROSOFT قصد تولید کنسول جدید نداره پس PS3 از مد می افته و از رقابت با XBOX خارج میشه
راهنمایی کنید ببینم اینا راست میگن یا می خوان هر چی دارن قالب کنن به ادم؟
سلام.
چند تا مدل خوب شارژر باطری + باطری خوب و قیمت مناسب معرفی کنید.
معمولا دسته چند ساعت نگه میداری شارژ رو ؟
اصلا چنین چیزی نیست.... تمام بازی هایی که به آپدیتت بخوره با سی دی میشه اجرا و بازی کرد... مگه اینکه مثلا سی دی آپدیت 2 باشه ولی دستگاه آپدیت 3 باشه.... ممکنه سی دی های 97 درصد اگه نصب کنی نتونی بازی کنی که اونم راهش اومده... دوستان تاپیک زدن... گرافیک xbox بهتره تا ps3 .... تنوع بازی های xbox هم بیشتره.... دستش باتزی میخوره باتریش که خوابید میری شارژ میکنی یا باتری واسش میگیری.... مشکلی نداره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)