اینم سمند جدید
با بدبختی تا اینجا پیش رفتم
کار بعدی بعد از این tسمندLX وسورن
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینم سمند جدید
با بدبختی تا اینجا پیش رفتم
کار بعدی بعد از این tسمندLX وسورن
![]()
آقا ابی اون ماشینی رو که گفتی بدنش مثل پراید صندوق دار هست رو اگه میشه بزارید یا بگید مال کدوم شرکت هستش؟
لطفا
F1
باید تکسچر رو باز کنی. تو تکسچر باید سه فایل باشه که یکی اسم اسلحه به اضافه ی ICON هست یعنی اگر اسم اسلحه Tec9 هست اون فایل tec9icon نام داره.یه مشکل دارم من چند تا سلاح وارد بازی کردم ولی نشون نمی ده یعنی تو بازی شکل سلاح رو نشون نمیده. می تونم با اون سلاح تیراندازی کنم و لی انگار چیزی توی دستش نیست و بالا جای که شکل سلاح رو نشون میده هیچی نیست و فقط تعداد تیر رو می نویسه
حالا باز دو راه داره.
اگر این فایل هست و توش سیهه که خودت باید یکی براش طراحی کنی و باید از آلفا هم استفاده کنی و اگر اصلا وجود نداره میتونی به تکسچر اون رو اضافه کنی. و باز هم باید خودت بسازیش و طراحی کنی.
این عکسها رو ببین. اولی همون tec9icon هست و دومی tec9iconA که آلفا هست.
تو همه ی ماشینها Subaru Impreza از شرکت Subaru خیلی به پراید میخوره. فقط باید اسپویلر عقبشو برداری.آقا ابی اون ماشینی رو که گفتی بدنش مثل پراید صندوق دار هست رو اگه میشه بزارید یا بگید مال کدوم شرکت هستش؟
لطفا
F1
چراغهاشم کاری نداره و فقط چراغ جلوش یکم کوچکتر از پرایده.
برای دانلودش هر سایتی بری گیر میاد.
من در حال ساخت ماشین ریو هستم درست شد می زارم
Last edited by behdeh3000; 29-03-2008 at 15:37.
سلام
دوستان
چمد وقت هست که نیستم
و دیگه هم نمیتونم بیام البته فعلا
چون از چند شرکت ایمیل های دعوت به کار برا برنامه نویسی دریافت کردم با شرایط خوب
باید یه سری به تهران بزنم
خلاصه دارم میر م
و متاسفم که نمیتونم از حضور اساتیدی چون شما استفاده کنم
خوشحال میشدم در کنارتون باشم و از سخنانتون استفاده کنم
اما حیف
همیشه خدا نگهدارتون باشه
خدافظ
سلام به همه کسی میدونه کد رنگ ابی چنده . اگه میشه یکی بگه باید چجوری اینارو پیدا کنیم
اون فایل سمند که قفل بود؛لطفا چگونه باز کردنش رو توضیح بده
در ضمن به تمامی افراد بگم که من "دانوش پیچگاه" هستم...برای اتلاعاط بیشتر امضا یم را بخونین»»
این مشکل رو فقط کسانی میتونن رفع کنن که zmodeler بلدن. من یه ماشین اصلی بازی رو توی zmodeler تغییر دادم و تکتچر های جدید به اون اضافه کردم اما وقتی میارمش تو بازی رنگ بدنه که ابی هست رو سیاه نشون میده و بقیه رنگ ها رو هم جا به جا نشون میده البته بگم که رنگ carcols اون رو سفید کردم . اگه بگین چجوری میتونم درستش کنم حتما براتون میزارمش . در ضمن توی ggmm رنگش رو درست نشون میده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)