بابا من اون چیزی که دانلود کردم یه فایل بود پس تو لینک اصلی رو بذار تا دانلود کنیم.![]()
بابا من اون چیزی که دانلود کردم یه فایل بود پس تو لینک اصلی رو بذار تا دانلود کنیم.![]()
از وقتی ویندوز ویستا نصب کردم سیو های قبلی خودم و سیو هایی که دانلود کردم ، کار نمی کنن! یعنی وقتی Load می کنم. و Loading بازی تموم میشه میاد بیرون....
ولی با سیو های جدبد (وقتی که تو ویستا سیو می کنم) مشکلی نداره.
فقط تو اونی که باید با هلی کوپتر چند تا ماشین رو بترکونی گیر کردمهمشو نمیتونید؟ اگه نمیشه سیو رو بذارید که براتون برن.
دوباره بازی رو با مود میشن اسکیپر شروع کردم شاید بشه اون مراحل رو اسکیپ کرد
حالا فعلا که دوباره شروع کردیم ببینیم چی میشهدوست عزیز لینک رو که گذاشتند
ولی در مورد گواهی نامه شما لطف کن سیوت رو بزار ،
دوستان عزیزی مثل S@eid و بعضی از دوستان واستون رد میکنند .
ولی توصیه من اینه خودتون یکمی تمرین کنید .
به نوشته هایی که میاد هم توجه کنید . چون بیشترشون راهنمایی هست .
انشالله که میتونم ردش کنم
دستت درد نکنه دان کردماین هم یک ترینر که با اون میتونی با زدن یک کلید گواهینامه بگیری.
ترینر رو باز کن و برو تو بازی. حالا Info رو بزن و یک قشمت نوشته Complete 100% School اون ها رو ککلیدهاشو تو بازی بزن. فقط برای رد کردن اون مرحله باید قسمت آخر که باید با چتر بپری وسط اون دایره رو خودت بری که خیلی هم آسونه.
یعنی اول باید تو بازی کلیدهای ترکیبی که ترینر گفته رو برای رد کردن اون قسمت بزنی. اینطوری تمام اون کارها با هواپیما و هلیکوپتر با مدال طلا تمام میشه. فقط میمونه مرحله آخر که باید خودت بری یعنی با چتر بپری.
این هم لینک دانلود. تو مسیر بازی کپی کن. کلیدش هم TAB + E هست.
ebicross جان اگه مي شه اين فايل رو يك جاي ديگه آپ كني خيلي ممنون مي شم. من با اين سايت مشكل دارم!این هم یک ترینر که با اون میتونی با زدن یک کلید گواهینامه بگیری.
ترینر رو باز کن و برو تو بازی. حالا Info رو بزن و یک قشمت نوشته Complete 100% School اون ها رو ککلیدهاشو تو بازی بزن. فقط برای رد کردن اون مرحله باید قسمت آخر که باید با چتر بپری وسط اون دایره رو خودت بری که خیلی هم آسونه.
یعنی اول باید تو بازی کلیدهای ترکیبی که ترینر گفته رو برای رد کردن اون قسمت بزنی. اینطوری تمام اون کارها با هواپیما و هلیکوپتر با مدال طلا تمام میشه. فقط میمونه مرحله آخر که باید خودت بری یعنی با چتر بپری.
این هم لینک دانلود. تو مسیر بازی کپی کن. کلیدش هم TAB + E هست.
ممنون![]()
دوست عزیز لینک که مشکلی نداره .
شما که صفحه اومد ، اون بالا Request Download Link رو بزن . یکمی صبر کن و بعد Download File رو بزن .
آقا قلق مرحلهاى كه بايد بر فراز دريا به اون هواپيماى لعنتى رسيد چيه؟! من هر كارى مىكنم بهش نمىرسم.
◙
Last edited by Balrog; 22-01-2008 at 02:43.
عزیزم اگه منظورت اون جت هست که چند صفحه ی قبل توضیح دادم .آقا قلق مرحلهاى كه بايد بر فراز دريا به اون هواپيماى لعنتى رسيد چيه؟! من هر كارى مىكنم بهش نمىرسم.
یه 2 ، 3 صفحه عقب تره![]()
من مي دونم چه طور مي شه دانلود كرد Oracle_Eldorado جان فقط مشكل اينه كه Request Download Link براي من باز نميشه و مستقيم ميره تو سايت اصلي mihd!
این هم لینک دوم برای دانلود هات کافی که در سایت 2shared آپلود شده.
و این هم لینک دوم برای ترینر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورت رو متوجه نمیشم. خوب Hot Coffee دو تا فایله که باید یکی رو تو مسیر بازی کپی کنی و یکی رو در بین بازی کلیک کنی. بقیه کار با خودته دیگه بری با GFهات قهوه داغ بخوری...بابا من اون چیزی که دانلود کردم یه فایل بود پس تو لینک اصلی رو بذار تا دانلود کنیم.![]()
شاید هم با لینک دانلود مشکل داری؟؟؟؟ دوباره آپلود کردم. قشنگ توضیح بده.
تو صفحه ی اول لینکش رو گذاشتن من دانلود کردم یه فایل بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)