تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 376 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

و احتمال دیگر میزان پهنای باندی که باسه ارتباط با یوزر های دیگر مصرف میشه رو نشون میده ....
    بدم نگفتیها >>O = Other ! ?
    دوستان من دیشب داشتم اینسپشن رو دان میکردم که 4000تا سید داشت،ولی فقط 13 تاش به من اختصاص پیدا کردو درضمن،سرعت اپلودم طبق اسپید تست دات نت شده بود 35(در بهترین حالت!) ولی ادیشب داشتم 150 کیلو بیت اپلود میکردم
    ولی سرعت دانلودم 9 کیلوبیت بودش!!!!
    حالا دو تا سوال دارم:
    1-ایا ممکنه با داشتن سید های زیاد،سرعت دانلودی بیشتر از حد معمول داشته باشیم؟!(مثلا برای من که دانلودم از سرور 60 کیلو هستش بیشتر از این بشه مثلا 100 یا بیشتر؟!)

2-چرا از 4000سید،فقط 10 تاش با من بودن؟!

3- گذاشتن پهنای باند روی high کمکی میکنه؟!
    پهنای باند آپلودت بسیار زیاده و باعث شده سرعت دان شدیداً بیاد پایین
    عکسی که تو پست قبل گذاشتم نگاه کن.ببین سرعت Up رو بعد از یه مدت آزمون و خطا گذاشتم رو 20KB و دان تا 200KB جواب میده.چون بهم ربط دارن.متوجهی؟
    برو از تو تنظیمات options-preferences-bandwith
    global upload limit بذار رو 20 یا کمتر.بیشتر از اون بذاری ضرر کردی
    مگه اینکه خطتت دان بالای 200KB اجازه بده.اونوقت میتونی به نسبت ببری بالا مثلاً دان 300KB آپ 30KB
    Last edited by Contractor; 19-08-2010 at 14:55.

2. 2 کاربر از Contractor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من سوالی دارم میشه کاری کرد که فایل تو تورنت فقط دانلود کنه و آپلود نکنه ؟یا کم آپلود کنه
    البته که میشه ولی مطمئن باش بعد از 2 3 ساعت میری تو لیست سیاه ترکر و بیشتر نرم افزار های تورنت هم اولویت اخر رو باسه اپلود بهت میدن.....باید سعی کنی یک نسبت معقول بزاری که این حالت پیش نیاد

بعضی موارد رو که میخوام سرچ بکنم وقتی وارد بخش سرچ تورنت میشه به پیغام شیلتر روبه رو میشه! این طبیعیه؟
    واسه اولین باره که به پیج شیلتر برای یو تورنت بر میخورم!!!
    راه حلی داره؟
    اره ... مگه چند وقته به اینترنت سر نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه که بسیار است .....( البته من نمی تونم بگم ....از دوستان دیگر خصوصی بپرس که راه هارو هم باست بگن)

بدم نگفتیها >>O = Other ! ?

پهنای باند آپلودت بسیار زیاده و باعث شده سرعت دان شدیداً بیاد پایین
    عکسی که تو پست قبل گذاشتم نگاه کن.ببین سرعت Up رو بعد از یه مدت آزمون و خطا گذاشتم رو 20KB و دان تا 200KB جواب میده.چون بهم ربط دارن.متوجهی؟
    برو از تو تنظیمات options-preferences-bandwith
    global upload limit بذار رو 20 یا کمتر.بیشتر از اون بذاری ضرر کردی
    مگه اینکه خطتت دان بالای 200KB اجازه بده.اونوقت میتونی به نسبت ببری بالا مثلاً دان 300KB آپ 30KB
    من هیچی تو راهنماها در این رابطه پیدا نکردم....چرا.... نمی دونم......
    وقت کردم باز می گردم ببینم شاید چیزی پیدا می کنم ...شما مطلبی پیدا کردین؟

4. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه هایی که از انتی ویروس avast و utorrent استفاده می کنن .اگر یک موقع دیدن پرورسس های انتی ویروس به مقدار بسیار زیادی از cpu استفاده می کنه و سیستم برای چند لحظه به شدت کند میشه ( رو سیستم های قدیمی این حالت شدید تر است... و احتمالا کاربرای این سیستم ها بیشتر از سیستم های قوی تر مشکل ممکنه باسشون پیش بیاد ) اگر خواستن و ان حالت خیلی اذیت می کنه می تونن بخش p2p shield رو در انتی ویروس این حالت از کار بندازن که مشکل حل شه......

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اره ... مگه چند وقته به اینترنت سر نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه که بسیار است .....( البته من نمی تونم بگم ....از دوستان دیگر خصوصی بپرس که راه هارو هم باست بگن)
    آخه میدونی من با ووزه و لایو وایر میشکلی ندارم. تازیگیا هم که بیخیال لایم وایر شدم چون خیلی چیزا رو کی دانلود میکنم فیک هستش. مثلا نوشته اسم فیلم فلان بعد وقتی پریویو میکنی یه چیز دیگست!

ولی خب تورنت رو من تازیگا دارم باهاش کار میکنم متاسفانه اطلاعاتم خیلی کم بود در این مورد.
    ولی خوب یه سری چیزها رو که بخوام سرچ بکنم میگه شیلتر شده و این صحبتهااا. البته این موضوع خیلی زیاد نبودااا.
    مثلا کلا تا امروز 2 مورد داشتم.
    البته نمیدونم ربطی به ورژن یو تورنت داره؟
    مال من 2.2 Beta هستش

تازیگاا یوزر های تورنت خیلی کم شدن . چرا؟؟؟
    نمیدونم دقت کردین یا نه!!
    این تعداد یوزر هایی که میزنه کلی هست یا منطقه ای یامثلا اصولی چیزی داره؟

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

آخه میدونی من با ووزه و لایو وایر میشکلی ندارم. تازیگیا هم که بیخیال لایم وایر شدم چون خیلی چیزا رو کی دانلود میکنم فیک هستش. مثلا نوشته اسم فیلم فلان بعد وقتی پریویو میکنی یه چیز دیگست!

ولی خب تورنت رو من تازیگا دارم باهاش کار میکنم متاسفانه اطلاعاتم خیلی کم بود در این مورد.
    ولی خوب یه سری چیزها رو که بخوام سرچ بکنم میگه شیلتر شده و این صحبتهااا. البته این موضوع خیلی زیاد نبودااا.
    مثلا کلا تا امروز 2 مورد داشتم.
    البته نمیدونم ربطی به ورژن یو تورنت داره؟
    مال من 2.2 Beta هستش

تازیگاا یوزر های تورنت خیلی کم شدن . چرا؟؟؟
    نمیدونم دقت کردین یا نه!!
    این تعداد یوزر هایی که میزنه کلی هست یا منطقه ای یامثلا اصولی چیزی داره؟
    فیک بودن یا نبودن فایل که به نرم افزار مربوط نیست.

هیتلر بودن هم مربوط به کلمه ای هست که سرچ میکنین.چون اون کلمه در آدرس ظاهر میشه.

به ورژن مو تورنت(نه یوتورنت) بستگی نداره.من چند سال از موتورنت استفاده کردم ولی حالا دارم از ووزه استفاده میکنم.یه چند روزی امتحان کنم ببینم چی میشه.ولی در کل میانگین دانلودش بیشتر از موتورنت هست.

10. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مطمعنیی؟ من همش فکر میکردم یو تورنت هست .
    آقا صداشو در نیار... خوب چیکار کنم تازه دارم باهاش کار میکنم ولی خوب زیاد راضی نیستم. سرعت ووزه به نظرم بهتره و راحت تر هم هستش. فقط شما که با ووزه کار میکنی؟ چطوری میشه کامنت ها رو دید؟ ببینی نظرشون در مورد اون لینک چیه!؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا میشه فیلم های دانلودی یوتورنت(اونایی که ات یه جاییش دانلود شده مثلا 50 درصد!) رو دید؟ منظورم اینه که میشه فیلم ها رو تا اونجایی که دانلود شده دید/ چیکار باید کرد؟(km player)

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اقا میشه فیلم های دانلودی یوتورنت(اونایی که ات یه جاییش دانلود شده مثلا 50 درصد!) رو دید؟ منظورم اینه که میشه فیلم ها رو تا اونجایی که دانلود شده دید/ چیکار باید کرد؟(km player)
    با kmplayer که فکر نمیکنم بشه ولی با rar palayer امکان پذیره..به راحتی

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Jet Audio
    اینجور وقتها با عمل Indexing که انجام میده هر بخشی که دانلود شده باشه رو نمایش میده

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

بستگی داره.اگه حرف مو رو بذاری میشه موتورنت
    ولی وقتی همه جا مینویسیم و مینوسند utorrent پس یو تورنت تلفظ میکنند.هر چند که غلط مصطلح باشه

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

مطمعنیی؟ من همش فکر میکردم یو تورنت هست .
    آقا صداشو در نیار... خوب چیکار کنم تازه دارم باهاش کار میکنم ولی خوب زیاد راضی نیستم. سرعت ووزه به نظرم بهتره و راحت تر هم هستش. فقط شما که با ووزه کار میکنی؟ چطوری میشه کامنت ها رو دید؟ ببینی نظرشون در مورد اون لینک چیه!؟
    آره مطمئنم.

درسته سرعت ووزه بیشتره ولی اصلا برای تازه کارا مناسب نیست.تنظیماتش خیلی پیچیده تره.

اگه منظورت تورنت کامنت هست که میتونی روی فایل Show Detail رو بزنی و تو تب جنرال قسمت پایین نوشته.

اگه منظورت کامنت یوزها هست که باید موقع دانلود فایل تورنت تو سایت مربوطه ببینی.(فیک بودن یا نبودن رو میشه از کامنت ها تشخیص داد.)

بستگی به فایل و این که هدر فایل دانلود شده یا نه داره.فایل های AVI رو اکثرا میشه دید ولی بعضی قسمتاش پرش داره.وقتی هم که شما از تورنت دانلود میکنی از اول تا آخر پشت سر هم نمیگیره.ممکنه اول تیکه آخر فیلم رو بگیره.

Jet Audio
    بستگی داره.اگه حرف مو رو بذاری میشه موتورنت
    ولی وقتی همه جا مینویسیم و مینوسند utorrent پس یو تورنت تلفظ میکنند.هر چند که غلط مصطلح باشه
    خب غلط مصطلح بازم غلطه دیگه

تلفظ صحیحش هم mÜtorrent هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •