باسلام و عرض ادب
بنده درایور کارت شبکه مادربورد ecs geforce 6100pm-m2 v:2.0 بخصوص درایور کارت شبکه این مدل رو میخوام اگه لطف کنید ممنون میشم . لطفا برای ویندوز xp
باسلام و عرض ادب
بنده درایور کارت شبکه مادربورد ecs geforce 6100pm-m2 v:2.0 بخصوص درایور کارت شبکه این مدل رو میخوام اگه لطف کنید ممنون میشم . لطفا برای ویندوز xp
سلام
دوستان اگه کسی درایور کارت گرافیک nvidia geforce gt 320m واسه ویندوز 8 64 بیتی رو داره لطفا لینکشو شیر کنه
ممنون
با سلام خدمت همه دوستان
من درایور مینی لپ تاپ ASUS Eee pc رو می خواستم اگه لطف کنین برام بذارین ممنون میشم
چون سی دیش رو گم کردم
دست همگی درد نکنه
سلام
بنده لپتاپ اچ پي دارم به مدل : HP Pavilion dv6 6961se
هيچ جايي نتونستم درايورش هاش رو پيدا كنم ، حتي توي خود سايت اصليش ، روي كارتن لپتاپ هم همين مدل رو زده ولي باز هم ....
ممنون ميشم راهنمايي كنيد و بگيد از كجا ميتونم درايور هاي جديد رو (كل درايورها ) دانلود كنم
پيشاپيش ممنون......
آقا درایور این بلوتوث رو میخوام bluetooth usb dongle cck d21 خدا خیرت بده ممنون.
سلام درایور وبکم جنیوس ،usb camera ، ،m/n:videocam eye ، ،yb510e203889 (نمیدونم مدلش کدومه اینا روش نوشته بود) رو میخوام برای ویندوز سون 32 بیتی دوستان اگه کسی داره بزاره ممنون میشم.
عکسش هم اینه
![]()
دوستان لطفا کمک کنید درایور اسکنر مدل Genius Color Page HR6X Slim را برای ویندوز 7 میخواستم.![]()
از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟![]()
سلام
درایور این مودم رو می خواستم:
GIGABYTE V.92 56K BPS
PCI DATA/FAX MODEM
ممنون میشم
سلام درایور ar-1118 پرینتر hp رو میخواستم ممنون میشم لینکش رو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)