2 ماه میشه از سرویس استفاده میکنم یه دو هفته ای میشه اینطوری شده و دیگه حجم را کم نمیکنه .
2 ماه میشه از سرویس استفاده میکنم یه دو هفته ای میشه اینطوری شده و دیگه حجم را کم نمیکنه .
احتمالا حجم هديه تازه فعال شده
ببينيد توي برنامه ايرانسل تاريخ اتمام سرويس با تاريخي كه تو قسمت جزيات بيشتر هست متفاوت هست؟ اگر اره دارين از حجم هديه استقاده ميكنيد
نه تاریخ یکی هست بعد حجم هدیه ندارم که من تعویض با وایمکس نکردم یه مودم 2101 خودم خریدم .
فرقي نميكنه
هديه همه مودم ها دارن
موقع خريد نوشته هديه معادل بسته خريداري شده
بهتر از پستيباني ايرانسل بپرسين يا اينقدر مصرف كنيد تا بلاخره كم بشه
دوستان فریمور جدید برای z6000 اومده؟
دوستان بلاخره موفق شدم از مودم تندا به عنوان wifi و مودم td برای نت استفاده کنم....
همون طوری که یکی از دوستان راهنمایی کرد، باید ip مودم تندا رو به صورت 192.168.10.1 عوض میکردم
وگرنه بعضی وقتا کار نمیکرد
امیدوارم به کارتون بیاد
با سلام
من هم چند روزيه zw101 خريدم
و كاملا پشيمونم
انتن دهي افتضاح هست
قطعي فراوان نرم افزار مودم پر از باگ
اصلا پيشنهاد نميكنم
با اينكه snr ١١ هست ولي اكثر اوقات سرعت از ٢٠٠ بالاتر نميره
فقط سوالي داشتم
چطور ميتونم باقي مانده ترافيك رو چك كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirhalgord; 15-06-2017 at 17:10.
سلام واقعا این ایرانسل رفته رو اعصاب من....سه روزه مودم اومده همون طرح تعویضم بوده با مودم وایمکس...از همون روز اول سیم کارتش فعال بوده ولی بستش سه ماهش که پول دادم براش ۴۷ هزار تومان فعال نشده ..دو روز تماس میگیرم با ۷۰۷ میگه در حال پیگیری است...میگم این شرکت ایرانسل فکر میکنه ما نمی تونیم خودمون شارژ کنیم پولو میگره بعد شارژ نمیکنه فکر کنم می خواد مارو زجرکش کنه ....فکر میکنه با این کاراش مشتری بهش اضافه میشه که اشتباه میکنه خودم شخصا دیگه اصلا سمت ایرانسل نمیرم ...این مودم آخرین خرید من و کل خانواده از این شرکت نفهم بود...تمام
- - - Updated - - -
سلام واقعا این ایرانسل رفته رو اعصاب من....سه روزه مودم اومده همون طرح تعویضم بوده با مودم وایمکس...از همون روز اول سیم کارتش فعال بوده ولی بستش سه ماهش که پول دادم براش ۴۷ هزار تومان فعال نشده ..دو روز تماس میگیرم با ۷۰۷ میگه در حال پیگیری است...میگم این شرکت ایرانسل فکر میکنه ما نمی تونیم خودمون شارژ کنیم پولو میگره بعد شارژ نمیکنه فکر کنم می خواد مارو زجرکش کنه ....فکر میکنه با این کاراش مشتری بهش اضافه میشه که اشتباه میکنه خودم شخصا دیگه اصلا سمت ایرانسل نمیرم ...این مودم آخرین خرید من و کل خانواده از این شرکت نفهم بود...تمام
دوست عزیز منم مشکل داشتم ولی شانسیه .این طرح تعویض خیلی شلوغ شد واسه بعضیها پیش میاد
من خودم 2تا مدل مودم ایرانسل و دارم ویه مدل مبین نت واقعا ایرانسل یه چیز دیگست
گیر مبین نت نیافتادی.این تعویضها رو هم میتونست نکنه خیلی راحت ولی چون نصف سهامش خارجیه عقلش میرسه که این کارو بکنه هم خودش سود میبره هم مشترک البته ایرانسل بیشتر سود میبره
نرم افزار ايرانسل من
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)