سلام . 3G به نماز جمعه هم کشیده شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . 3G به نماز جمعه هم کشیده شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اره درست بود تو گوگل زدم کی نسله 3و4 به اصفهان میاد بعد جایی زده بود جز اخرین شهر هاست اصفهان علتش زده بود درست نخوندم
امروزه رفتم صفه هر کاری کردم نشد فقط میزد irancellخالی بعد هر کاری کردم ok نشد
اگه کسی تو اصفهان از 3gاستفاده میکونه بگه ؟
وستانی که درباره کم مصرف بودن 4G سوال می کنن یه توضیحی درباره مصرف باتری در شبکه های 4G و 3G بدم بهتون
حرف هایی که درباره کم مصرف تر بودن 4G یا همون LTE نسبت به 3G وجود داره صحیح نیست. نمی دونم این حرف از کجا اومده
اتفاقا برعکس، استفاده 4G از منبع انرژی که همون باتری باشه بیشتر هم هست.
ببینین مثلا در شبکه 4G همین که تبادل اطلاعات در دو حالت دانلود و آپلود با اینترنت شروع بشه مصرف باتری بیشتر خودشو نشون میده. برای مثال دریافت مقدار معینی اطلاعات از اینترنت مثلا فرض کنین 10 مگابایت در شبکه 4G حدود 25 درصد مصرف باتری بیشتری نسبت به 3G داره. دلیلشم هم بالاتر بودن پهنای باند در 4G نسبت به 3G هست که این ورودی پهنای باند بیشتر، باتری بیشتری رو هم مصرف می کنه.
مصرف 4G فقط در یک صورت از 3G کمتر هست اونم وقتیه که شما اینترنت گوشی رو روشن کرده باشین ولی به هیچ وجه ازش استفاده نکنین (یعنی تبادلی با اینترنت نداشته باشین و فلش های بالا و پایین معروف اینترنت که در کنار ساعت گوشیتون هست خاموش باشه) که در این حالت هم تفاوت دو شبکه در مصرف انرژی عدد ناچیز 0.5 ژول هست که در باتری ها زیاد به چشم نمیاد.
پس کلا میشه گفت 4G علاوه بر خوبی هایی که داره مثل سرعت بالاتر اینترنت، آنتن دهی بهتر در مناطق پرجمعیت و عدم تاخیر چند ثانیه ای در ارسال و دریافت که همون تاخیر در روشن شدن فلش ها بعد از درخواست از طرف کاربر هست (که در نسل 2.5 خیلی بالا بود و در 3G هم به صورت استاندارد تا 2 ثانیه وجود داره) مشکلاتی هم مثل تموم کردن باتری در عرض چند ساعت در صورت استفاده مداوم رو داره
گفتم اطلاعاتم رو باتون در میون بذارم امیدوارم مفید بوده باشه.
ولی به نظرم با اینکه نصف بیشتر گوشی ها و تبلت های بازار 4G رو ساپورت نمی کنن ولی در کل راه اندازیش از طرف ایرانسل یه مزیت صد در صدی به حساب میاد چراکه 4G نسل آینده ارتباطات هست و اگه راه اندازی بشه با اطمینان میشه گفت که حتی در شلوغ ترین و پر تراکم ترین مکان های تهران هم دیگه هیچ وقت پیغام network busy یا قطع و وصل شدن صدا یا کم بودن آنتن رو نخواهیم دید
Last edited by whitewolf; 06-09-2014 at 01:59.
سلام خوش بهالت . کوجایی اصفهان ؟
من که هر جا رفتم دیروز نبود من خودم سراه سیمنم
امروز به عبارتی دیروز 14 شهریور رشت - جاده رشت به خمام در حال حرکت
![]()
تو رشت جاده ها تحت پوشش قرار گرفتن اینجا هنوز خبری نیس، عجببب
نه داش اینطوریام نیست الان تو منطقه ما یعنی تو خونه H هستش بیشتر که سرعت دانلود درحد edge هستش . جاهایی که H+ هست سرعت قابل قبوله
منظور از E در اینجا چیه ؟
یه جا میری 3G وصل میشه یه جا میری E وصل میشه!
سوالی که برام پیش اومده اینکه ایرانسل که نامحدود نداره حالا هر چقدر هم سرعتش بره بالا .الان 2 گیگ ماهیانه بدون شبانه رایگان میده 10 تومان که به نظر من نمی صرفه
چرا بعضی از دوستان براش مهمه؟وقتی فقط میشه باهاش وب گردی؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)