تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 752 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان آیا این هدفون خوبه؟اصلا تو ایران[شیراز]هست؟روی آیپاد4 جواب میده؟
    nokia bh-505
    دوست عزیز بهتره برای انتخاب هدفون از برندهای متخصص در ساخت هدفون انتخاب کنید. و این هدفون که انتخاب کردید هدست بلوتوث هست نه هدفون تنها و در صورتیکه تهیه کنید بر روی آیپاد 4 هم جواب میده ولی بهتره اگه نیازی به هدفون بی سیم ندارید با همین هزینه یک هدفون با سیم خوب بگیرید چون ظاهرآ کسانی که این هدست رو دارن به دلایلی ازش راضی نیستن.

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام - هدفن بی سیم برای شنیدن صدای تلویزیون و ... چی پیشنهاد میدید؟
    ممنون
    علیک سلام دوست من
    ای کاش هزینه درنظر گرفته خودتون رو می نوشتین تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند. اما برای کاربرد شما تقریبآ تفاوتی نمیکنه که حتمآ باید فلان مدل رو بگیرید تا کیفیت عالی داشته باشه.
    شما مناسب با بودجه خودتون هر نوع هدفون بی سیم که از نظر ظاهر خوشتون بیاد می تونید انتخاب کنید و حتمآ توی فروشگاه امتحانش کنید که صداش نویز نداشته باشه به خصوص زمانی که با فاصله گوش میکنید.
    هدفونی انتخاب کنید که باطری قابل شارژ همراه خودشون دارند و یک شارژ تا نیازی به هزینه اضافه برای خرید این وسائل نداشته باشید.

شما هم موفق باشید.

3. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

من یه هدفون معمولی میخوام (supra_aural) حداکثر تا قیمت 40 تون . مهمترین خصوصیتش هم برام راحتی و شفافیت صدا هست
    و صدای سونی رو به کریتیو ترجیح میدم.
    لطفا راهنماییم کنید.
    و روی هیچ برند خاصی هم تعصب ندارم.
    و اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره
    بچه ها کسی جواب منو نمیده؟
    من 3 بار تا حالا سوالمو پرسیدم چرا کسی جواب منو نمیده؟
    حتما باید هدفون 300هزار تومنی بخوام براتون جذاب باشه و جواب امثال منو هم بدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

علیک سلام دوست من
    ای کاش هزینه درنظر گرفته خودتون رو می نوشتین تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند. اما برای کاربرد شما تقریبآ تفاوتی نمیکنه که حتمآ باید فلان مدل رو بگیرید تا کیفیت عالی داشته باشه.
    شما مناسب با بودجه خودتون هر نوع هدفون بی سیم که از نظر ظاهر خوشتون بیاد می تونید انتخاب کنید و حتمآ توی فروشگاه امتحانش کنید که صداش نویز نداشته باشه به خصوص زمانی که با فاصله گوش میکنید.
    هدفونی انتخاب کنید که باطری قابل شارژ همراه خودشون دارند و یک شارژ تا نیازی به هزینه اضافه برای خرید این وسائل نداشته باشید.

شما هم موفق باشید.
    rezaomido عزیز خیلی ممنون - هزینه تا 100 هزار تومان - اگه یه مدل بگید تا همونو بگیرم خیلی ممنون میشم. اینجور که دیدم 2 نوع تکنولوژی دارن - یکی بلوتوس هست و دومی FM. این که میگن مدل FM معمولا کیفیتش پایین تره درسته؟
    باز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتید.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوست عزیز اگه بیس قوی دوست ندارید بهتره که 830 بگیرید ولی قیمتش بالاتره و یک پیشنهاد دیگه اینکه 635 هم بیس متعادلتری نسبت به 630 دراه و کاملآ مناسب کاربرد در حرکت هست ولی اشکالش اینه که اگه پلیرتون از انواع کلیپی نیست باید برای کابل کوتاهش یه رابط تبدیل با طول مناسب بگیرید 635 با 630 زیاد اختلاف قیمت ندارند.

شما هم موفق باشید.
    سلام 650 با 630 فرقی تو صدا نداره نه؟ مخصوصا بیس؟
    635 دقیقا مشکلش همون کابل کوتاهش هست

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من 3 بار تا حالا سوالمو پرسیدم چرا کسی جواب منو نمیده؟
    حتما باید هدفون 300هزار تومنی بخوام براتون جذاب باشه و جواب امثال منو هم بدین؟
    دوست من ناراحت نباش به دو دلیل:
    1. احتمال این رو بده که شاید کسی از دوستان جواب مطمئن برای شما نداشته
    2. شاید سوال شما رو درست متوجه نشدن و شاید به خاطر این بوده که سوال شما جزییات زیادی داشته

به هر حال اینجا کسی کاری به مقدار هزینه برای خرید هدفون نداره یعنی اینکه کسی هدفونن 10 تومنی با 10 میلیونی خواست بگیره درصدی از این هزینه عاید جوابدهنده نخواهد شد عزیزم

یه نگاهی به خواسته های شما بندازیم:
    1. من یه هدفون معمولی میخوام (supra_aural) حداکثر تا قیمت 40 تون
    2. مهمترین خصوصیتش هم برام راحتی و شفافیت صدا هست
    3. صدای سونی رو به کریتیو ترجیح میدم.
    4. روی هیچ برند خاصی هم تعصب ندارم.
    5. اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره

گزینه 1 هیچ ایرادی نداره و فقط یک خواسته از طرف شماس
    گزینه دو یک مقداری کار رو مشکل کرد. اونجا که گفتید "راحتی" دوست عزیز این دست هدفونها روی گوش هر کسی به خوبی نصب نمیشوند به خصوص گوشهایی که لاله به سمت خارج تمایل داره یعنی این دسته از هدفونها بیشتر برای گوشهایی مناسب هستند که لاله گوش تقریبآ با سر در یک زاویه کم باشد.
    از گزینه 3 معلوم که سونی را دوست دارید. گزینه 4 هم دست راهنما رو باز گذاشتید برای انتخاب برند.
    و گزینه آخر جوابش رو هر کسی نمیدونه هر چند هم شهری شما باشه مثلآ شما همین الان میدونید که چه برندهایی توی شیراز هست حالا یک مدل خاص بماند.OK

از برند سونی Sony MDR-V150 مناسبه و گوش رو اذیت نمیکنه خیلی خوش قیمته و نشتی صدای کمی داره بیسش هم مثل های متعادل هست و برای پلیر پرتابل مناسب اما نمی دونم گیرتون میاد یا نه

از برند فلیپس Philips SHP8500 هم هدفون خوبیه اما صداش رو امتحان نکردم اگه خواستید این مدل رو از ایران تهیه کنید حتمآ از جای معتبر خرید کنید چون ظاهرآ نمونه های جعلی ارزون و بی کیفیتی که این روزها سر از هر فروشگاهی در آورده همین فلیپس هست. هر چند بازار هدف فلیپس مشتری عام هست و تولیداتش اغلب مورد پسند همین عام هم نیستن حالا تقلبی اون مزید بر علت شده.

از برند کریتیو Creative HQ1600 هدفون خوبی هست و به قیمت خوبی هم احتمالآ گیرتون میاد صدای متعادلی داره یک کمی بیسش زیاده اگه سونی پسند هستید که میتونید با تنظیمات پلیرتون کمش کنید. فقط بدنه پلاستیکی این خیلی ظریف هست باید خیلی موظب باشید روی زمین جا نمونه که اشتباهی روش پا بذارید و . . .

فکر کنم با این سه گزینه بتونید نیازتون رو بر طرف کنید.

شما هم موفق باشید.

rezaomido عزیز خیلی ممنون - هزینه تا 100 هزار تومان - اگه یه مدل بگید تا همونو بگیرم خیلی ممنون میشم. اینجور که دیدم 2 نوع تکنولوژی دارن - یکی بلوتوس هست و دومی FM. این که میگن مدل FM معمولا کیفیتش پایین تره درسته؟
    باز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتید.
    دوست عزیز شرمنده که خلاصه جواب میدم اما اومده بودم از فرصت کوتاهم برای آپدیت تاپیک "نکته ها" استفاده کنم که اینجا گیر کردم و دوستان اونجا از من ناراحت خواهند شد.

دوست عزیز اگه پلیرتون بلوتوث ورژن 2 برای ارتباط صوتی داره یا به عبارتی ساده تر اگه ورژن بلوتوثش 2 هست می تونید بلوتوث بگیرید که کیفیت نسبتآ بهتری داره اما گرونتر هستند و برد همشون محدود به کمتر از 10 متر با دید مستقیم هست و در فاصله بین 8 تا 10 متر احتمالآ قطعی صدا داشته باشید. البته هستند مدلهایی که گرانترند و خودشون ماژول بلوتوث هم دارند که امکان اتصال به دستگاههایی که بلوتوث داخلی ندارند را راحت میکنه.

اما FM این دسته هدفونها در صورتیکه خوب فرکانسهای فرستنده و گیرنده با هم مچ شده باشند نویز در حداقل ممکن هست که برای اکثر کاربرهای عادی قابل شنیدن نیست و اینکه برد به مراتب بیشتری نسبت به بلوتوث دارند و به هر نوع پلیری اماکن نصب وجود دارد. و مهمتر برای کاربرد شما که تلویزیون هست فکر میکنم مناسب تر باشه.

در آخر کیفیت صدای هر دوشون برای کاربرد شما یکی هست و اختلاف قیمت بیش از دو برابر و تصمیم با خود شماس

شما هم موفق باشید.

سلام 650 با 630 فرقی تو صدا نداره نه؟ مخصوصا بیس؟
    635 دقیقا مشکلش همون کابل کوتاهش هست
    دوست عزیز تفاوت 650 و 630 کم هست ولی پیشنهاد میکنم از بین این دوتا اگه بیس قوی نیازتون هست 630 رو انتخاب کنید.

دقیقآ مشکل بزرگش همون کابل 60 سانتیش هست البته مشکلی برای ما که پلیرمون رو به صورت گردن آویز نمی تونیم استفاده کنیم ولی برای رفع این مشکل می تونید از کابل رابط افزایش کابل که به طولهای 10 سانت تا 10 متر به صورت آماده هست استفاده کنید.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:52. دليل: پست متوالی

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من اکثرا موسیقی سنتی گوش میدم و یه ایرفون می خوام که صدای شفافی داشته باشه و تا جایی که میشه صدای محیط رو حذف کنه و فعلا هم تا 50 تومن می تونم خرج کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوست عزیز تفاوت 650 و 630 کم هست ولی پیشنهاد میکنم از بین این دوتا اگه بیس قوی نیازتون هست 630 رو انتخاب کنید.

دقیقآ مشکل بزرگش همون کابل 60 سانتیش هست البته مشکلی برای ما که پلیرمون رو به صورت گردن آویز نمی تونیم استفاده کنیم ولی برای رفع این مشکل می تونید از کابل رابط افزایش کابل که به طولهای 10 سانت تا 10 متر به صورت آماده هست استفاده کنید.

شما هم موفق باشید.
    نه اتفاقا از بیس قوی خوشم نمیاد میخوام متعادل باشه
    استفاده از کابل تاثیری تو کیفیت نداره؟

مثله اینکه با 20 تومن نمیشه کاری کرد تا 40 تومن چیزی پیدا میشه که بدرد من بخوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه اتفاقا از بیس قوی خوشم نمیاد میخوام متعادل باشه
    استفاده از کابل تاثیری تو کیفیت نداره؟

مثله اینکه با 20 تومن نمیشه کاری کرد تا 40 تومن چیزی پیدا میشه که بدرد من بخوره؟
    فعلا به سرفه ترین برند ارزون قیمت کریتیو هست که می تونی 830 انتخاب کنید که هم بیس متعادلی داره (بیسی مشابه 635 و خیلی کمتر از 630) و هم های مناسبتر.

شما هم موفق باشید.

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

خیلی ممنون آقای rezaomido . لطف کردین
    من ایکون تشکر ندارم برا همین مجبورم اینطوری تشکر کنم

14. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •