خوب توهم که ضربه فیزیکی نزدی،پس ببر درستش کنن دیگه....![]()
خوب توهم که ضربه فیزیکی نزدی،پس ببر درستش کنن دیگه....![]()
سلام
من میخوام اینو بخرم ( i5 ) یه پنج سالی نگه دارم
انتظارات:
محکم باشه , حداقل خرابی رو داشته باشه , اسپیکر هاش ردیف باشه, کیفیت صفحه و نگه داری شارژش برا فیلم دیدن ,gta v رو باش بازی کنم
یسری میگن کیبوردش خراب میشه ..
یسری میگن باتریش زود تموم میشه و در دسرس نبودنش مشکل میسازه ..
یسریم میگن زیاد داغ میکنه..
بخرم یا نه؟ ,مرسی
سلام دوسته گرامی
از نظره باتری و داغ کردن هیچ گونه مشکلی نداره (بعد آپدیته بایوس) . این کاملا طبیعیه که شما وقتی از cpu و به خصوص کارته گرافیک کاره سنگین میکشین داغ کنه که اونم به نظرم این لپتاپ بر خلاف ظخامته کمش تو دفع گرما هم خیلی خوب عمل میکنه + اینکه به شدت کم صداست.
کیبورد رو والا نمی دونم ولی من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم . حتی با کیبورد خوده لپتاپ هم بازی می کنم به مشکلی نخوردم.
یا حق![]()
محکم نمیشه گفت چون اولترا اسلیمه،کلا هر لپ تاپی عمر مفیدش 3 ساله بعد از 3 سال میفته تو خرج،اسپیکراش واقعا ردیفه و با N56 رقابت میکنه(یه مجلسو جواب میده)،کیفیت صفحه که عالی ولی شارژ دهی زیاد تعریفی نداره،یه سری درباره باتریش تست گرفتن،تو صفحات قبل بگردی پیدا میکنی،Gta V رو هم غورت میده...
کیبوردش عالیه،خرابی هم تا زمانی که باهاش کشتی نگیری نداره..
باتریش درسته زیاد دوومی نداره ولی قابل تعویضه..
داغ کردنم که همه لپ تاپ ها دارن،بالاخره توش برق میاد و میره و بهش فشار لازمه رو میاد...
بخر،تو صفحه ت گفتم بخر،پشیمون نمیشی،از هر نظر بگم عالیه،هیچ مشکلی باهاش پیدا نمیکنی..خواهش![]()
اگر سری جدید بخرن،بایوسشم آخرین آپدیته،1.18
مرسی داداش گرفتمش ایشالا امشب میزنم خودش دیتایه مورده نیازشو دانلود کنه آخه حجمم کمه. یک سوال اینکه موقع بازی از این به بعد از اینترنت استفاده میشه؟ آخه من شنیده بودم استیم وسه بازی کردن به صورته مولتی(آنلاین) کار برد داره.
یاحق![]()
نه.آفلاینم کار میده،فقط شما باید خود بازی کرایسیس3 رو تو فایروال قرار بدیش تا خودش سر خود به نت وصل نشه...
فقط استیم رو که خواستی برنی آپدیتشو بگیره،حدود97 مگه،بار اول فک کنم نزدیکای 10 مگ ارور میده و خارج میشه،خارج شد دوباره بزن آپدیتو بگیره،بار دوم تا آخر آپدیتو میدانلوده...
درود
بنده سری قبل dell داشتم و در مقایسه با lenovo z500 واقعآ کمتر هست.
z500 از نظر باطری و صدا و سرعت عالی تو قیمت و رده خودش.باطریش هم من خودم میزارم شارژ میشه و حدود 3 ساعت راحت جواب میده.خب فیلم هم بزاری راحت جواب میده.دیگه یه فیلم بیشتر از 2 ساعت که نیست.
بخر و خوب.اگر هم واقعآ بیشتر میخوای پول بدی حدود 3500000 تومان خب ایسوز سری n عالی.
منتظر راهنمایی هستم.پیشاپیش تشکر.
وقتی درایور گرافیکتو نصب کنی اینم نصب میشه،مگه چجوری نصب کردی؟؟؟
یه بار پاک کن دوباره نصب کن،تو نصبم اصلا نه تیک بردار نه به تنظیمات خودش دست بزن تا اینم نصب کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)