تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 720 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    گفتم چند خطی از تجربه خودم در مورد نمایش فیلم 3D توی VT30 بنویسم.
    فیلم avatar و مستند deep sea imax رو به طور کامل دیدم.دستگاه پخشمم PS3 بود.
    به نظر من بهترین فاصله بین 2 الی 3 متر هستش.تو قاصله کمتر از 2 متر تصویر تار میشه و تو فاصله بیشتر از 3 متر تصوبر تاثیر گذاری خودش رو از دست میده.البته بستگی به سایز پنل هم داره.من پنل 50 اینچ دارم و فاصله نشستنم با TV حدود 4 متر هستش.تو فاصبه 4 متری تاثیر تصویر کم هستش و تصویر به مقدار خیلی جزیی تار میشه.
    پدیده crosstalk متاسفانه توی این پنل هم مثل پنل های سه بعدی دیگه به چشم می خوره منتها این قضیه زمانی نمود پیدا می کنه که زمینه تصویر مشکی باشه و توی رنگ مشکی هاله تصویر نمایش در امده به چشم می خوره.در غیر این صورت اصلا به چشم نمیاد.
    گوشه های پایین تصویر کمی لرزش داره.نمی دونم چرا ولی این مشکل وجود داره.البته تو فاصله 3 متری این قضیه به مقدار حداقل میرسه ولی باز هم وجود داره.
    تصویر با عینک سه بعدی کم نور میشه.به نظرم حتما رو مد داینامیک باید تماشا کرد.حتما باید تو تاریکی مطلق تماشا کرد تا هیچ رفلکس نوری به چشم نخوره.
    دوستانی که در مورد انعکاس نور سوال دارن بدونن که این پنل کلا انعکاس نور رو داره.البته رو مد داینامیک خیلی کم به چشم میاد ولی این قضیه رو در نظر بگیرید که رو مد داینامیک اصلا تصویر سینمایی نیست و به عبارتی از جزییات کم میشه و فقط به درد شبکه های خودمون می خوره.البته واسه نور خونه رو مد نرمال هم باشه کافیه مگر اینکه کسی تصویر جیغ دوس داشته باشه.
    غلظت رنگ و اشباع رنگ توی این پنل به شکل عجیبی زیاده.تصویر این پنل به قدری درخشنده هستش که هرکس از بستگان اومد خونه ما اصلا باورش نمیشد که این پنل پلاسماست و خلاصه واسه هرکس اندازه دوتا دفترچه 40 برگ قسم می خوردم که این پلاسماست.هر کس از فامیل هم شروع می کرد از LED خوبی گفتن وقتی یه فیلم بلوری واسش میذاشتم جلوی پنل زانو میزد.

2. 19 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیزم
    با تشکر از توضیح دقیق شما منم یه vt30 50 گرفتم در مورد زانو زدن جلوی این tv با شما موافق هستم اصلا از گزینه دینامیک استفاده نمیکنم فقط روی thx ازش کار میگیرم شما خودنون اگه تنظیم خاصی دارین بگین ممنون میشم باسپاس از شما استاد شادباشین

4. این کاربر از saeed.dm8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظر شما برای دیدن فیلم و نیز فیلمهای سه بعدی پنل 30 50st بهتره یا 42vt30 چون این دو پنل هم قیمت هستند این مقایسه رو انجام دادم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

غلظت رنگ و اشباع رنگ توی این پنل به شکل عجیبی زیاده.تصویر این پنل به قدری درخشنده هستش که هرکس از بستگان اومد خونه ما اصلا باورش نمیشد که این پنل پلاسماست و خلاصه واسه هرکس اندازه دوتا دفترچه 40 برگ قسم می خوردم که این پلاسماست.هر کس از فامیل هم شروع می کرد از LED خوبی گفتن وقتی یه فیلم بلوری واسش میذاشتم جلوی پنل زانو میزد.
    دقیقا هیچ وقت یادم نمییره اولین روزی که st30 رو تو فروشگاه دیدم باره سومی بود که میدیدمش چون همیشه فکر میکردم ال ای دیه بار اول که خاموش بود فیلتر مشکی رنگ روش دقیقا مثل ال ای دی بود بار دوم روشن بود گفتم عجب ال ای دیه جالبیه چقدر رنگاش طبیعی شده عجب تصویر نرمی داره دمش گرم فکر کنم دیگه کم کم باید برم سر وقت ال ای دی !!! بار سوم از فروشگاه پرسیدم آقا st30 نیومده؟ یارو گفت همونیه که داری نگاش میکنی پیش خودم گفتم حتما یکی دیگه از همین فروشنده های خنگه ! دوباره گفتم پلاسمای st30 منظورمه ها که گفت همونه دیگه!!! تا وقتی که اومدم از بقل نگاش کردم دیدم تصویرش محو نمیشه باورم نمیشد پلاسماس!!!
    Last edited by die my darling; 05-12-2011 at 22:12.

7. 11 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی به خودت زحمت ندادی قبل اینکه این حرفارو بزنی توی همین انجمن یه چرخی میزدی

اول همه پلاسماهای ال جیو سامسونگو اصلا با پانا مقایسه نکن مخصوصا مدلایی که تو ایران میارن برایتنس فقط زیر نور زیاد مهمه مثل مغازه که نور زیاده و 10 - 15 تا لامپ روشنه برایتنس ال ای دی یا ال سی دی خودشو نشون میده توی خونه برایتنس پلاسما کافیه از برایتنس مهم تر کنتراسته که توی جای پرنور متوجه نمیشی وقتی میری مغازه حتی توی همون فروشگاه ال جی به فروشنده بگو نور مغازه رو برات کم کنه اونوقت متوجه میشی کنتراست به چی میگن تصویر پلاسماهای جدید پاناسونیک مثل vt30 و st30 برایتنس خیلی بالایی داره مطمئن باش بیاری خونه نورشو کم میکنی یه چیز دیگه ام اینکه پلاسما داریم تا پلاسما کلا هر چی که اسمش پلاسما باشه دلیل نمیشه نماینده همه اون تکنولوژی باشه همین پاناسونیک خودش 4-5 تا grade واسه پلاسما داره.
    سری vt مدل high end
    سری gt مدل متوسط یا درجه دو
    st مدل درجه سه
    سری s درجه چهار
    سری x و u و .... مدلای درجه چندمن.

حالا ایندفعه که رفتی یه مغازه سامسونگ یا ال جی اگه تونستی و مغازه دار نور اونجارو واست کم کرد نگاه کن ببین چه جوری یه پلاسما درجه 3 یا 4 پوز یه ال ای دی درجه 1 و گرونو میزنه.

این فرق کنتراسته سمته راستیه ال ای دیه سمت چپیه پلاسماس تو نور کم

اینم یه عکس دیگه سمت راستیه پلاسماس سمت چپیه ال ای دی تو جای کم نور:

اینام عکسای یه پلاسماس البته مدل سال 2009 که قدیمیه این عکسارو قبلا جناب آلوکارد زحمت کشیده انداخته پلاسما زیر نور خیلی خیلی زیاد توی این نور تصویر ال ای دی خیلی خوبه:

پلاسما زیر نور معمولی خونه:

پلاسما تو اتاق تاریکه تاریک:

اینم واسه فهم بهتر موضوع:

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیزم زووووود قضاوت نکن!
    من همه تاپیک رو از صفحه اول تا آخر خوندم و بعد سوالم رو مطرح کردم
    منظور از این پرسش زیر سوال بردن VT30 نبود اگرهم دقت کنید ابتدا نوشتم که در نمایشگاه های سامسونگ و ال جی و در پاناسونیک چند ماه پیش شاهد این ماجرا بودم، چیزی روهم که دیدم نقل کردم.
    دیگه اینکه به هیچ عنوان قبول نخواهم کرد Plasma ال جی یا سامسونگ از LED های 2011 خودشون با کیفیت تر هستند.
    از بابت مطلب جالبی که گذاشتید هم ممنونم.

9. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه شما عزیزان منم کم کم دارم قانع می شم vt30 50 بگیرم فقط 1 مشکل دارم اونم ینکه تو بندرعباس نیست.... باور کنید نیست من کلیه مغازه ها رو گشتم و نبود .نمایندگی پاناسونیک هم تو بندرعباس تا اونجا که میدونم نیست.به مردم ایرن میگن جهان سومی اون وقت اسم مارو می خوان چی بذارن .از هر فروشنده ای می پرسیدم دهنش 6 متر باز بود و اصلا نمی دونست من در مورد چی دارم صحبت می کنم .خیلی دلم به حال خودم سوخت . دوستان اگه لیستی از نمایندگی های ÷انسونیک تو یران تو سایتی هست لینکشو بذارین ممنون می شم

11. این کاربر از face_2_faces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر شما برای دیدن فیلم و نیز فیلمهای سه بعدی پنل 30 50st بهتره یا 42vt30 چون این دو پنل هم قیمت هستند این مقایسه رو انجام دادم
    برای کسانی که به تنظیمات isf نیاز ندارند 50st30 بهتر از 42vt30 هستش . خصوصا تو بحث 3بعدی که دیگه سایز بزرگتر اهمیتش خیلی بیشتر میشه

13. 4 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه شما عزیزان منم کم کم دارم قانع می شم vt30 50 بگیرم فقط 1 مشکل دارم اونم ینکه تو بندرعباس نیست.... باور کنید نیست من کلیه مغازه ها رو گشتم و نبود .نمایندگی پاناسونیک هم تو بندرعباس تا اونجا که میدونم نیست.به مردم ایرن میگن جهان سومی اون وقت اسم مارو می خوان چی بذارن .از هر فروشنده ای می پرسیدم دهنش 6 متر باز بود و اصلا نمی دونست من در مورد چی دارم صحبت می کنم .خیلی دلم به حال خودم سوخت . دوستان اگه لیستی از نمایندگی های ÷انسونیک تو یران تو سایتی هست لینکشو بذارین ممنون می شم
    هست! 5 ماه زودتر از تهران هم بود! برات پیغام خصوصی کردم دوست عزیز. دلت هم نسوزه چون به دبی نزدیک هستی و هر مدلی اراده کنی برات میارن

15. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

کد:

17. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کد:
    ممنون
    بندرعباس نداره

19. این کاربر از face_2_faces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •