تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 421 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان

ما از یک دختری خوشمون میومد، تا اینکه اصن بعده 1سال رفیتم جلو و نه شنیدیم ، ولی بعد از اون جریان هنوز باهم صحبت میکنیم (بیشتر اون)، تو این 1 ماه (از اوایل فروردین) من دیگه اصلا پیغام ندادم، و کلا بیخیال شدم، با اینکه اون یک تکست هایی میداد ، منم کلا حال و حوصله ی جواب دادن نداشتم، و خیلی سر سنگین جواب میدادم، که یجوری بفهمه حال و حوصله ندارم، بعد این براش چند وقت پیش یک مشکلی پیش اومد، (مثینکه خیلی بد بود)، دوباره جدیدا هم فهمدیم یک مشکل خیلی بدی پیش اومده، بهش میگم چی شده، میگه هیچی درست میشه، منم که حال نداشتم، گفتم باشه و بیخیال شدم، حالا الان موندم، من دوباره باید بپرسم چی شده؟ بهش بگم "بگو شاید کمکت کنم"؟ (کلا این اولین نفر غریبه تو زندگیم بود (تکرار میکنم -- بود) که دم براش میسوخت ). سوال دوم هم اینکه این فازش چیه که میاد میگه چه خبر یا میاد میگه خبری ازت نبود گفتم بهت پیغام بدم؟ اصن مدل جواب دادنم طوری بود که تابلوئه که حال و حوصلتو ندارم

ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بفرمایند ، بد گیر کردم، نمیدونم چی کار کنم
    Last edited by williclarkam; 20-04-2015 at 09:18.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان

ما از یک دختری خوشمون میومد، تا اینکه اصن بعده 1سال رفیتم جلو و نه شنیدیم ، ولی بعد از اون جریان هنوز باهم صحبت میکنیم (بیشتر اون)، تو این 1 ماه (از اوایل فروردین) من دیگه اصلا پیغام ندادم، و کلا بیخیال شدم، با اینکه اون یک تکست هایی میداد ، منم کلا حال و حوصله ی جواب دادن نداشتم، و خیلی سر سنگین جواب میدادم، که یجوری بفهمه حال و حوصله ندارم، بعد این براش چند وقت پیش یک مشکلی پیش اومد، (مثینکه خیلی بد بود)، دوباره جدیدا هم فهمدیم یک مشکل خیلی بدی پیش اومده، بهش میگم چی شده، میگه هیچی درست میشه، منم که حال نداشتم، گفتم باشه و بیخیال شدم، حالا الان موندم، من دوباره باید بپرسم چی شده؟ بهش بگم "بگو شاید کمکت کنم"؟ (کلا این اولین نفر غریبه تو زندگیم بود (تکرار میکنم -- بود) که دم براش میسوخت ). سوال دوم هم اینکه این فازش چیه که میاد میگه چه خبر یا میاد میگه خبری ازت نبود گفتم بهت پیغام بدم؟ اصن مدل جواب دادنم طوری بود که تابلوئه که حال و حوصلتو ندارم

در مورد دختر خانم چیزی نمیتونم بگم .چون هیچ شناختی از ایشان ندارم
    ولی شما که میگید حتی حوصله ی جواب دادن به پیامک هایش را هم ندارید چرا میخواهید از مشکلش سر در بیاورید و مشکلش رو حل کنید؟
    خود دختر خانم هم که میگه چیزی نیست .حل میشه

پس به نظر من بیخیال کمک کردن بشید.

ولی اگر میخواهید کمک کنید لطفا نقش بتمن رو بازی نکنید که یک لحظه وارد زندگیش بشید و لحظه بعد برید پی کار های دیگه....باهاش بمونید

3. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

سلام دوستان

ایشون به شما نه گفتن و شما دیگه هیچ کاری بهشون نباید داشته باشید.مشکلاتش دیگه به خودش مربوطه.

دخترا یکیو ممکنه برای دوست داشتن بخوان یکی رو هم برای درد دل و اینکه یکی بدونن قربون صدقشون میره.

شما اصلا موظف نیستید حتی بهش جواب بدید چون در اخر خودتون اذیت میشید.اینو خود ایشون هم بعد نه گفتن باید بدونه که دیگه ارتباطی باهاتون نداشته باشه اما از روی خودخواهی باز هم داره به شما پیام میده و انتظار شونه خالی برای گریه داره.
    Last edited by m007007; 20-04-2015 at 10:53.

5. 3 کاربر از m007007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنونم.معلومه دلسوزانه اینها رو گفتید... حرفهاتون رو واقعا درک می کنم و بهشون رسیدم.به نظرتون تغییر کردن خیلی کار سختیه؟ چقدر طول میکشه؟
    من هم قبل از شروع به کار مثل شما بودم اما محیط کار من را تغییر داد و دید خیلی بهتری هم نسبت به جامعه به من داد. پیشنهاد میکنم اگر میخواهی از این وضعیت دربیایی هر چه زودتر مشغول به کار شوی حتی یک کار پاره وقت که هیچ ربطی به تخصص‌ و تحصیلات‌ات نداره میتونه حسابی بهت کمک کنه و تغییری که با کلاس و کتاب ممکنه سالها طول بکشه تا ایجاد بشه (و ممکن هم هست اصلاً ایجاد نشه‌!) را در عرض چند ماه ایجاد کنی

7. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان من فردی قد کوتاه هستم . البته بیشتر میشه گفت متوسط هستم .

یکی از اشنایان دائما در حضور دیگران و جمع ، قد فرزندش را به رخ من میکشد و من را غیر مستقیم قد کوتاه خطاب میکند . میدانست که من به دختری علاقه مند هستم . وی میگوید که فرزند من قد بلند تر است . و آن دختر حتما فرزند من را میپسند و نه فرد قد کوتاه را و غیر مستقیم در چندین مرتبه و در چند جمع خوانوادگی مرا تحقیر و ناراحت میکند . حال چه کنم ؟

جوابی دندان شکن و کوبنده میخوام دوستان عزیزم راهنمایی کنید .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    دوستان من فردی قد کوتاه هستم . البته بیشتر میشه گفت متوسط هستم .

یکی از اشنایان دائما در حضور دیگران و جمع ، قد فرزندش را به رخ من میکشد و من را غیر مستقیم قد کوتاه خطاب میکند . میدانست که من به دختری علاقه مند هستم . وی میگوید که فرزند من قد بلند تر است . و آن دختر حتما فرزند من را میپسند و نه فرد قد کوتاه را و غیر مستقیم در چندین مرتبه و در چند جمع خوانوادگی مرا تحقیر و ناراحت میکند . حال چه کنم ؟

جوابی دندان شکن و کوبنده میخوام دوستان عزیزم راهنمایی کنید .
    البته چون بزرگتر هستند خیلی هم نمیشه کوبنده جواب داد وگرنه جواب که زیاده
    ولی خب مثلا میشه بگید زن اگر زن باشه عقلش نباید به چشمش باشه! باید آدم شناس باشه اگر بخواد بخاطر قد بله بگه همون بهتر که عروس شما بشه

یا میتونید بگید خدا به بعضی ها یه چیزایی زیاد داده یه چیزایی هم کم کرده تا ترازو میزون شه
    ما هم قدمون کمتره ، عرضمون (عرضه داشتن=توانایی داشتن) بیشتر
    و....

10. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان من قرارِ کاری رو از صفر شروع کنم که از نظر اطرافیان بی خود و مزحک به نظر میرسه چون چند باری توش شکست خوردم و هر کس میبینه میگه حوصله داری و من اگه جای تو بودم زندگی مو میکردم و اینحرفا ، هر کی میبینه تیکه ای میندازه و میره
    من خودم با اینا مشکلی ندارم و اصلا توجه نمیکنم ولی خانواده کنار نمیان هی میگن اطرافیان درست میگن و به زندگی فعلیت بچسب و کاری رو شروع نکن!! البته حق هم دارن چون چند باری شکست خوردم
    مشکلم با همین خانوادس چطور برخورد کنم؟ سخته هر ساعت و هر دقیقه موج منفی به آدم تزریق بشه
    متاسفانه خانواده از من یه زندگی معمولی میخوان نه چیز بیشتر!

اول اینکه تمام جوانب رو بسنج و آینده نگری کن بعد کلا اگر در هرکاری ریسک پذیر نباشی نمی تونی شروع کنی
    ولی یادت باشه سنگ بزرگ نشونه نزدنه پس قدم به قدم و با حساب و کتاب درست شروع کن و ادامه بده
    بلندپرواز باش اما بیگدار به آب نزن
    با خانوادت هم هرچی کل کل کنی فایده ای نداره بهتره همیشه خوب به حرفاشون گه تکرار یه جمله کلیشه ای نیستن گوش بدی و بعد از نظریات مفیدشون استفاده کنی و بقیه حرفاشون رو با یه لبخند جواب بده و بحث نکن

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

البته چون بزرگتر هستند خیلی هم نمیشه کوبنده جواب داد وگرنه جواب که زیاده
    ولی خب مثلا میشه بگید زن اگر زن باشه عقلش نباید به چشمش باشه! باید آدم شناس باشه اگر بخواد بخاطر قد بله بگه همون بهتر که عروس شما بشه

یا میتونید بگید خدا به بعضی ها یه چیزایی زیاد داده یه چیزایی هم کم کرده تا ترازو میزون شه
    ما هم قدمون کمتره ، عرضمون (عرضه داشتن=توانایی داشتن) بیشتر
    و....
    ستاره خانم اگه درست گفته باشم .

ممنون ، میخوام کمی کوبنده تر باشه . چیزی که بگم همه چی به قد نیست میخوام اینو بفهمونم .

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اول اینکه تمام جوانب رو بسنج و آینده نگری کن بعد کلا اگر در هرکاری ریسک پذیر نباشی نمی تونی شروع کنی
    ولی یادت باشه سنگ بزرگ نشونه نزدنه پس قدم به قدم و با حساب و کتاب درست شروع کن و ادامه بده
    بلندپرواز باش اما بیگدار به آب نزن
    با خانوادت هم هرچی کل کل کنی فایده ای نداره بهتره همیشه خوب به حرفاشون گه تکرار یه جمله کلیشه ای نیستن گوش بدی و بعد از نظریات مفیدشون استفاده کنی و بقیه حرفاشون رو با یه لبخند جواب بده و بحث نکن
    دوست عزیز منظورم این بود چطور رفتار کنم کوتاه بیان با موضوع چون در انجام کارم اصلا تردید ندارم
    به هر حال موضوع مال چند روز پیش بود و من قانعشون کردم

ممنون از پاسختون

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستانم (دختر) دستش شکسته، برای بار اولی که میبینمش چی باید بگم و چه رفتاری داشته باشم؟
    از قربون صدقه رفتن هم به شدت بیزاره ولی تا یه حدی مشکلی نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •