تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 405 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یک سوال
    من یک گرمکن بوتان b3115 خریدم برای جایگزین با پولار که خراب شده بوده برای کارگاه. حالا نصاب اومده میگه دودکش باید 15 سانت میبود و دهنه ی دودکش 10 سانته و کوچیکه.
    الان سه تا راه جلو پام گذاشته
    1.اینکه ببرم عوض کنم فن دار بگیرم
    2.سقف رو بکنم یه دودکش بززگ بذارم
    3.همبن مدل رو نصب کنه اما سنسورشو غیرفعال کنه در این صورتم گارانتی از بین خواهد رفت

توجه به اینکه دودکش با کف بام 70 سانت فاصله داره

نظرتون چیه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دستگاه بدی نیست. ولی اگر محل نصبتون آشپزخونه اس میتونه صداش آزار دهنده باشه.
    ممنون از نظرتون
    شما چه مارکی رو واسه خونه نوساز بهترین مدل میدونین؟
    دوستان نظر بدید ممنون میشم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان یک سوالمن یک گرمکن بوتان b3115 خریدم برای جایگزین با پولار که خراب شده بوده برای کارگاه. حالا نصاب اومده میگه دودکش باید 15 سانت میبود و دهنه ی دودکش 10 سانته و کوچیکه. الان سه تا راه جلو پام گذاشته1.اینکه ببرم عوض کنم فن دار بگیرم2.سقف رو بکنم یه دودکش بززگ بذارم 3.همبن مدل رو نصب کنه اما سنسورشو غیرفعال کنه در این صورتم گارانتی از بین خواهد رفتتوجه به اینکه دودکش با کف بام 70 سانت فاصله دارهنظرتون چیه؟ممنون
    سلام
    به یک مغازه کلاهک ساز بگین یک تبدیل 10 سانت با 15 سانت براتون بسازه
    تبدیل وصل میشه به دیوار و دودکش آبگرمکن وصل میشه بهش
    اما بعدش یک کار مهم باید انجام بدین که چند تا حسن داره
    باید درجه حرارت آب رو از 1 بالاتر نبرید
    صرفه جوئی در گاز , دود بسیار کم , زیاد داغ نشدن آبگرمکن , استهلاک کمتر , دوام بیشتر
    بالا بردن درجه کار اشتباهی هست و کلی ضرر داره مگر اینکه در کارگاه به آب داغ احتیاج داشته باشین

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان، برای یک واحد حدودا 140 متری در تهران واقع در طبقات وسط، می خواستم جایگزینی برای پکیج فعلی که ایران رادیاتور است و حسابی اذیتمون کرده است پیدا کنم. تا به حال بررسی هایی که کردم به این صورت بوده:
    1- پکیج وایلانت: میگن اصل آلمان است و خوب کار می کنه ولی اصلا خدمات پس از فروش خوبی نداره!
    2- فرولی: اکثر قطعاتش چینی درجه پایین است و احتمال خرابی متعدد دارد ولی خدمات سریع و خوبی دارد!
    3- بوش: میگن ترکیه است و نه کیفیت داره نه خدمات!
    4- بوتان: دایم خراب میشه ولی خدماتش خوبه!
    5- ایساتیس: از بوتان کیفیتش خوبه ولی خدماتش از بوتان بدتره!
    6- رادیانت: میگن اصل ایتالیاست ولی در مورد خدماتش نمیدونم!
    7-سونیه دوال: اصل فرانسه ولی خدمات غیر مطمین!

خلاصه مطلب اینکه تا 4 میلیون میخواهم هزینه کنم و هم کیفیت و هم خدمات پس از فروش مناسب رو مد نظر دارم. سوالاتم اینها هستند:
    1- چه پکیجی انتخاب کنم؟
    2- چه توانی جواب کار من رو میده؟
    3- آیا نیازی به تعویض رادیاتورهای 5 ساله قبلی دارم؟ اگر ضروری است جایگزین چه باشد؟ در اینصورت میتونم تا 2 میلیون هم برای رادیاتورها بگذارم کنار.

ممنون میشم که اگر در اطلاعاتی که تا به حال بدست آوردم نیز اگر نقصی و یا مطلب نادرستی است، راهنماییمان کنید.

با تشکر از متخصصین این امر که وقت میگذارن و راهنماییمان میکنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان، برای یک واحد حدودا 140 متری در تهران واقع در طبقات وسط، می خواستم جایگزینی برای پکیج فعلی که ایران رادیاتور است و حسابی اذیتمون کرده است پیدا کنم. تا به حال بررسی هایی که کردم به این صورت بوده:
    1- پکیج وایلانت: میگن اصل آلمان است و خوب کار می کنه ولی اصلا خدمات پس از فروش خوبی نداره!
    2- فرولی: اکثر قطعاتش چینی درجه پایین است و احتمال خرابی متعدد دارد ولی خدمات سریع و خوبی دارد!
    3- بوش: میگن ترکیه است و نه کیفیت داره نه خدمات!
    4- بوتان: دایم خراب میشه ولی خدماتش خوبه!
    5- ایساتیس: از بوتان کیفیتش خوبه ولی خدماتش از بوتان بدتره!
    6- رادیانت: میگن اصل ایتالیاست ولی در مورد خدماتش نمیدونم!
    7-سونیه دوال: اصل فرانسه ولی خدمات غیر مطمین!

خلاصه مطلب اینکه تا 4 میلیون میخواهم هزینه کنم و هم کیفیت و هم خدمات پس از فروش مناسب رو مد نظر دارم. سوالاتم اینها هستند:
    1- چه پکیجی انتخاب کنم؟
    2- چه توانی جواب کار من رو میده؟
    3- آیا نیازی به تعویض رادیاتورهای 5 ساله قبلی دارم؟ اگر ضروری است جایگزین چه باشد؟ در اینصورت میتونم تا 2 میلیون هم برای رادیاتورها بگذارم کنار.

ممنون میشم که اگر در اطلاعاتی که تا به حال بدست آوردم نیز اگر نقصی و یا مطلب نادرستی است، راهنماییمان کنید.

با تشکر از متخصصین این امر که وقت میگذارن و راهنماییمان میکنند.
    با سلام
    دوستان مسوول خرید مجتمع ما خیلی رو مارک ایمر گس پافشاری میکنه........یه تحقیقی بکنید ببینین چطوره
    بازم ممنون از هم صحبتی همگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان مسوول خرید مجتمع ما خیلی رو مارک ایمر گس پافشاری میکنه........یه تحقیقی بکنید ببینین چطوره
    بازم ممنون از هم صحبتی همگی
    سلام دوست عزیز
    من شنیدم ایمر گاس جدیدا تو ایران مونتاژ میشه
    پکیج با مارک BIASI ایتالیایی اصل هست خدمات خوبی داره شنیدم تهران تا 4 ساعت بعد خدماتیش میاد برا تعمیر و اینکه 6 ماه گارانتی تعویض داره و 2 سال خدمات
    آدرس فروشگاه تهران : خیابان طالقانی بین بهار و شریعتی فروشگاه BIASI پلاک45 یه سری بزنید ببینید پکیج هاش را خالی از لطف نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض خريد پكيج ديواري

نبا سلام براي منزل با متراژ ١٤٠متر چه نوع برندي تهيه بكنم كه چند سال بدون دردسر برايم كار كند در ضمن تعداد ٥عدد راديات نصب كرده ام با تشكر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نبا سلام براي منزل با متراژ ١٤٠متر چه نوع برندي تهيه بكنم كه چند سال بدون دردسر برايم كار كند در ضمن تعداد ٥عدد راديات نصب كرده ام با تشكر فراوان
    سلام دوست عزیز
    پکیج های خوب و کم دردسر معمولا پکیج های وارداتی اصل ایتالیا و آلمان هستند به شرح زیر که البته شما باید ببینید کدومشون تو شهر شما خدمات بهتری ارائه میدهند
    وایلانت آلمان و شاید مونتاژ ترکیه - سونیه دوال فرانسه - بیاسی ایتالیا - ایمرگاز ایتالیا و بعضی مدل ها شنیدم مونتاژ ایران و رادیانت ایتالیا مانند ایمر گاز مونتاژ ایران - آریستون ایتالیا - بوش آلمان مونتاژ ترکیه - ولف آلمان - فرولی ایتالیا مونتاژ ؟ میگویند قطعات چینی شده یا مونتاژ ایران هست یا چین که قطعات چینی روش هست - والترو ایتالیا مونتاژ چین و مونتاژ ایران و........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام عزیزان
    من هنوز جوابی نگرفتم. میشه لطفا در مورد برندهای بالا نظرتون رو بگین؟ مخصوصا در مورد وایلانت و فرولی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام عزیزان
    من هنوز جوابی نگرفتم. میشه لطفا در مورد برندهای بالا نظرتون رو بگین؟ مخصوصا در مورد وایلانت و فرولی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •