نگو که دیتا ایرانسل پایداره که خندم میگیره.دیتا رایتل پایدارتره مثل ایرانسل سرعتش نوسان نداره دوست عزیز
نگو که دیتا ایرانسل پایداره که خندم میگیره.دیتا رایتل پایدارتره مثل ایرانسل سرعتش نوسان نداره دوست عزیز
امکانش هست مناطقی که از سیمکارت رایتل استفاده می کنید و از دیتاش راضی هستین رو در تهران اعلام کنید . تا من هم طی دو هفته اینده تست کنم .
بچه ها دیروز یه مودم 3g usb مدلDWM-156 d-link خریدم.از کیفیت و سرعتش راضیم اما یه مشکل عجیب و بزرگ باهاش دارم
به محض اتصال به اینترنت حتی اگه هیچ وبگردی انجام نشه از حجم پهنای باند کم میشه!
فرض کنید تو ۱۰دقیقه اتصال با چند تا سرچ تو گوگل تو قسمت حجم ارسال و دریافت اطلاعات حداقل صد مگابایت درج میشه!
یعنی حساب کنید همینجوری واسه خودش کنتور میندازه!
البته اول اتوماتیک آپدیت ویندوز۷ فعال بود مشکل از اون بود ولی بعد که اونو هم رو never گذاشتم مشکل برطرف نشد
موندم مشکل از کجاست.انگار چیز سنگینی داره دانلود یا اپدیت میشه! دوستان خواهشا راهنمایی کنید![]()
Last edited by fanoos1; 01-02-2015 at 10:55.
شما حجمی رو که اون کم می کنه با حجمی که اپراتور کم کرده در یک تایم مشخص مثلا نیم ساعت کنترل کن روی مودم حجم رو صفر کن و باقی ماندت رو چک کن بعد از نیم ساعت استفاده اینترنتو قطع کن و هر دو رو مقایسه کن
مقایسه کردم دیگه عزیز کاهش حجمی که برنامه مودم نشون میده دقیقا حجمی است که تو سامانه رایتل از پهنای باند کم میشه![]()
Last edited by fanoos1; 01-02-2015 at 21:19.
سلام
تایید میشه.
سلام
شما وای فای رو ازاد نزاشتید؟
عزیزجان مودم یو اس بی است چه ربطی به وایرلس داره!
در ضمن نه اونم غیر فعاله
نرم افزار هایی دیگر نصب شده روی کامیپوتر شما دارن خودشونو آپدیت می کنند. (مثلا آنتی ویروس و ...)
منم مودم یو اس بی استفاده میکنم. شدیدا مصرف دارم.نمیدونم مشکل از رایتله که حجم میدزده یا چیه.فایروالمم روشنه اجازه دانلود مخفی نمیده.ولی نسبت به وایمکس که مقایسه میکنم. خیلی بیشتر حجم ازم کم میشه.یه مساله دیگه که هست پیام کوتاه که برام میاد حجمو مثلا میزنه 100 مگ. میرم تو سایته خوده رایتل میزنه 90 مگ مونده.معلوم نیست چرا اینطوریه و کدومش راست میگه.
سلام
پس شک نکنید از داخل خود سرویستون یه پروسه ای در حال استفاده هست چه مجاز چه غیر مجاز
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)