تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 686 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض پاسخ : 3G Rightel / شرکت رایتل

دوست عزیز صحبت از پوشش نیست ٰ صحبت از کیفیت و پایداری دیتا هست. نوع پوشش بحثی جداست . من که برای کارم از دیتا استفاده می کنم( نه فقط وب و چت) پایداری و کیفیت مهمه. مثال برات بزنم سرعت 10k باشه ولی ثابت باشه و پایدار نه اینکه یه دقیقه 10k دو دقیقه 1 مگ و بعد قطع دوباره وصل و....
    روی دیتایی که ثابته می شه حساب کرد .
    نگو که دیتا ایرانسل پایداره که خندم میگیره.دیتا رایتل پایدارتره مثل ایرانسل سرعتش نوسان نداره دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نگو که دیتا ایرانسل پایداره که خندم میگیره.دیتا رایتل پایدارتره مثل ایرانسل سرعتش نوسان نداره دوست عزیز
    امکانش هست مناطقی که از سیمکارت رایتل استفاده می کنید و از دیتاش راضی هستین رو در تهران اعلام کنید . تا من هم طی دو هفته اینده تست کنم .

3. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

بچه ها دیروز یه مودم 3g usb مدلDWM-156 d-link خریدم.از کیفیت و سرعتش راضیم اما یه مشکل عجیب و بزرگ باهاش دارم
    به محض اتصال به اینترنت حتی اگه هیچ وبگردی انجام نشه از حجم پهنای باند کم میشه!
    فرض کنید تو ۱۰دقیقه اتصال با چند تا سرچ تو گوگل تو قسمت حجم ارسال و دریافت اطلاعات حداقل صد مگابایت درج میشه!
    یعنی حساب کنید همینجوری واسه خودش کنتور میندازه!
    البته اول اتوماتیک آپدیت ویندوز۷ فعال بود مشکل از اون بود ولی بعد که اونو هم رو never گذاشتم مشکل برطرف نشد
    موندم مشکل از کجاست.انگار چیز سنگینی داره دانلود یا اپدیت میشه! دوستان خواهشا راهنمایی کنید
    Last edited by fanoos1; 01-02-2015 at 10:55.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها دیروز یه مودم 3g usb مدلDWM-156 d-link خریدم.از کیفیت و سرعتش راضیم اما یه مشکل عجیب و بزرگ باهاش دارم
    به محض اتصال به اینترنت حتی اگه هیچ وبگردی انجام نشه از حجم پهنای باند کم میشه!
    فرض کنید تو ۱۰دقیقه اتصال با چند تا سرچ تو گوگل تو قسمت حجم ارسال و دریافت اطلاعات حداقل صد مگابایت درج میشه!
    یعنی حساب کنید همینجوری واسه خودش کنتور میندازه!
    البته اول اتوماتیک آپدیت ویندوز۷ فعال بود مشکل از اون بود ولی بعد که اونو هم رو never گذاشتم مشکل برطرف نشد
    موندم مشکل از کجاست.انگار چیز سنگینی داره دانلود یا اپدیت میشه! دوستان خواهشا راهنمایی کنید
    شما حجمی رو که اون کم می کنه با حجمی که اپراتور کم کرده در یک تایم مشخص مثلا نیم ساعت کنترل کن روی مودم حجم رو صفر کن و باقی ماندت رو چک کن بعد از نیم ساعت استفاده اینترنتو قطع کن و هر دو رو مقایسه کن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

شما حجمی رو که اون کم می کنه با حجمی که اپراتور کم کرده در یک تایم مشخص مثلا نیم ساعت کنترل کن روی مودم حجم رو صفر کن و باقی ماندت رو چک کن بعد از نیم ساعت استفاده اینترنتو قطع کن و هر دو رو مقایسه کن
    مقایسه کردم دیگه عزیز کاهش حجمی که برنامه مودم نشون میده دقیقا حجمی است که تو سامانه رایتل از پهنای باند کم میشه
    Last edited by fanoos1; 01-02-2015 at 21:19.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    تایید میشه.

مقایسه کردم دیگه عزیز کاهش حجمی که برنامه مودم نشون میده دقیقا حجمی است که تو سامانه رایتل از پهنای باند کم میشه
    سلام
    شما وای فای رو ازاد نزاشتید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

سلام
    تایید میشه.

سلام
    شما وای فای رو ازاد نزاشتید؟
    عزیزجان مودم یو اس بی است چه ربطی به وایرلس داره!
    در ضمن نه اونم غیر فعاله

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

در ضمن نه اونم غیر فعاله
    نرم افزار هایی دیگر نصب شده روی کامیپوتر شما دارن خودشونو آپدیت می کنند. (مثلا آنتی ویروس و ...)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در ضمن نه اونم غیر فعاله
    منم مودم یو اس بی استفاده میکنم. شدیدا مصرف دارم.نمیدونم مشکل از رایتله که حجم میدزده یا چیه.فایروالمم روشنه اجازه دانلود مخفی نمیده.ولی نسبت به وایمکس که مقایسه میکنم. خیلی بیشتر حجم ازم کم میشه.یه مساله دیگه که هست پیام کوتاه که برام میاد حجمو مثلا میزنه 100 مگ. میرم تو سایته خوده رایتل میزنه 90 مگ مونده.معلوم نیست چرا اینطوریه و کدومش راست میگه.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

در ضمن نه اونم غیر فعاله
    سلام
    پس شک نکنید از داخل خود سرویستون یه پروسه ای در حال استفاده هست چه مجاز چه غیر مجاز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •